hayırlı olsun canım ya.ilk zamanlar belki garip gelir ama sonraları alışırsın
inan cnm yapı olarak çok kızıyorum kendime. bu tarz durumlarda tıkanıp kalıyorum ve ağlamaya vuruyorum kendimi.konuşamıyorum.eşim gereken cevapları verdi.aldığın diplomanın hakkını vermiyosun.şikayet edicem dedi ve hastanenin müdürüyle görüştü.noldu sonrası bilmem ama müdür baya kızgın çıktı odadan bizden sonra.
canım senin yaş kaç
sagol canim da ilk degil 6.yilim orda 22 eylül bebegim alindiginda bu yana raporluydum evde ondan zor geliyo ali$tim evde olmaya
22 ablacim
anlıyorum cnm bende öğretmenim.3aylık tatilden sonra çok zr geliyor çalışmak.allah kolaylık versin hepimize.
yaşıtız sanıyordum senle.4 yaş varmış aramızda.olsun beni görsen 18 gibiyim..miyon tipliyim falan.inanamıyor kimse evli olduğuma.birde kucağımda bebişi görseler ne derler bilmem
kızlar ben çıkıyorum.sabah işe gidicem.uyku bastırdı.sohbet iyiydi.ilk günümdü ama çok mutlu oldum.herzaman görüşücez.öpüyorum hepinizi.
kızlar ben çıkıyorum.sabah işe gidicem.uyku bastırdı.sohbet iyiydi.ilk günümdü ama çok mutlu oldum.herzaman görüşücez.öpüyorum hepinizi.
Selam kızlara.s.
Selam kızlara.s.
Aranızda hamilelik belirtisi olarak karın ağrısı yaşayan,karnında şişlik olan var mı?
2 gündür bu belirtiler var bende. 18 ini bekliyorum
Benim de kürtajım olmuştu mayıs ayında.:çok üzgünüm: İlk adeten sonra deneyeceksiniz yani,hayırlısı olsun inşallah. Doktorum bana iki ay vermişti.Ben kaçamak yaptım dayanamadım ama olmadı.Şimdi 2 aydır sıkı çalışıyorum.Bakalım:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?