slm arkadaslar nasilsiniz ben hale adet olmadim adet sancisi gibi sanci var 3 gundur ama olmadimm
eğer bu ay tuttuysa senin yolundan gidiyorum azizecim.6.ayında tutturanlardan olucam ama hislerim değilim diyor
mrb cnm test yaptınmı peki
Kizlar, bu aralar istahim artti yaaaa noluyor bana??? bi belirti olabilirmi??[/QUOTE
insallah hamilelik belirtisidir cnm ya, adetınde felan gecıkme varmı askısı
Oyle birsey yok, 20 sinden sonra adet olmaliyim, daha var...gögüslerim de acimaya basladi!!! neese fazla da kapilmamak lahzim demi....
inşallah canımm:Saruboceq:hamişsindir.
yaa herkezde benden küçük aranızda en yaşlısı benim valla:1closedeyes:
slm arkadaslar nasilsiniz ben hale adet olmadim adet sancisi gibi sanci var 3 gundur ama olmadimm
azizecim sana azize diyorum ama yasını bilmiyorum resmine göre yasıtız diye düşünmüştüm.yaş kaç.
canim iki gun once yapmistim negatifdi bi dahada yapmadim
ben 30 yaşındayım tatlım.
azize demeye devam etsem sorun olmaz dimi canım.sen nsl istersen öyle hitap edeyim.
hemen çıkmaya biliyor idrar testinde.arkadasımın 10 günden sonra çıktı idrarda ama kan testi yaptırdı 5 gün sonra çıktı hemen.kan testi yaptır bence cnm
selam kızlar ben bugün adet olmadım ama daha heveslenmiyim öyle testte yapmıycam beklemedeyim
inşallah canımm:Saruboceq:hamişsindir.
yaa herkezde benden küçük aranızda en yaşlısı benim valla:1closedeyes:
ben yurtdisinda oldugum icin randevu almamiz lazim sonuclar cok gec cikiyo..biraz daha beklicem olmassa idrar testini tekrarlicam,, bakalim hayirlisi
kızlar gecen hafta kontrole gittim.alttan saç maşası gibi bişey soktu doktor.normal sorun yok dedi.o maşa gibi aletle yumurtalıkların çalışıp çalışımadığınamı bakılıyor bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.sormakta aklıma gelmedi normal iyi hersey dedi geçti.ama neye baktı anlamadım.aklıma geldi size sorayım dedi.
kızlar gecen hafta kontrole gittim.alttan saç maşası gibi bişey soktu doktor.normal sorun yok dedi.o maşa gibi aletle yumurtalıkların çalışıp çalışımadığınamı bakılıyor bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.sormakta aklıma gelmedi normal iyi hersey dedi geçti.ama neye baktı anlamadım.aklıma geldi size sorayım dedi.
yok canim senden daha yaslilarida var ben gibikaydirigubbakcemile3bende 32 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?