Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

seninde adetin ekim sonu daha çok var.
iyi çalış canım.
fazla ara verme:jeyyar:

kızlar bişey sorcam.biraz önce sordum ama cvp alamadım.adet öncesi iç tarafında kaşıntısı olan varmı.birde ilhihap olursa hamile kalınamıyormu

iltihap olunca hamile kalma sansi normalden daha dusukmus cnm doktorum ole demisti bana

azizecim asıl sorun ağrıdan öte kaşıntımın olması benim kaşıntım olur adet öncesi .ordan anladım gelceğini.

canım hayırlı haberini bekliyorum.
mutlaka yaz canım bak heycan yaptım şimdidelikafadulden
ayy çok bile beklemişin canım.
ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam sonucu yazarım.kasıklarımda batmalar var,göğüs uçlarım acıyo,bulantıda var hafif..

canım hayırlı haberini bekliyorum.
mutlaka yaz canım bak heycan yaptım şimdidelikafadulden
ayy çok bile beklemişin canım.

yazmammı canım tabiki bekledim ama gel sen bana sor korkuyorum bide ya çıkmazsa

bebişkom sende iltihapmı vardı.varsa iltihap neyle geçiyor fitil verdi doktor bana ama pek güvenemedim.kavga edip çıktım yanından. o yüzden kullanmadım.kullanmamı öneriyormusunuz.

seninde adetin ekim sonu daha çok var.
iyi çalış canım.
fazla ara verme:jeyyar:
evet daha çok var ama ara vermek yok tabiki dediğim gibi benim bu aralar yumurtlama günlerim.biz sabahları çalışıyoruz ve gün aşırı bakalım artık eşim sağolsun ses çıkartmıyor erken saatte saati kurup kalkıyoruz böyle işte biraz komik ama...

yaa ben ilk defa duyuyom adetten önce kaşıntıCADIARZU
bi dr. gitcanım iltihap kapmasın hamilede kalması zor olur böyle.
mikrop kapmışta olabilir...ihmal etme tatlım.
azizecim asıl sorun ağrıdan öte kaşıntımın olması benim kaşıntım olur adet öncesi .ordan anladım gelceğini.

bebişkom sende iltihapmı vardı.varsa iltihap neyle geçiyor fitil verdi doktor bana ama pek güvenemedim.kavga edip çıktım yanından. o yüzden kullanmadım.kullanmamı öneriyormusunuz.

evet cnm bendede vardı, bana toz halınde bı ılac verdı sulandırıp ictim 1 hafta boyunca

ay allah iyiliğini versin tatlım yaa...
olsun sen çalışta saati farketmezkaydirigubbakcemile3 inşallah tutar canım.

ben kadınlar kulübünde bulduğun advanced woman calendarı kullandım. yumurtlama tarihimi belirledim böylece
daha sonra gün aşırı ilişkiye girip ilişkiden sonra ayaklarımı duvara dayayıp yarım saat bekledim
ilk 2 ay çok stres yaptım ama bu ay kendimi oyalayacak işlerle uğraştım , kafamı da dağıttım.
şimdilik hamile kalmak için zorlu görevleri atlattık, bakalım 9 aylık maratonumuz nasıl olacak

evet canım kasımın ilk haftası çok heycanlı geçicek şimdiden bellisüprizzzzz
beraber gun sayariz ozaman ablacim ins ins ins sende hastalanmassinda bebislerimiz gelir,bu arada ferfecir ve sebin de 3 kasim tarihi bekleyenlerden 4 e cikti ayni tarihi bekleyen sayisi...

kızlar ben bu siteyi çok sevdim ya. eşim bugün yok rahat rahat takılıyorum o gelince napcam ben bilmemaklım burda kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…