öncelikle tebrik edrim çok sevindim benim de sat 16 ekim bende yapım bugün çok silkdi filiz siznki nasıldı?
azızecım fılız ıle tatlısoglum buyuk ıhtımalle hamıle canım:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
slm canım. testte 2. çizgi silikte olsa görülüyosa hamilesin demek canım.
bekle 2gün sonra tekrar yaparsın. yerimseniben
canım ilk çizgi ile aralarında renk farkı var sadece ama hiç olmasa 2.çizgi hiç belli olmazdı zaten içindede öyle yazıyor..
ayyy evett canım benim ki de öyle işte soluk pembe diyolar ya değil siyah gibii
ayy akşam akşam negüzel haberler aldım.
sen nasılsın canım?
valla listeye baktım şimdi ayın 15 i ve 5 hamişşş...süper bir sayıı:))))
umarım dahada artar...
kız azıze bu topıc patlama yaptı be masallah masallah demı kıs darısı basımızzzaaa benımde 27 ekım uff dha cok var ama bu ay sıkı sıkı calıstımmmm gercı adetım 5 gun once oluyo hep yanı 22 ekımmm dur bakalım nolucak :dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım inş sizlerdende güzel haberler alırız..benim 17 ekimdi 2. çizgi silik çıktı acaba hamile olmasak hiç çizgi çıkmıyormu?
filizciğim ve tatlışcığım tebrikler...yolu acın ayagınızı suruyun bakıyım..
sağlıklı sıgatlı gecsin hamılelıgınız inşallah...
kızlar yaa bişey sorayım sızlere..hanı geç yumurtlama oluyorya erken yumurtlamada varmı adet basladığı gunden sayarsak 7-8 gun sonra felan........ su an sankı yumurtlama belırtılerı yasıyorum ve kafam karıştı
benim adet 2 yada 3 gun surer cok az gelırde...
kızlar şimdi bizim böcükler 4 haftalıkmı olmuş oluyo yeni öğrendikya...Birde dr.a ne zaman gitsem acaba?klp atışları 6.haftadamı duyulur?
hayırlısı olsun canım senin 2. çizgi netmi kan testi yaptırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?