tatlişoğlum gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almanı nasipo etsin ayağını sürü listeye bak bkleyenler içinm du ate olurmu
hamişlerin duası daha makbuldür ya bu arada bu kadar erken çıkması çok ii ya
bi şey sorcam size sizin yazılarınızı ben geç alıyorum neden
dünyada bu durumdan okadar muzdarip kadın varki sayısız sanki daha önceleri böyle değilmiş
teşekkür ederim canım inş sizlerde dua edeceğim. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. evet canım haman hemen 4 gün önce çıktı bende şaşırdım çok net bir çizgi değil ama dşardan bakıncada belli oluyor ..bilemiyorum canım bu aradada koyu sarıya yakın da bir akıntım var. inş bu normaldir..
canımm normal diye biliyorum inşallah öyledir
benimde akıntım var ama beyaz böyle süt kesiği gibi kıvamlı göğüslerim çok şiş değil ama acıyor sanki damarlarımda belirgin gibi bakalım son 6 gün
canımm normal diye biliyorum inşallah öyledir
benimde akıntım var ama beyaz böyle süt kesiği gibi kıvamlı göğüslerim çok şiş değil ama acıyor sanki damarlarımda belirgin gibi bakalım son 6 gün
evet canım inş seninde az kalmış..benim göğüslerim hassalaştı damarlarımda dah abelirgin..
acaba hamilemisin kac yıllık evlisin bebek ne zamandır düşünüyonuz
sizin doğal yollamı yoksa tedaviylemi gerçekleşti hamilelik
belim ağrıyor biraz ama uykusuzluk değil tam tersi halsizlik var uyuma isteği yani...peki baska belirtileri varmı bunun bel ağrırmı uykusuzluk olrmu
canım benim bu 2. çocuğum olacak normal yollardan oldu. ilkinde yumurtlama günlerine bile dikkat etmemiştim ama şimdi bu ay yumrtlama günlerinde gün aşırı çalışma yaptık..adetlerim düzenliydi..
benimde 2.çocuğum olacak ALLAH nasip ederse..Bu ay bende yumurtlama günümü bariz hissettim adetimin 14.günüydü kasıklarımın bir sağ bir sol tarflarına bir şey batıo gibiydi karnım şişti ve ağrıyodu.Ve bu günleri ii değerlendirdik:)Sonundada tuttu...
ay kıslar ıkınızın adınada cok sevındım yaaaa ay darısı hepımızın basına fılızcım senınkıde kesınlestımı :dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?