Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar kasım ayı listemizide yaptım...
herkeze hayırlı olsun. listemiz baş sayfada bakmak isteyen yeni arkadaşlar için.

azize ablacim benimde 9 ekimdi hastalandim malesef ve umitlerimi kasim ayina bagladim benide listeeye eklermisin belki bu liste ugurlu gelir he ne dersin ???
beklenmeyen ins ins ins kirmizilarin gelemiyecegi olan gunum 3 kasim umarim bugunde bari guzel haberler yazabilirim siteye,,,ins ins ins kasim ayi patlama ayi olur listedeki herkes hamis kalip sagsalim bebislerini dunyaaya getirir getiririz,,,

üzülme tatlım olsun.
kasım ayımızdan çok ümitliyim ben.
senide ekliyom canım kasıma.
hayırlı olur inşallah:Saruboceq:

tatlım ben seninle eylül ayındaki topikte görüşüyodum dimi? hamile kalmıştın? eee düştümü yaaa...yoksa sen başka bebiskommusun yaa kafam karıştıkafamçokkarıştı

evet cnm eylul topigindendim ben malesef tutunamadi dustu bebegim

ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam sonucu yazarım.kasıklarımda batmalar var,göğüs uçlarım acıyo,bulantıda var hafif..

üzülme tatlım olsun.
kasım ayımızdan çok ümitliyim ben.
senide ekliyom canım kasıma.
hayırlı olur inşallah:Saruboceq:

saol ablacim allah razi olsun ins ins ins umitlerin bosa cikmazda sende bende kasim ayini bekleyen tum arkidislerde hamisizz diye bagiririzzz......

iyiyim canım.
çalışmalara devam kasımda hamile haberimi alırsınız inşallah.

inşallah alırız azizecim bende bu ay çok ümitliyim içime güzel şeyler doğuyor ama dünden beri idrar yollarım rahatsız üşütmüşüm bugün iki tane ilaç içmek zorunda kaldım buna biraz moralim bozuldu hani ilaç zararlı olabiliyor ya..

kızlar bişey sorcam.biraz önce sordum ama cvp alamadım.adet öncesi iç tarafında kaşıntısı olan varmı.birde ilhihap olursa hamile kalınamıyormu

olsun tatlım kısmet deyilmiş...
hayırlısı nezamansa o zaman olsun.
ama ben seni tanıyamadım...resmin farklıydı ozaman.

herseyde bı hayır vardır dıyerek avutuyorum bende kendımı ıste, saclarımı boyattım ondan tanıyamamıssındır cnm

yani tamda yumurtlama dönemimde böyle bişe oldu gerçi şuan kendimi daha iyi hissediyorum..acaba yumurtlama döneminde alınan ilacın herhangi bir zararı varmıdır sperm ve yumurtalık açısından yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…