Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bu benım ıkıncı dusugum ınsanın moralının bozulması ımkansız artık korkuyorum ya 3.de duserse dıe bı yandan cok ıstememe ragmen bı yandan da ya duserse dusuncesı olduruyo benı yaa

gecmis olsun canim.insallah en yakin zamanda yine olur.senle ayni kaderi paylasiyoruz.

maaşallah oğluşun pek tatlıymış.inşallah bizlerin de böyle şirin bebişleri olur.allah onu kardeşsiz bırakmayacaktır.benim böyle bir tane olsun başka istemiyorum.

kızlar bu benım ıkıncı dusugum ınsanın moralının bozulması ımkansız artık korkuyorum ya 3.de duserse dıe bı yandan cok ıstememe ragmen bı yandan da ya duserse dusuncesı olduruyo benı yaa

canım doktorlar bulur nedenini sıkma canını ne olur neler var benim cevremde inan allah istedimi oyle bir oluyorkı korkma....

hayırlısı canım bende aynı şeyi çok düşünüyorum ama ameliyattan sonra iki ay korunun demişti dr ikinci ay biter bitmez tekrar başladık çalışmalara ya çok istiyorumda ondan mı bunla imtihan oluyorum diye de aklıma gelmiyo değil.inş.seninde benimde herkesinde sağlıklı bebişleri olur :Saruboceq: bu mucizeyi hepimiz yaşarız inş.zemuszemus

bugün müjdeli haberler alamadık inşallah yarın güzel bol bebekli bir gün olur:lepi:

bilmiyom bende bugün bööle bi kırgınlık var sanki ya adetim biteli daha 7gün oldu gün sayıyorum offf bu ay nasıl bitcek

Arkadaşımın bebeği olmuyordu sorun eşindeydi kesinlikle çocuğunuz olmaz normal yollarla demiş doktorlar.tüp bebekle bir kızları oldu.kafaları rahatladı saldılar kendilerini,keyifleri yerindeydi.6 ay sonra süpriz bir şekilde hamile kaldı normal bir şekilde.anlayacağınız herşey kafada bitiyor.kendimizi rahat bırakırsak çok takmazsak olur bu iş.

kızlar ben birde bişey sorcam.bu akşam sizi soru yağmuruna tuuttum.adet öncesi benim iç tarafta kaşıntım oluyor.gelceğini o sekilde anlıyorum.sizinde böyle bişey yasayan varmı.birde iltihap falan varsa gebe kalınamıyormu

adet tarihim 16 ekim ama biraz önce dayanamadım test yaptım
veeee 2. çizgi çok silik de olsa belli :dance:

şu an kasık ağrısı dışında bir belirtim yok.
çok şaşkınım, inanamıyorum , ya doğru değilse diye düşünmeden edemiyorum
bir an önce kan testi yaptırmalıyım
eşimde evde değil , oynatmazsam iyidir.

tatlım ben seninle eylül ayındaki topikte görüşüyodum dimi? hamile kalmıştın? eee düştümü yaaa...yoksa sen başka bebiskommusun yaa kafam karıştıkafamçokkarıştı
merhaba kızlar nabersiniz azizecim beni listeden sil canım ben bebegımı yıne kaybettım artık hevesimde kalmadı 2. dusukten sonra korkuyorum.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…