Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hadi kızlarr ben çıktım ALLAHA emanet olun dua edinde bende hamiş haberi vereyim sizeopuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:gamzelim senin şerefine halay çekiyoruz.

hamiş olmasan neden 2.çizgi çıksın ki?aksi dumda 2. çizgi asla çıkmazdı.sevin artık.kuruntuları bırak.bebişin etkilenmesin:sm_cool:

çok teşekkür edrim canım darısı sizlerin başına sizlerin hepinizi çok seviyorum ve szie destek olacağım....en içten samimi duygularımla sizlere dua edeceğim sizlerde bana edin...

tatlişoğlum yazacağıma gamzelim yazmışım sevinçten sanırım.kusura bakma.

çok teşekkür edrim canım darısı sizlerin başına sizlerin hepinizi çok seviyorum ve szie destek olacağım....en içten samimi duygularımla sizlere dua edeceğim sizlerde bana edin...

hamişlerin duası kabul olurmuş.sen bol bol dua et bize.çok ihtiyacımız var.

merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim hamile arkadasımızı kutluyorum allah tan en kısa zamanda saglıklı bebekler istiyorum hepimiz için...

burası okadar büyük bi yerki dısardan gördüğüm gibi değil sanki kocaman bi aile gibi ne mutlu banaki bende buldum burayı...

tatlişoğlum gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almanı nasipo etsin ayağını sürü listeye bak bkleyenler içinm du ate olurmu
hamişlerin duası daha makbuldür ya bu arada bu kadar erken çıkması çok ii ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…