kızlar yaa bişey sorayım sızlere..hanı geç yumurtlama oluyorya erken yumurtlamada varmı adet basladığı gunden sayarsak 7-8 gun sonra felan........ su an sankı yumurtlama belırtılerı yasıyorum ve kafam karıştı
benim adet 2 yada 3 gun surer cok az gelırde...
tatlışoğlum canım tebrikler:dance: çok sevindim:teytey:
hayırlı olsun meleğinalkisalkisalkis :ecrin_bebek:
selam canim yumurtlama erkende olabiliyo,gecte,gününde de hertürlüsü olabiliyo.
sağol canım benim. dualarınızla inş...
ikinci çizgi hamilelik olmasa elbetteki çıkmaz.. zaten dr.larda idrar testleri için %90 sonuç veriyor diyor... içini rahat tut ve bence adet gününü bekle test için. ama ben olsam adet gecikmesi yaklaşık 1 hafta olduğu zamana kadar sabrederim ki giittiğimde keseyi de göreyim inş.. ilkinde böyle yapmıştım... o zaman aklımızda soru işaretleriyle beklememiş oluruz. çünkü dr. küçük olduğu için göremiyor sonra da korkutuyor hamişleri şöyledir böyledir vs vs diye
selam arkada$larrr.hamile olanlarada( filizim,tatli$oglum)saglikli hamilelikler gecirmeleri dilegiyleeee:CüvCüv:Allahim kucaginiza almayi nasip etsin.:Saruboceq:insallah.darisida isteyen herkesin ba$ina.delikafadulden
tatlışcığım kac aydır calışıyordun.hemen cın takvımıne baksana cınsıyet için belki tutar...
slm arkadalar listeyi bi actim maslalh hamis dolmuss ayy cook sevindim
tatkisoglum ve filizim coooooooook tebrik ediyorum ins darizi basimiza allah saglikli evlatlar nasip etsin inss
canım bu 2. ayımdı. geçen ay yumrtlamayı geçrimiştim. bu ay sıkı çalıştım bu dönemde..çin takvimine baktım canım kız diyor:))
kızlar ben cıkıyorum benim oğlan uyumamakda dırenıyor babasına zorluk cıkardı...
yarın gorusuruz...
hayırlı geceler....
valla artık güzelmi olur kötümü bilmiyorum canım ama hayırlısı olsun olmazsa kasıma artık[
sağlık olsun canım benim ya herşryin hayırlısı artık hakkımızda güzel düşünelim pozitif pozitifsositososito
slm kızlarrrrrrrrrr ya suan rahmını bastırınca hısseden varmı
selam kızlar iyi geceler herkese bunlara bende imrendim yarın test alıcam cuma günü yaparım artık canım çekti valla hamişleri görünce
alkisalkisalkisa.merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yenikatıldım. adet günüm 21 ekim ama inşallah olmam :) Dua edin nolur :) Beni de listeye eklesenizee ...a.s
geçen ay boyumun ölçüsünü aldım canım ama varsa cuma günü çıkar herhalde yarın kayıt yaptırmak için dışarı çıkıcam farklı bi eczaneden alıyım dedim artık aynı eczaneye girmeye çekiniyorumda sen kaç yıldır yurtdışındasın canım ailen türkiyedemi ordamıarkada$im ne kadar sabirlisin yaa ben olsan $imdiye kadar on kere yapmi$tim walladelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?