Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah canımm:Saruboceq:hamişsindir.
yaa herkezde benden küçük aranızda en yaşlısı benim valla:1closedeyes:
eğer bu ay tuttuysa senin yolundan gidiyorum azizecim.6.ayında tutturanlardan olucam ama hislerim değilim diyor

selam kızlar ben bugün adet olmadım ama daha heveslenmiyim öyle testte yapmıycam beklemedeyim

kimsecikler yok galiba neyse ben çıktım biraz ütü yapıyım kocişime bi bakıyım iyigeceleropuyorumnanaktan

hemen çıkmaya biliyor idrar testinde.arkadasımın 10 günden sonra çıktı idrarda ama kan testi yaptırdı 5 gün sonra çıktı hemen.kan testi yaptır bence cnm

ben yurtdisinda oldugum icin randevu almamiz lazim sonuclar cok gec cikiyo..biraz daha beklicem olmassa idrar testini tekrarlicam,, bakalim hayirlisi

kızlar gecen hafta kontrole gittim.alttan saç maşası gibi bişey soktu doktor.normal sorun yok dedi.o maşa gibi aletle yumurtalıkların çalışıp çalışımadığınamı bakılıyor bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.sormakta aklıma gelmedi normal iyi hersey dedi geçti.ama neye baktı anlamadım.aklıma geldi size sorayım dedi.

hiç bi bilgim yok canım :1no2: ayy çok fena ama maşa gibi dedinde böyle şeyler hiç yaşamadım ben:Saruboceq: allah vermesin.
çok korkakımdır.

yok canim o ma$ayla a$agisini actirip daha rahat görebilmek icin kullaniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…