Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

valla bence akıntının rengı degısır dıye dusunuyorum yumurta catladıgında mantıken ole geldı bana

mesela benım yumurtlama donemınde akıntım beyazsımsıydı kıvamlı sonra o yerını kahve rengı cok hafıf penbemsı cok hafıf ama bır akıntıya dondu mesela sımdı pek yok ole seffaf acaba dıye bende suphelıyım aslında

acaba ağrı falan oluyor mu?

hoşbulduk kızlar...şimdi geldim ama çıkıyom oğulumun karnı acıkmış.
daha sonra görüşürüz...dizimde var ama...bakalım.
yaprak dökümü.

17 ekimciler testinizi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?ben şaşırdım kimininki erkenden belli oluyor kimininki günü geçtikten sonra.yarın yapsam mı ki bilemedim?

17 ekimciler testinizi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?ben şaşırdım kimininki erkenden belli oluyor kimininki günü geçtikten sonra.yarın yapsam mı ki bilemedim?

yarın erken değilmi ya bence günün geçsin ondan sonra yap canım

ben zor tutuyorum kendimi gerçi doktorum adetin gelir dedi büyük ihtimalle ama ama yine de bilemiyorum bakalım hayırlısı evde test bana bakıyor ben ona keşke almasaymışım olup da durmak daha zor valla:))))):dance:

canım dualrımız seninle inşallah bebiş göbüşündedir
bu arada belirtilerin neler

gögüslerim çok hassas ve hep rahmimi hissediyorum kaç gündür biyere uzansam hemen sızlıyo bide bi üşüyorum bi donuyorum bilmem bunlar belirtimi ama ben kendimi çok yordum bu ay umarım bişey olmaz:bbo:

gögüslerim çok hassas ve hep rahmimi hissediyorum kaç gündür biyere uzansam hemen sızlıyo bide bi üşüyorum bi donuyorum bilmem bunlar belirtimi ama ben kendimi çok yordum bu ay umarım bişey olmaz:bbo:

seninkide 13 müydü canım benimkide öyle bende bekliyorum sen test yaptınmı bari

ay bide 17 ekimlerin hepsi hamile oluyormuş haha ha ha ne güzel olur demi ayrı bir topik 17 ekim patlaması :lepi: kızlar belirtileri olan var mı?

kızlar bende 17 ekimciyim ama dayanamadım ve dün gece test yaptım silik ikinci çizgi çıktı...az öncede yine dayanamadım yaptım yine silik ikinci çizgim var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…