Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

süper haber.tebrik ederimhihoyyyt

ii akşamlar kızlar biraz okudum yazılarınızı herkes henüz bebiş istemeye yeni başlamış ben bebiş istemeye başlayalı 19 ay oldu bi çok tahliller yapıldı en sonunda çocuk sahibi olmamamız için sebep yok dediler. Her adet olduğumda üzüntüden yıkıldım geçen ayda bir aşılama denedik kısmet değilmiş olmadı bidahaki ay bi aşılama daha yapılcak sanırım daha sonrada tüp bebeğe geçicez.ınsanı etraftakilerin lafları ve seninle beraber hatta senden daha sonra bebiş isteyipte hamile kalan hatta doğum yapıan arkadaşlarını görünce çok daha fazla üzülüyosun benden size tavsiye aklınıza hiç takmayın birde ailenize bile çocuk düşündüğünüzü söylemeyin başlarda soran olmuyo ama zaman ilerleyipte olmayınca onlarada bazı şeyleri anlatmak çok zor oluyo.... Rabbim isteyen kullarının kucağını boş bırakmasın inş herkese ii akşamlar en kısa zamanda hamile kalırsınız inş....

tebrikler canim kesin hamilesindirrrr:teytey:

canım çok sevindim.umarım hamilesindir.kan testi yaptırdıktan sonra hbr ver bize olurmu

:lepi:alkisalkisalkis:teytey:

ne guzel yaa boyle haber alınca kendımmişim gibi sevinıyorum valla tebrık ederım canım ıkıncı cızgı varsa bebekte vardır bence

herkese teşekkür ederim darısı herkesin başına
kan testi yapayım kesin haberleri veririm
şu an zaten anne babalara haber vermeyeceğiz, aksi bir durum olursa üzülmesinler
kendimi de çok kaptırmak istemiyorum
çok tuhaf duygularmış

hadi gözünaydın archimim silik çıkınca kesin doğru çıkıyor tebrik ederim canım...sakin ol ve tadını çıkar oooohhh ne güzel işte..

kızlar kasım ayı listemizide yaptım...
herkeze hayırlı olsun. listemiz baş sayfada bakmak isteyen yeni arkadaşlar için.

azizecim ben yeni üye oldum.linkinizi sürekli takip ediyorum.adet tarihim 17 ekim ama umudum yok maalesef.kasıklarımda ağrı var

azizecim ben yeni üye oldum.linkinizi sürekli takip ediyorum.adet tarihim 17 ekim ama umudum yok maalesef.kasıklarımda ağrı var

canım benimde 16 ekimdi ve biraz önce yaptığım teste göre büyük ihtimal hamileyim
benimde sadece kasık ağrım var. umarım sende hamilesindir

iyi geceler arkadaşlar tam cıkarken ıyı bır haber geldı umarım sabahada devamı velır herkese iyi geceler bol muhabbetler
sayfaları cok uzatmayın sonra okuması zor oluyor yaa
kaydirigubbakcemile3

canım benimde 16 ekimdi ve biraz önce yaptığım teste göre büyük ihtimal hamileyim
benimde sadece kasık ağrım var. umarım sende hamilesindir

umarım cnm ya.senin için cok sevindim.darısı basımıza.ama ben olcağımı sadece ağrıdan değil iç tarafta kaşıntım olur gelmesine yakın.ondan anladım.ama allahtan umut kesilmez dimi

canım hoşgeldina.s. ekledim senide hayırlı olsunnnnn

bende bu ay denedim..bugün 5.gün ..kasiklarda agri var.eyilip kalkarken daha cok hisediyorum..6 günde yerlesme basliyormus....yarin nasil gececek merak ediyorum....adet gününe 9 günüm var...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…