kızlar bende adet duzensızlıgı var ya yumurtlama gunumu bı turlu hesaplayamıyorum bu yuzden aranızda adet duzensızlıgı olan varmı
İyi geceler kızlar
Birşey sormak istiyorum ateş yükselmesi hamilelik belirtisi midir?Ben normalde sürekli üşüyen biriyimdir nedensiz yere 2 gündür ateş basıyor beni günümde 4 gün geçti ne dersiniz bu işe:uhm:
benim28 günde bir oluyo canim o konuda hic bilgim yok:1no2:
olabilir canim.test niye yapmiyorsun??
lmaz:
pekı sen yumurtlama gununu nasıl hesaplıyorsun, ya duyduguma gore adetın bıtımınden 12 gun sonra yumurtlama gunuymus acaba ne kadar dogrudur
ya nefret ettim bu testlerden sonuç hep aynı artık yapmak bile istemiyorum ama bugün iyice şüphelendim parmağımı kaldıracak mecalim yoktu sürekli uyku hali vardı birde yandım tutuştum çok ateşim vardı grip falanda değilim sonra bir hesapladım 4 günde geçmiş acaba mı dedim:uhm:
offffff ben meraktan catlicam ama
in$allah canim yaaa yinede yarin bir test al derim
canim sende ordan eczaneden bir test alip yapsana fortel marka test sor cok duyarli bir test adet günün gelmeden bile gösteriyo
tamam canim yarina kadar olmassam alip yapicam ins cift cizgiyi gorurum..yardimin icin cok tesekkur ederim canim
neyse arkadalar ben cikiyorum herkese iyi geceler
lmaz:
pekı sen yumurtlama gununu nasıl hesaplıyorsun, ya duyduguma gore adetın bıtımınden 12 gun sonra yumurtlama gunuymus acaba ne kadar dogrudur
insallah hami$sindirrr.benim ilk hamileligimde adetime bir hafta vardi ilk test yaptigimda negatif cikmisti meraktan yapmistim.sonra adetim 1 gün gecmisti yine yaptim cok hafif bir ikinci cizgi görülmüstü.kesinligine inanamadim atbiki hemen ev doktorundan ertesi güne randovü aldi eim ben gittim test yaptilar negatif dediler ama nasil olur evde ben iki cizgi gördüm dedim icerde doktorla konusurken yardimci kiz geldi 10 dk sonra hamile dedi ilk günler oldugu icin hormon hemen görünmüyo idrarda.ertesi gün bende lekelenme basladi bir sonraki günde arabayla izne türkiyeye gelcektik korktum o gece acile hastaneye gittik kuzenimle ordada hamilelik testi yaptilar negatif cikti.ordada sonradan hemsire doktorun odasini aradi hamileymis dedi.basimiza neler geldi anliycaniz bir hamile bir hamile degil sonuc hamileydimkaydirigubbakcemile2simdi cok tatli bir oglu$um var.
kızlar ben çıkıyom hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?