hiç bi bilgim yok canım :1no2: ayy çok fena ama maşa gibi dedinde böyle şeyler hiç yaşamadım ben:Saruboceq: allah vermesin.
çok korkakımdır.
kızlar gecen hafta kontrole gittim.alttan saç maşası gibi bişey soktu doktor.normal sorun yok dedi.o maşa gibi aletle yumurtalıkların çalışıp çalışımadığınamı bakılıyor bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.sormakta aklıma gelmedi normal iyi hersey dedi geçti.ama neye baktı anlamadım.aklıma geldi size sorayım dedi.
evet canim banada yapilmisti o beyaz uzun sac masasi gibi evet bende anneme anlatirken cop a benziyo demistim hani su polislerin elindeki sopadan,,,onunla rahime bakiyomus kamera varmis sanirim ucunda ve tuplerin tikali olup olmadigina bakiliyomus,,,bendede hersey normal cikimisti hicbi problem yok demisti doktorum,,,ama ne hikmetse haaala bebis yok oralarda,,,
benim bu 6 aylık dönemde yaşamadığım şey kalmadı.bayan bir doktor 4.ayda gitmiştim çık git erken daha bilgisizler olmadık zamanda geliyorsunuz. yıl olmadan gelme dedi.bir baska doktor tahlil için soktuğu aleti kafamı tuta tuta bakacaksın bu alete dedi.çünkü ben korkuyorum gözümü kaopatayım dedim.korkunla yüzleş dedi.bir diğeride eşime bağardı çağırdı ne biçim eşin var bacaklarını açmıyo sen bunla napıyosun diye azarladı.yasadıklarım hikaye olur
benim bu 6 aylık dönemde yaşamadığım şey kalmadı.bayan bir doktor 4.ayda gitmiştim çık git erken daha bilgisizler olmadık zamanda geliyorsunuz. yıl olmadan gelme dedi.bir baska doktor tahlil için soktuğu aleti kafamı tuta tuta bakacaksın bu alete dedi.çünkü ben korkuyorum gözümü kaopatayım dedim.korkunla yüzleş dedi.bir diğeride eşime bağardı çağırdı ne biçim eşin var bacaklarını açmıyo sen bunla napıyosun diye azarladı.yasadıklarım hikaye olur
ultrasondu cnm zaten.yumurtalıklarımı görebiliyordum iğrenç bişey.ne amaçlı yaptığını anlamamıştım. sağol cnm sayende öğrendim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ne yaaaa terbiyesizler 6 sene belki daha fazla okumuslar ama adam olamamislar cok sinirlendim yemin ederim bak,,,insanin tabiki fobisi olabilir,tabiki bacak arasini baskasina acmakdan utanabilir bundan dogal ne olabilir insanlar kocasina alisana kadar bile neler cekiyo kendi icinde bu ne terbiyesizlik bu ne kendini bilmezlik anlamadim,,,ben olsam bidaha o doktorun kapisindan gecmem ayyyy bak cok sinirlendim yaaa forum olmasa daha neler yazardimda dua etsinler forumun kurallari var,,,
saansli sen hangi ülkedesin??
ayy doktorgibi onun ben.....hiç öyle davranılırmı yaa.
eşin iyi dayanmış. ben her ay kontrollere giderdim okadar. allahıma çok şükür.
sen ndn böyle dr. gittin ki canım ne rahatsızlığın oluyodu?
inan cnm varya 2 ayda anca atlattım doktor fobisini bu olaydan sonra.şimdiki doktorum çok iyi.çok anlayışlı.umarım hep böyle gider.doktorlardan nefret etmiştim bir dönem
kızlar ben çıkıyom hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyom hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan
haklisin walla fobilerine yardimci olcaklari yerde bide doktor fobisi eklemisler hayatina canim benim yaaa umarim bu doktorun ihtiyacin oldugu herzaman yaninda ve yardimcin olur canim,,,tabiki haklisin insan boyle insanlardan nefret etmezde napar,,,ben olsam icimde kalmasin diye agzima aklima geleni sayar duzer oyle cikardim o muayenehaneden en azindan icimi rahatlatirdim :roflol: :roflol: :roflol:
haftaya p.tesi i$e ba$liyorum kizlarr tasasi simdiden ba$ladi walla :bbo:
iyi geceler azize ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?