Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar benim göğüslerim içi su dolu balon gibi ağrı yok sadece ucunda var ucunda kaşınma yanma var ilk defa böyle bişe yaşıyorum inşallah allahım bu sefer olur inşallah....

günaydın.. inşallllaaaaaaahhh.... her isteyene versin Allahım.....:Saruboceq:

günaydın kızlar benim göğüslerim içi su dolu balon gibi ağrı yok sadece ucunda var ucunda kaşınma yanma var ilk defa böyle bişe yaşıyorum inşallah allahım bu sefer olur inşallah....

günaydın tatlım
belirtilerimiz benziyo bnm göğüslerim de şiş uçlarını rengi değişti ama sızı yok
inş hamişizdir canım bu sefer yüzümüz güler umarım:Saruboceq:

günaydın tatlım
belirtilerimiz benziyo bnm göğüslerim de şiş uçlarını rengi değişti ama sızı yok

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın tatlım

benim diğer aylar tüm göğsüm ağrırdı üstüne yatamazdım hayırlısı bakalım ama rutin adet dönemi bel va karın ağrım var ara sırada olsa oluyor....

benim diğer aylar tüm göğsüm ağrırdı üstüne yatamazdım hayırlısı bakalım ama rutin adet dönemi bel va karın ağrım var ara sırada olsa oluyor....

olsun canım adet beliritlerine takılma çiçekçikin de hep adet belritsiymiş ama şimdi hamiş :))

olsun canım adet beliritlerine takılma çiçekçikin de hep adet belritsiymiş ama şimdi hamiş :))

bende dayanamayıp senin gibi 4 gün öncesinden test yaptım dün boyumun ölçüsünü aldım oturup bekliyorum artık...testi hafta sonu yapim diyorum ama bakalım....

bende dayanamayıp senin gibi 4 gün öncesinden test yaptım dün boyumun ölçüsünü aldım oturup bekliyorum artık...testi hafta sonu yapim diyorum ama bakalım....

o zaman napıyoruz parolamızı söylüyoruz
gelmesin kırmızılar gelsin bebişleerr :teytey:

dün bende eczanenin önünden geçerken test aldım ama sabredeceğim kızlar yapmayacağım. 17 ekimi bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…