Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

başka şeylerle uğraşmalısın ne bilim değişik bir flim seyret yada internetten başka şeyler araştır..uykuya dalmadan önce başka şeyler düşün..söylemesi kolay ama...a.s

ya kızlar şimdi yumurtalık kanserine filan bakıyorumda belirtileri benimkine benziyo kafam çok karıştı benim ya ne yapıcam ben

ya kızlar şimdi yumurtalık kanserine filan bakıyorumda belirtileri benimkine benziyo kafam çok karıştı benim ya ne yapıcam ben

gülüm senin ne gibi sikayetin vardı ki onu arastırdın? bende kendimde bi rahatsızlık hissettiğimde hemen intirnete sarılıyorum sonra da 3 gün bunalıma giriyorum. hiç iyi bisi yazmıoki zaten.

ooo yapma kuzum nasıl bi psikolojidesin
iyi düşün niye ilk en kötü şeyi getiriyosun aklına
rahim le iligli olan herşeyde var bu belirtiler
neden hamişiliğe yormuyosun ?
olsa olsa kist olabilir o da ciddi bişi diil
lütfen kötü düşünüp kötü şeyleri çağırma tatlım

((((((((kızlar bende adet oldumm... 14 unu beklıodum ama 10 unda oldum..yenı gırdım. yazdımm..benı de kasıma yazın artıkk((

ya ne bileyim hiç hamile lduğumu zannetmiyorum imkansızmış gibi geliyo gerçekten psikolojim hiç iyi değil benim eşimde çok moralsiz düşünsenize heergün bi yerim ağrıyo adam 1 haftadır dokunmuyo bile bana ağrıların var diye bu kadar ağrı hiç normal gelmiyo bana nedense

bana da hamilesin gibi geldi canım.yakında belli olur zaten.iyi düşün iyi olsun.

MRB arkadaşlar kist problemi yaşıyor olanlar veya başından böyle bir şey geçmiş olanlar bana yardım edebilirler mi acaba???

canımb 1 sene önce kistim olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf sonucu regl ağrım olur hap içerdim geçerdi.meğer bu yüzdenmiş.ultrasonda bakan kişi ameliyat olman lazım dedi bayağı korktum ağladım.sonra doktorla görüştüm sonuçlara baktı ve yasmin verdi.3 ay kullandım kontrole gittiğimde geçtiğini öğrendim.inşalah seninki de böyle birşeydir.

seninki nasıl bir kistti cnm merak ettim bende çikolata kisti çıktı ve malesef ameliyattan kurtulamadım bir arkadaşımda hala var şuanda onun için sordum?

tatlım bundan 2 ay önce benim de adetim gecikti
aynı hamile beliritlerim vardı sağ kasığım çok ağrıyodu akıntım vardı
doktora gittim sağ yumoşta 5 cm bir kist çıktı.over kisti diye geçiyor netten bakabilirsin.

tehlikeli olmayan türden. yumurta büyüyüp çatlayamadığı zaman öylece kalıyomuş kist oluyomuş içi boş muhteemelen adet olunca kedniliğinden geçer dedi doktor orgametril diye adet söktürücü verdi 5 gün kullandım bıraktıktan 2 gün sonra baya kanama oldu parça parça gibi. ama doktora gittim tamamı gitmeimş küçülmüş biraz dedi yasmin kullan bırakıp adet olunca adetin son günleri gel bakalım tekrar dedi kontrole gittiğimde geçmişti.
bu tür kistler tekrarlayabiliyomuş düzenli kontrol lazım dedi doktor ama hamileliğe engel değilmiş.
nasıl bi bilgi istiyordun bilmiyorum ama kendi başımdan geçenlerle sana yardımcı olmuşumdur umarım. geçmiş olsun...

seninki nasıl bir kistti cnm merak ettim bende çikolata kisti çıktı ve malesef ameliyattan kurtulamadım bir arkadaşımda hala var şuanda onun için sordum?

çikolata kisti değildi benimki geçiciydi.benimde arkadaşımda var çikolata kisti ama hamile kaldı beklemediği bir anda.bu kist yüzünde tüylenme yapıyor bir de sancısı çok oluyor regl döneminde.

((((((((kızlar bende adet oldumm... 14 unu beklıodum ama 10 unda oldum..yenı gırdım. yazdımm..benı de kasıma yazın artıkk((

canım üzülme kasıma daha çok çalışırız artıkkaydirigubbakcemile ben de 17sini bekliyorum ama hiç belirti yok şimdi zaten kasım listesine yazdırdım bile adımı.hayırlısı olsun.inşallah öbür aya.zaten listede 30 kişi varsa 5 kişi hamiş oluyor.normal bir durum sanırım.sıramız gelince biz de havalara uçacağız.:teytey:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…