Slm kızlar ıyı geceler nabersınız
selam arkadaşlar ben geldim opuyorumnanaktan
benim akşam ve sabah hafif akıntım oldu açık kahverengi. sanırım adetim geliyor yavaş yavaş. zaten ateş basmaya başladı. umudum kasım ayına inş :Saruboceq:
yapma yaaa..
yerleşme falan olmasın canım..
bi tam adet ol da ondan sonra bakarsın durumlara
selam arkadaşlar ben geldim opuyorumnanaktan
benim akşam ve sabah hafif akıntım oldu açık kahverengi. sanırım adetim geliyor yavaş yavaş. zaten ateş basmaya başladı. umudum kasım ayına inş :Saruboceq:
hoşgeldin canım inş. sen yanılıyorsundur bu ay hamiş kalırsın
bilmiyorum ki kuşum. hiç ağrım yok hiç adet olacak gibi değilim ama bakalım bekleyelim. akşama belli olur.
inşallah hamilesindir güzelim :Saruboceq:
dualarım seninle..
ama olmazsa da daha ders çalışacak koskoca bir kasım var..
ben tüyoları veririm sana kaydirigubbakcemile3
inş bitanemmm çok sağol opuyorumnanaktan ben ozaman bi adet olayım tam olarak tarih kesinleşsin senle tüyoları konuşuruz :jeyyar: :jeyyar:
tamam tamamm konusuruss :jeyyar:
özgecim nasılsın
senin bebişi öğrenemeden önce göğüslerinde böyle ince bi sızı oldumu benim var bide bacaklarım özlelliklede gece kopacakmış gibi sızlıyor
MRB arkadaşlar kist problemi yaşıyor olanlar veya başından böyle bir şey geçmiş olanlar bana yardım edebilirler mi acaba???
arkadaslar içinizde klomen kullananlar varmı? ya bugün 4. günüm hapta. çok kasık sancısı yapıyor devamlı değil ama ara ara giren kramplar gibi. sizde de böyle oluyormu?
arkadaşlar ben hastayım galiba hiç iyi değilim adetime 7 gün var ama yaklaşık 10 gündür şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı sık idrara çıkma göğüslerde şişme ve mide yanması yaşıyorum şu 3 gündürde arttı göğüslerimin içinde bilye var gibi şişti o kadar sızlıyolarki dokunamıyorum bile mide bulantısıda öldürüyo aca kistmi oldu bende yoksa dahamı kötü bişey idrarımda kokuyo sizce ne yapmalıyım
canım ben kullandım hatta doktorumu aradım yumurtaların gelişiyor merak etme dedi
benim hep sağ tarafıma sancı giriyordu doğru tahmin etmişim sağdan 3 tane yumurtladım
inşallah hayırlı olur tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?