Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi bari esin destek cikmis ya esinde hem cocuk istiyosun hemde niye kontrolde zorluk cikariosun diye karisinin kafasina kafasina vuran tiplerden olsaydi napcaktin canim,,,aslinda bende ayni senin gibiyim herseye aglarim sinirlenir aglarim strese girer aglarim uzulurum aglarim,duygulanirim aglarim dizi filme aglarim,baskalarinin dertlerine aglarim,sevdigim birini ailemden arkdsmdan farketmez bikac ay gormesem gorunce aglarim,,,ama o doktorun karsinda aglaya aglaya kafasinin etini yer oyle cikardim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum.sabah işe gidicem.uyku bastırdı.sohbet iyiydi.ilk günümdü ama çok mutlu oldum.herzaman görüşücez.öpüyorum hepinizi.

yaşıtız sanıyordum senle.4 yaş varmış aramızda.olsun beni görsen 18 gibiyim..miyon tipliyim falan.inanamıyor kimse evli olduğuma.birde kucağımda bebişi görseler ne derler bilmem

yasit sayilirirz 4 yas bisey degil bence,,,beni gorenlerde 15 16 diyo cunku burda ki bu yastaki cocuklar nerdeyse benim ebatimdalar,,,ben 170 boy 47 kiloyum,,,bian soruyolar evlimisin diye evet diorum 6 yillik evliyim diorum aaa aa aa kac yasindasinki sen diolar 22 diyorum 15-16 gibi duruyosun diolar bende siz hollandalilari gore gore alismissiniz diyorum guluyolar :roflol: insan zaten hisseettigi yastadir demi ama demekki sende 18 yasindasin,,,demi aynen bende onu dusunuyorum bide kucagimizda bebis gorseler kardesinmi diye sorarlar artik sırnaşık şey

Aranızda hamilelik belirtisi olarak karın ağrısı yaşayan,karnında şişlik olan var mı?
2 gündür bu belirtiler var bende. 18 ini bekliyorum

Aranızda hamilelik belirtisi olarak karın ağrısı yaşayan,karnında şişlik olan var mı?
2 gündür bu belirtiler var bende. 18 ini bekliyorum

bende yok canim ben sabirsizlikla hastalanmayi bekliyorum zaten. hamile kalabilmem icin kürtajdan sonraki ilk adeti görmem lazimmis ki tekrar calismalara ba$liyabilelimmkaydirigubbakcemile

Benim de kürtajım olmuştu mayıs ayında.:çok üzgünüm: İlk adeten sonra deneyeceksiniz yani,hayırlısı olsun inşallah. Doktorum bana iki ay vermişti.Ben kaçamak yaptım dayanamadım ama olmadı.Şimdi 2 aydır sıkı çalışıyorum.Bakalım:CüvCüv:

kızlar bende adet duzensızlıgı var ya yumurtlama gunumu bı turlu hesaplayamıyorum bu yuzden aranızda adet duzensızlıgı olan varmı

hayirlisi olsun.in$allah en kisa zamanda kalirsin

İyi geceler kızlar

Birşey sormak istiyorum ateş yükselmesi hamilelik belirtisi midir?Ben normalde sürekli üşüyen biriyimdir nedensiz yere 2 gündür ateş basıyor beni günümde 4 gün geçti ne dersiniz bu işe:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…