azizecim ben yeni üye oldum.linkinizi sürekli takip ediyorum.adet tarihim 17 ekim ama umudum yok maalesef.kasıklarımda ağrı var
azizecim benide eklermisin listeye
kızlar kasım ayı listemizide yaptım...
herkeze hayırlı olsun. listemiz baş sayfada bakmak isteyen yeni arkadaşlar için.
17 ekim az kaldı
azize ablacim benimde 9 ekimdi hastalandim malesef ve umitlerimi kasim ayina bagladim benide listeeye eklermisin belki bu liste ugurlu gelir he ne dersin ???
beklenmeyen ins ins ins kirmizilarin gelemiyecegi olan gunum 3 kasim umarim bugunde bari guzel haberler yazabilirim siteye,,,ins ins ins kasim ayi patlama ayi olur listedeki herkes hamis kalip sagsalim bebislerini dunyaaya getirir getiririz,,,
tatlım ben seninle eylül ayındaki topikte görüşüyodum dimi? hamile kalmıştın? eee düştümü yaaa...yoksa sen başka bebiskommusun yaa kafam karıştıkafamçokkarıştı
üzülme tatlım olsun.
kasım ayımızdan çok ümitliyim ben.
senide ekliyom canım kasıma.
hayırlı olur inşallah:Saruboceq:
iyiyim canım.
çalışmalara devam kasımda hamile haberimi alırsınız inşallah.
ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam sonucu yazarım.kasıklarımda batmalar var,göğüs uçlarım acıyo,bulantıda var hafif..
ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam sonucu yazarım.kasıklarımda batmalar var,göğüs uçlarım acıyo,bulantıda var hafif..
evet cnm eylul topigindendim ben malesef tutunamadi dustu bebegim
saol ablacim allah razi olsun ins ins ins umitlerin bosa cikmazda sende bende kasim ayini bekleyen tum arkidislerde hamisizz diye bagiririzzz......
olsun tatlım kısmet deyilmiş...
hayırlısı nezamansa o zaman olsun.
ama ben seni tanıyamadım...resmin farklıydı ozaman.
inşallah alırız azizecim bende bu ay çok ümitliyim içime güzel şeyler doğuyor ama dünden beri idrar yollarım rahatsız üşütmüşüm bugün iki tane ilaç içmek zorunda kaldım buna biraz moralim bozuldu hani ilaç zararlı olabiliyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?