sağol tatlım benimde sağ tarafta çok sancım var ama ara ara da soldan hissediyorum.demekki baya bi yumurtlucam zemuszemus ama çok düsünüyorum galiba. rüyalarımda bile kloenle uğrasıyorum olacak mı olmayacık mı diye. böyle stres yapınca da büyümez yada çatlamazsa diye düsünüyorum bi akıl verin kızlar düsünmemem için neler yapmalıyım :)
ya kızlar şimdi yumurtalık kanserine filan bakıyorumda belirtileri benimkine benziyo kafam çok karıştı benim ya ne yapıcam ben
ya kızlar şimdi yumurtalık kanserine filan bakıyorumda belirtileri benimkine benziyo kafam çok karıştı benim ya ne yapıcam ben
MRB arkadaşlar kist problemi yaşıyor olanlar veya başından böyle bir şey geçmiş olanlar bana yardım edebilirler mi acaba???
canımb 1 sene önce kistim olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf sonucu regl ağrım olur hap içerdim geçerdi.meğer bu yüzdenmiş.ultrasonda bakan kişi ameliyat olman lazım dedi bayağı korktum ağladım.sonra doktorla görüştüm sonuçlara baktı ve yasmin verdi.3 ay kullandım kontrole gittiğimde geçtiğini öğrendim.inşalah seninki de böyle birşeydir.
seninki nasıl bir kistti cnm merak ettim bende çikolata kisti çıktı ve malesef ameliyattan kurtulamadım bir arkadaşımda hala var şuanda onun için sordum?
((((((((kızlar bende adet oldumm... 14 unu beklıodum ama 10 unda oldum..yenı gırdım. yazdımm..benı de kasıma yazın artıkk ((
slm ben geldim
ne haber canım varmı olumlu olumsuz bi haber...inşallah gelmezler....
valla iyiyim canım şimdilik gelen giden yoknormalde bu saate kadar çoktan gelmesi lazımdı bugün bekliyecem bakalım
30 ekime yazarmısınız benideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?