Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

olabilir canim.test niye yapmiyorsun??

ya nefret ettim bu testlerden sonuç hep aynı artık yapmak bile istemiyorum ama bugün iyice şüphelendim parmağımı kaldıracak mecalim yoktu sürekli uyku hali vardı birde yandım tutuştum çok ateşim vardı grip falanda değilim sonra bir hesapladım 4 günde geçmiş acaba mı dedim:uhm:

in$allah canim yaaa yinede yarin bir test al derim

in$allah canim yaaa yinede yarin bir test al derim

yanıtlar için tşk ederim canım ben biraz daha bekleyeyim adetten öncede ateş basabiliyormuş nette baktım hayırlısı herkes için Allah hepinizin yüzünü güldürsün bebişlerinizi tez zamanda versin size inş :Saruboceq: iyi geceler:gitme: Eğer hamileysem paylaşırım sizlerle

tamam canim yarina kadar olmassam alip yapicam ins cift cizgiyi gorurum..yardimin icin cok tesekkur ederim canim

insallah hami$sindirrr.benim ilk hamileligimde adetime bir hafta vardi ilk test yaptigimda negatif cikmisti meraktan yapmistim.sonra adetim 1 gün gecmisti yine yaptim cok hafif bir ikinci cizgi görülmüstü.kesinligine inanamadim atbiki hemen ev doktorundan ertesi güne randovü aldi eim ben gittim test yaptilar negatif dediler ama nasil olur evde ben iki cizgi gördüm dedim icerde doktorla konusurken yardimci kiz geldi 10 dk sonra hamile dedi ilk günler oldugu icin hormon hemen görünmüyo idrarda.ertesi gün bende lekelenme basladi bir sonraki günde arabayla izne türkiyeye gelcektik korktum o gece acile hastaneye gittik kuzenimle ordada hamilelik testi yaptilar negatif cikti.ordada sonradan hemsire doktorun odasini aradi hamileymis dedi.basimiza neler geldi anliycaniz bir hamile bir hamile degil sonuc hamileydimkaydirigubbakcemile2simdi cok tatli bir oglu$um var.

yaa arkadaşlar bende bu ay adet olmamayı bekliyorum bakalım noolcak bu ay çok uğraştım çatlatma iğnesi klomen progestan falan inşallah değer bakalım adetime daha 11 gün var zaman da geçmiyo delirmek üzereyim yaaaaaaaaa....

canim ya neler yasamisn boyle bi umitleniyosun bi uzuluyosun senin icin cok zor olmustur ama sonuc guzel olmus.oglusunu alalh bagislasin kardeside cok fazla gecikmeden gelir ins..

kızlar ben çıkıyom hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

selam benimde son adetim 15 eylül olmam lazımdı olmadım ama belirtiler çok ama sanrım psikolojik mesela biri ağzım apacı bu belirtilerden biriyse ki daha çok var ama ümidim yok sen beni nereye eklersen ekle azize bu arada senden dahada yaşlılar var ben 39 ve yeni evliyim

Az önce test yaptım kızlar uyuyamadım 5 den beri ayaktayım.2.çizgi silik ve hafif çıktı galiba bu durumdada pozitif oluyormuş.Öyle yazıyor prospektüsünde.Kan testi vericem artık..

kızlar kimse yokum yaa off çatlıycam konuşcak kimsede yok..

günaydın kızlar dün adet sancım başladı diye yazmıştım ama sonra gene adet olmadım sanki adet olucak gibiydim ama aynı sancılardı ama olmadı bu gün adet tarihimden 3 gün geçti ilk gün yaptığım test negatifti bugün gene yapıcam nolur dua edin hamile olayım başkasının duası daha çok geçermiş insana ... Allah ım inşallah isteyen herkese nasip eyle beni de onlardan ayırma Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…