günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan
dün bende eczanenin önünden geçerken test aldım ama sabredeceğim kızlar yapmayacağım. 17 ekimi bekleyeceğim...
Günaydın kızlar bende bugün test yapıcam bakalım çok da umutlanmak istemiyorum..
herkeze merhaba...hasılsınız kızlar heyecan varmı bakalım.
mrb canım bende heyecan yok
iyiym canım sen nasılsın. adet olmuşsun:çok üzgünüm:neyse en azından artık çalışmalara başlarsın..inş kasım ayında güzel haberlerini alırız benimde günüm yaklaşıyor ama pek ümitli değilim korkuyorum...
herkeze merhaba...hasılsınız kızlar heyecan varmı bakalım.
neden canım...senin adet günün bugün.
yoksa adet mi oldun?
çok gecikti canım,6 gün nerdeyse bir hafta. hiç böyle gecikmeler olmazdı bizde çok ümitlenmiştik. sonuç olumsuz olunca da çok üzüldüm. hayırlısı. bi daha ki ay tutar inş canım
hamilelik belirtileri ve regl belirtileri birbirine çok benziyor. belirtilere takılmayın kızlar. kendinizi çok dinlemeyin. ben belirtilerde tutuyor diye iyice ümitlenmiştim mafoldumben
çok gecikti canım,6 gün nerdeyse bir hafta. hiç böyle gecikmeler olmazdı bizde çok ümitlenmiştik. sonuç olumsuz olunca da çok üzüldüm. hayırlısı. bi daha ki ay tutar inş canım
hamilelik belirtileri ve regl belirtileri birbirine çok benziyor. belirtilere takılmayın kızlar. kendinizi çok dinlemeyin. ben belirtilerde tutuyor diye iyice ümitlenmiştim mafoldumben
yok canım daha gelmedi kırmızı:kedi:ama içimde heyecen yok önceden daha heyecanlıydım
slm canım vallaha bende heyecan çok rahat olmaya çalışıyorum ama olamıyorum....:)
canım benim olmayacak diye korkuyorsun da ondan.. kaybetme sakın umudunu da heyecanını da..
tabiki varım listede ama pek fazla sohbetlerinize katılamıyorum iş yerinde olduğum için yazılarınızı okuyorum o kadar akşam eşimle kızımla evle derken bazen girebiliyorum onda da sayfalrı okumaktan yazamıyorum ama dualarım hep sizinle...
slm bi umutla bakındım yazılara bugün bir sürpriz yok(( ama 17 ekimde kan gövdeyi götürecek yada çizgi patlaması yaşanacak umarım ikincisi olur bende o tarihleri bekliyordum ama benim belirtiler adetin habercisi eminim adet olucam artık kasıma kaldım sanırım yine de hayırlısı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?