Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dünyada bu durumdan okadar muzdarip kadın varki sayısız sanki daha önceleri böyle değilmiş

teşekkür ederim canım inş sizlerde dua edeceğim. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. evet canım haman hemen 4 gün önce çıktı bende şaşırdım çok net bir çizgi değil ama dşardan bakıncada belli oluyor ..bilemiyorum canım bu aradada koyu sarıya yakın da bir akıntım var. inş bu normaldir..

dünyada bu durumdan okadar muzdarip kadın varki sayısız sanki daha önceleri böyle değilmiş

ne yazıkki öyle.bizim nesil çürük çıktı.bizden sonrakiler umarım böyle olmaz.yedirip içirdiler bize hormonları,radyasyon da kaçınılmaz oldu.sonuçları ortada.bizim iş yerinde tedavi olmadan hamile kalamadı hiç bir bayan.umarım ben de çekmem o acıları.

canımm normal diye biliyorum inşallah öyledir
benimde akıntım var ama beyaz böyle süt kesiği gibi kıvamlı göğüslerim çok şiş değil ama acıyor sanki damarlarımda belirgin gibi bakalım son 6 gün

bizim komsumuzda 18 yıl tüp aşılama her seyı denemiş sonunda usanıp bırakmış simdi oğlu oldu bilseydim olacagını aglayıp üzülmezdim diyo şimdide ben öyle doktor doktor gezmek istemiyom rabbim bize acısın

acaba hamilemisin kac yıllık evlisin bebek ne zamandır düşünüyonuz

evet canım inş seninde az kalmış..benim göğüslerim hassalaştı damarlarımda dah abelirgin..

acaba hamilemisin kac yıllık evlisin bebek ne zamandır düşünüyonuz

yıl değil 4 ay:)
ama hemen olsun istedik pko var bende o yüzden bu ay tedaviye başladık
bakalım hayırısı inşallah bebişim annesine gelmiştir
bu arada sen kaç yıllık evlisin ne kadardır bebiş istiyosun

sizin doğal yollamı yoksa tedaviylemi gerçekleşti hamilelik

canım benim bu 2. çocuğum olacak normal yollardan oldu. ilkinde yumurtlama günlerine bile dikkat etmemiştim ama şimdi bu ay yumrtlama günlerinde gün aşırı çalışma yaptık..adetlerim düzenliydi..

canım benim bu 2. çocuğum olacak normal yollardan oldu. ilkinde yumurtlama günlerine bile dikkat etmemiştim ama şimdi bu ay yumrtlama günlerinde gün aşırı çalışma yaptık..adetlerim düzenliydi..

benimde 2.çocuğum olacak ALLAH nasip ederse..Bu ay bende yumurtlama günümü bariz hissettim adetimin 14.günüydü kasıklarımın bir sağ bir sol tarflarına bir şey batıo gibiydi karnım şişti ve ağrıyodu.Ve bu günleri ii değerlendirdik:)Sonundada tuttu...

ay kıslar ıkınızın adınada cok sevındım yaaaa ay darısı hepımızın basına fılızcım senınkıde kesınlestımı :dance::dance::dance:

kızlar şimdi bizim böcükler 4 haftalıkmı olmuş oluyo yeni öğrendikya...Birde dr.a ne zaman gitsem acaba?klp atışları 6.haftadamı duyulur?

ay kıslar ıkınızın adınada cok sevındım yaaaa ay darısı hepımızın basına fılızcım senınkıde kesınlestımı :dance::dance::dance:

canım büyük ihtimalle öleyim ya ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…