ınsallah canım rabbım butun ısteyenlere versın bı hamıle haberı alınca sankı ben kendım hamıleymısım gıbı sevınıyoruuum :sm_cool:
kızlar bende 17 ekimciyim ama dayanamadım ve dün gece test yaptım silik ikinci çizgi çıktı...az öncede yine dayanamadım yaptım yine silik ikinci çizgim var....
hadi gözün aydın o zaman hamilesin canımopuyorumnanaktan
kızlar bende 17 ekimciyim ama dayanamadım ve dün gece test yaptım silik ikinci çizgi çıktı...az öncede yine dayanamadım yaptım yine silik ikinci çizgim var....
evet canım ama akıntım var koyu sarı gibi bunun nedenini anlamadım ...
evet canım ama akıntım var koyu sarı gibi bunun nedenini anlamadım ...
hamilesin canım tebrikler bak şimdi benide gaza getircen zorla test yaptırcan bana benim dündü adet tarihim :dance:
niye sadece 17 ekim bizim başımız kelmi:sinifsinif::gitme:
tatliş oğlum iyimisin :1shok:
valla bende dayanacam dedim canım ama geçen eczanaeden 3 tane test almıştım dün gece kurt düştü içime dayanamadım yaptım ilk önce bişey yoktu 5 dk kadar sonra 2. çizgi belirdi. valla hala şaşkınım gündüzden haber verecektim ama bizim net bozuldu şansıma şimdi girebildim...inş doğrudur ....dua edin bana benimde dualarım szilerle...
evet canım iyiyim sen nasılsın?
niye sadece 17 ekim bizim başımız kelmi:sinifsinif::gitme:
hadi bakalım canım yaaahayırlı uğurlu bizim devrenin ilki sen oldun yaniiii bak şimdi herkes gaza gelip test yapacak ben sabah yapsam mı acaba? hemen belirtilerini saysositososito yarında kan testini yaptır bence canım benim yaaa Allah sonuna kadar sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmeni nasip etsin miniğin sıkı sıkı tutunsun san sağlıkla kucağına alman dileğiyle :Saruboceq: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?