Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ınsallah canım rabbım butun ısteyenlere versın bı hamıle haberı alınca sankı ben kendım hamıleymısım gıbı sevınıyoruuum :sm_cool:

teşekkür ederim canım inan bende öyle seviniyorum keşke dogduklarında görebilsem arkadaşların sevinçlerine ortak olabilsem diyorum annelik çok güzel ve özel bi duygu

kızlar bende 17 ekimciyim ama dayanamadım ve dün gece test yaptım silik ikinci çizgi çıktı...az öncede yine dayanamadım yaptım yine silik ikinci çizgim var....

hamilesin canım tebrikler bak şimdi benide gaza getircen zorla test yaptırcan bana benim dündü adet tarihim :dance:

hamilesin canım tebrikler bak şimdi benide gaza getircen zorla test yaptırcan bana benim dündü adet tarihim :dance:

valla bende dayanacam dedim canım ama geçen eczanaeden 3 tane test almıştım dün gece kurt düştü içime dayanamadım yaptım ilk önce bişey yoktu 5 dk kadar sonra 2. çizgi belirdi. valla hala şaşkınım gündüzden haber verecektim ama bizim net bozuldu şansıma şimdi girebildim...inş doğrudur ....dua edin bana benimde dualarım szilerle...

kızlar bende 17 ekimciyim ama dayanamadım ve dün gece test yaptım silik ikinci çizgi çıktı...az öncede yine dayanamadım yaptım yine silik ikinci çizgim var....

hadi bakalım canım yaaa hayırlı uğurlu bizim devrenin ilki sen oldun yaniiii bak şimdi herkes gaza gelip test yapacak ben sabah yapsam mı acaba? hemen belirtilerini saysositososito yarında kan testini yaptır bence canım benim yaaa Allah sonuna kadar sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmeni nasip etsin miniğin sıkı sıkı tutunsun san sağlıkla kucağına alman dileğiyle :Saruboceq:opuyorumnanaktan

ay çok sevindim valla bugünkü msj sanamı aitti canım kördügüm ismi çok güzeldi

hamiş olmasan neden 2.çizgi çıksın ki?aksi dumda 2. çizgi asla çıkmazdı.sevin artık.kuruntuları bırak.bebişin etkilenmesin:sm_cool:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hadi kızlar bugün hamileler çogaldı halaya

niye sadece 17 ekim bizim başımız kelmi:sinifsinif::gitme:

kasıtlı yazmadım valla.sizinki bizden önceydi ya sizi saymadım sırada biz varız şekerim.günü geçenleri zaten hamiş gibi görüyorum ben.inş.hepimiz mutlu oluruz.

çok teşekkür ederim canım valla belirtileimizi ben epeydir yazıyordum zaten bu yumurtlama döneminden beri kasık ağrılarım vardı şimdi batma şeklinde ara ara devam ediyor. göğsüm belirgin şekilde dolgunlaştı ve hassaslaştı arada onada sızı giriyor.birde damarlarım belirgin ..

17 ekimi bekleyeceğim canım yinede o günde test yapmayı düşünüyorum ondan sonra doktora gideceğim. güya beklicektim korktum dayanamadım yaptım inş sizlerinde çizgileri çıkar. şakınım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…