Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çok gecikti canım,6 gün nerdeyse bir hafta. hiç böyle gecikmeler olmazdı bizde çok ümitlenmiştik. sonuç olumsuz olunca da çok üzüldüm. hayırlısı. bi daha ki ay tutar inş canım
hamilelik belirtileri ve regl belirtileri birbirine çok benziyor. belirtilere takılmayın kızlar. kendinizi çok dinlemeyin. ben belirtilerde tutuyor diye iyice ümitlenmiştim mafoldumben

MRB arkadaşlar kist problemi yaşıyor olanlar veya başından böyle bir şey geçmiş olanlar bana yardım edebilirler mi acaba???

evet canım ya aslında biraz kendimiz ya geciktiriyoruz yada erken getiriyoruz kafamıza çok takıp durmadan düşünüyoruz ee buda tabi dengemizi alt üzst ediyor en iyisi takmamak....

adetmi oldun canım?

tabiki varım listede ama pek fazla sohbetlerinize katılamıyorum iş yerinde olduğum için yazılarınızı okuyorum o kadar akşam eşimle kızımla evle derken bazen girebiliyorum onda da sayfalrı okumaktan yazamıyorum ama dualarım hep sizinle...

ay canım valla hatırlamadım pek gelemediğin için.
yoksan listeye ekliyim dicektim tatlım. senin adetin 15 çok az kalış canım.
inşallah hamilesindir güzelim.

kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bu ay sanki belirtilerim adet belirtileri gibi değil tabi psikolojikte olabilir neyse canım şimdi çıkmam lazım görüşürüz allahım inşallah bebişlerimizi çabuk gönderir.....

tatlım sen nerelerdesin hiç görüşemiyoz yerimseniben nasılsın canım?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…