Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam arkadaşlar ben geldim opuyorumnanaktan
benim akşam ve sabah hafif akıntım oldu açık kahverengi. sanırım adetim geliyor yavaş yavaş. zaten ateş basmaya başladı. umudum kasım ayına inş :Saruboceq:

benim akşam ve sabah hafif akıntım oldu açık kahverengi. sanırım adetim geliyor yavaş yavaş. zaten ateş basmaya başladı. umudum kasım ayına inş :Saruboceq:

yapma yaaa..
yerleşme falan olmasın canım..
bi tam adet ol da ondan sonra bakarsın durumlara

hoşgeldin canım inş. sen yanılıyorsundur bu ay hamiş kalırsın

bilmiyorum ki kuşum. hiç ağrım yok hiç adet olacak gibi değilim ama bakalım bekleyelim. akşama belli olur.

inşallah hamilesindir güzelim :Saruboceq:
dualarım seninle..
ama olmazsa da daha ders çalışacak koskoca bir kasım var..
ben tüyoları veririm sana kaydirigubbakcemile3

inşallah hamilesindir güzelim :Saruboceq:
dualarım seninle..
ama olmazsa da daha ders çalışacak koskoca bir kasım var..
ben tüyoları veririm sana kaydirigubbakcemile3

inş bitanemmm çok sağol opuyorumnanaktan ben ozaman bi adet olayım tam olarak tarih kesinleşsin senle tüyoları konuşuruz :jeyyar: :jeyyar:

özgecim nasılsın
senin bebişi öğrenemeden önce göğüslerinde böyle ince bi sızı oldumu benim var bide bacaklarım özlelliklede gece kopacakmış gibi sızlıyor

canım iyiyim çok şükür..
evet böyle dokununca acıma hiç olmadı mesela bende, uçlarına da öyle dokunamıyoruz falan diyo kimisi bende hiç olmadı. ama inceden bir sızı oluyordu evet, hala da oluyor..

bacaklarımda sızlama olmadı hiç ama aşırı derecede çabuk yoruluyorum, hemen nefes nefese kalıyorum ve adet ağrısı gibi ağrım 1 haftadan fazladır hala devam ediyor. kasıklarımda da çekilme oluyor arada..

Merhabalar,
Ben haziran ayından beri istiyorum ama olmadı. Geçen ay ovulasyon testleri kullandım ama eşimin ş.dışında olduğu günlere denk geldi maalesef. Artık bu ay olur inşallah testlere de devam edecem. 4ekimde adet gördüm. Hayırlısı arkadaşlar...

MRB arkadaşlar kist problemi yaşıyor olanlar veya başından böyle bir şey geçmiş olanlar bana yardım edebilirler mi acaba???

cnm benim başımdan geçti kist problemi sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım..baya bi kafayı yemiştim araştırmadan ozaman:sinifsinif:

arkadaslar içinizde klomen kullananlar varmı? ya bugün 4. günüm hapta. çok kasık sancısı yapıyor devamlı değil ama ara ara giren kramplar gibi. sizde de böyle oluyormu?

arkadaslar içinizde klomen kullananlar varmı? ya bugün 4. günüm hapta. çok kasık sancısı yapıyor devamlı değil ama ara ara giren kramplar gibi. sizde de böyle oluyormu?

canım ben kullandım hatta doktorumu aradım yumurtaların gelişiyor merak etme dedi
benim hep sağ tarafıma sancı giriyordu doğru tahmin etmişim sağdan 3 tane yumurtladım
inşallah hayırlı olur tedavin

arkadaşlar ben hastayım galiba hiç iyi değilim adetime 7 gün var ama yaklaşık 10 gündür şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı sık idrara çıkma göğüslerde şişme ve mide yanması yaşıyorum şu 3 gündürde arttı göğüslerimin içinde bilye var gibi şişti o kadar sızlıyolarki dokunamıyorum bile mide bulantısıda öldürüyo aca kistmi oldu bende yoksa dahamı kötü bişey idrarımda kokuyo sizce ne yapmalıyım

canım hamiş olabilirsin
belirtilerin ona benziyor hadi hayırlısı

canım ben kullandım hatta doktorumu aradım yumurtaların gelişiyor merak etme dedi
benim hep sağ tarafıma sancı giriyordu doğru tahmin etmişim sağdan 3 tane yumurtladım
inşallah hayırlı olur tedavin

sağol tatlım benimde sağ tarafta çok sancım var ama ara ara da soldan hissediyorum.demekki baya bi yumurtlucam zemuszemus ama çok düsünüyorum galiba. rüyalarımda bile kloenle uğrasıyorum olacak mı olmayacık mı diye. böyle stres yapınca da büyümez yada çatlamazsa diye düsünüyorum bi akıl verin kızlar düsünmemem için neler yapmalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…