Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

öncelikle tebrik edrim çok sevindim benim de sat 16 ekim bende yapım bugün çok silkdi filiz siznki nasıldı?

canım ilk çizgi ile aralarında renk farkı var sadece ama hiç olmasa 2.çizgi hiç belli olmazdı zaten içindede öyle yazıyor..

kızlar tebrikler,sizlerin adına çok ama çokkk sevindimmmmmmmmmmmmm:)))) hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerimmm....
Allahım lütefen bizlerede yaşat bu mutluluğu....

ayy akşam akşam negüzel haberler aldım.
sen nasılsın canım?

kız azıze bu topıc patlama yaptı be masallah masallah demı kıs darısı basımızzzaaa benımde 27 ekım uff dha cok var ama bu ay sıkı sıkı calıstımmmm gercı adetım 5 gun once oluyo hep yanı 22 ekımmm dur bakalım nolucak :dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2

valla listeye baktım şimdi ayın 15 i ve 5 hamişşş...süper bir sayıı:))))
umarım dahada artar...

listemiz hamişlerle dolmaya başladıalkisalkisalkis
alkisalkisalkis:CüvCüv:

off ben napıyım kasımı bekliyom:sinifsinif: bekle dur.
acaba kendimide yazıcammı listeye hamile olarak...

teşekkür ederim canım inş sizlerdende güzel haberler alırız..benim 17 ekimdi 2. çizgi silik çıktı acaba hamile olmasak hiç çizgi çıkmıyormu?

sağol canım benim. dualarınızla inş...
ikinci çizgi hamilelik olmasa elbetteki çıkmaz.. zaten dr.larda idrar testleri için %90 sonuç veriyor diyor... içini rahat tut ve bence adet gününü bekle test için. ama ben olsam adet gecikmesi yaklaşık 1 hafta olduğu zamana kadar sabrederim ki giittiğimde keseyi de göreyim inş.. ilkinde böyle yapmıştım... o zaman aklımızda soru işaretleriyle beklememiş oluruz. çünkü dr. küçük olduğu için göremiyor sonra da korkutuyor hamişleri şöyledir böyledir vs vs diye

filizciğim ve tatlışcığım tebrikler...yolu acın ayagınızı suruyun bakıyım..
sağlıklı sıgatlı gecsin hamılelıgınız inşallah...

kızlar yaa bişey sorayım sızlere..hanı geç yumurtlama oluyorya erken yumurtlamada varmı adet basladığı gunden sayarsak 7-8 gun sonra felan........ su an sankı yumurtlama belırtılerı yasıyorum ve kafam karıştı
benim adet 2 yada 3 gun surer cok az gelırde...

Evet olabiliyormuş

kızlar şimdi bizim böcükler 4 haftalıkmı olmuş oluyo yeni öğrendikya...Birde dr.a ne zaman gitsem acaba?klp atışları 6.haftadamı duyulur?

ayyy ayyy ne gusel yaaa walla tebrik ederim canim benim allah tamamina erdirsin rabbim sagsalim saglikli ve hayirli evlatlar kucagina almani nasip etsin ins ins ins,,,

slm arkadalar listeyi bi actim maslalh hamis dolmuss ayy cook sevindim
tatkisoglum ve filizim coooooooook tebrik ediyorum ins darizi basimiza allah saglikli evlatlar nasip etsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…