inşallah alırız azizecim bende bu ay çok ümitliyim içime güzel şeyler doğuyor ama dünden beri idrar yollarım rahatsız üşütmüşüm bugün iki tane ilaç içmek zorunda kaldım buna biraz moralim bozuldu hani ilaç zararlı olabiliyor ya..
yok azizecim ya benim hiç ümidim yok.her baş gösteren ağrılar baş gösterdi.
saol ablacim allah razi olsun ins ins ins umitlerin bosa cikmazda sende bende kasim ayini bekleyen tum arkidislerde hamisizz diye bagiririzzz......
kızlar bişey sorcam.biraz önce sordum ama cvp alamadım.adet öncesi iç tarafında kaşıntısı olan varmı.birde ilhihap olursa hamile kalınamıyormu
tatlımilk bebeğin dimi? yaş kaç canım?
ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam sonucu yazarım.kasıklarımda batmalar var,göğüs uçlarım acıyo,bulantıda var hafif..
canım çok sevindim. iyi bi kaç gün önceden çıkmış o zaman idrardanmı yaptın testi?
canım hayırlı haberini bekliyorum.
mutlaka yaz canım bak heycan yaptım şimdidelikafadulden
ayy çok bile beklemişin canım.
evet daha çok var ama ara vermek yok tabiki dediğim gibi benim bu aralar yumurtlama günlerim.biz sabahları çalışıyoruz ve gün aşırı bakalım artık eşim sağolsun ses çıkartmıyor erken saatte saati kurup kalkıyoruz böyle işte biraz komik ama...seninde adetin ekim sonu daha çok var.
iyi çalış canım.
fazla ara verme:jeyyar:
azizecim asıl sorun ağrıdan öte kaşıntımın olması benim kaşıntım olur adet öncesi .ordan anladım gelceğini.
ikimizin adeti aynı günsayılır benimde 4kasım. :Saruboceq::Saruboceq:
bebişkom sende iltihapmı vardı.varsa iltihap neyle geçiyor fitil verdi doktor bana ama pek güvenemedim.kavga edip çıktım yanından. o yüzden kullanmadım.kullanmamı öneriyormusunuz.
evet daha çok var ama ara vermek yok tabiki dediğim gibi benim bu aralar yumurtlama günlerim.biz sabahları çalışıyoruz ve gün aşırı bakalım artık eşim sağolsun ses çıkartmıyor erken saatte saati kurup kalkıyoruz böyle işte biraz komik ama...
beraber gun sayariz ozaman ablacim ins ins ins sende hastalanmassinda bebislerimiz gelir,bu arada ferfecir ve sebin de 3 kasim tarihi bekleyenlerden 4 e cikti ayni tarihi bekleyen sayisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?