Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hiç bi bilgim yok canım :1no2: ayy çok fena ama maşa gibi dedinde böyle şeyler hiç yaşamadım ben:Saruboceq: allah vermesin.
çok korkakımdır.

benim bu 6 aylık dönemde yaşamadığım şey kalmadı.bayan bir doktor 4.ayda gitmiştim çık git erken daha bilgisizler olmadık zamanda geliyorsunuz. yıl olmadan gelme dedi.bir baska doktor tahlil için soktuğu aleti kafamı tuta tuta bakacaksın bu alete dedi.çünkü ben korkuyorum gözümü kaopatayım dedim.korkunla yüzleş dedi.bir diğeride eşime bağardı çağırdı ne biçim eşin var bacaklarını açmıyo sen bunla napıyosun diye azarladı.yasadıklarım hikaye olur

evet canim banada yapilmisti o beyaz uzun sac masasi gibi evet bende anneme anlatirken cop a benziyo demistim hani su polislerin elindeki sopadan,,,onunla rahime bakiyomus kamera varmis sanirim ucunda ve tuplerin tikali olup olmadigina bakiliyomus,,,bendede hersey normal cikimisti hicbi problem yok demisti doktorum,,,ama ne hikmetse haaala bebis yok oralarda,,,

ultrasondu cnm zaten.yumurtalıklarımı görebiliyordum iğrenç bişey.ne amaçlı yaptığını anlamamıştım. sağol cnm sayende öğrendim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ne yaaaa terbiyesizler 6 sene belki daha fazla okumuslar ama adam olamamislar cok sinirlendim yemin ederim bak,,,insanin tabiki fobisi olabilir,tabiki bacak arasini baskasina acmakdan utanabilir bundan dogal ne olabilir insanlar kocasina alisana kadar bile neler cekiyo kendi icinde bu ne terbiyesizlik bu ne kendini bilmezlik anlamadim,,,ben olsam bidaha o doktorun kapisindan gecmem ayyyy bak cok sinirlendim yaaa forum olmasa daha neler yazardimda dua etsinler forumun kurallari var,,,

ayy doktorgibi onun ben.....hiç öyle davranılırmı yaa.
eşin iyi dayanmış. ben her ay kontrollere giderdim okadar. allahıma çok şükür.
sen ndn böyle dr. gittin ki canım ne rahatsızlığın oluyodu?

ne tuhaf doktorlar varmi$ yaakafamçokkarıştı

ultrasondu cnm zaten.yumurtalıklarımı görebiliyordum iğrenç bişey.ne amaçlı yaptığını anlamamıştım. sağol cnm sayende öğrendim

rica ederim canim ben yurtdisindayim 15 ay oldu geleli cok iyi bi sekilde hakim degilim dile ama anladigim kadariyla bu sebepden dolayi bakiliyomus,,,tabi eger yanlis anlamadiysam :roflol: :roflol: :roflol:

inan cnm varya 2 ayda anca atlattım doktor fobisini bu olaydan sonra.şimdiki doktorum çok iyi.çok anlayışlı.umarım hep böyle gider.doktorlardan nefret etmiştim bir dönem

hiçbir sorunum yoktu cnm.sadece 4 aydır niye bebiş olmuyor diye gittim birde iltihaba falan baktırmak için ama şansıma küseyim.izmirde yasıyorum hep öneriyle gittim hepsi iyi hastaneler ama doktorlarında iş yok

inan cnm varya 2 ayda anca atlattım doktor fobisini bu olaydan sonra.şimdiki doktorum çok iyi.çok anlayışlı.umarım hep böyle gider.doktorlardan nefret etmiştim bir dönem

haklisin walla fobilerine yardimci olcaklari yerde bide doktor fobisi eklemisler hayatina canim benim yaaa umarim bu doktorun ihtiyacin oldugu herzaman yaninda ve yardimcin olur canim,,,tabiki haklisin insan boyle insanlardan nefret etmezde napar,,,ben olsam icimde kalmasin diye agzima aklima geleni sayar duzer oyle cikardim o muayenehaneden en azindan icimi rahatlatirdim :roflol: :roflol: :roflol:

inan cnm yapı olarak çok kızıyorum kendime. bu tarz durumlarda tıkanıp kalıyorum ve ağlamaya vuruyorum kendimi.konuşamıyorum.eşim gereken cevapları verdi.aldığın diplomanın hakkını vermiyosun.şikayet edicem dedi ve hastanenin müdürüyle görüştü.noldu sonrası bilmem ama müdür baya kızgın çıktı odadan bizden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…