Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam arkada$larrr.hamile olanlarada( filizim,tatli$oglum)saglikli hamilelikler gecirmeleri dilegiyleeee:CüvCüv:Allahim kucaginiza almayi nasip etsin.:Saruboceq:insallah.darisida isteyen herkesin ba$ina.delikafadulden

selam canim yumurtlama erkende olabiliyo,gecte,gününde de hertürlüsü olabiliyo.

selam canim yumurtlama erkende olabiliyo,gecte,gününde de hertürlüsü olabiliyo.

evet canım yaa simne nette dolandımda biraz her an olabılırmış belkide ben bundan onceki beş ay hep bu yuzden kacırdım sadece yumurtlama hatamda calışmıştım..oa kılasık nettekı hesaplamaya goreydi..hayırlısı gercı kısmet..

evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum inş dediğin gibi adet günümdede taet yapacağım sonrasında 10 gün kadar sonra doktora gidip ultrasona gireceğim inş o zaman tam net görünür...

selam arkada$larrr.hamile olanlarada( filizim,tatli$oglum)saglikli hamilelikler gecirmeleri dilegiyleeee:CüvCüv:Allahim kucaginiza almayi nasip etsin.:Saruboceq:insallah.darisida isteyen herkesin ba$ina.delikafadulden

sağol canım inş sizlerde güzel haberler veririsiniz...

kızlar ben cıkıyorum benim oğlan uyumamakda dırenıyor babasına zorluk cıkardı...
yarın gorusuruz...
hayırlı geceler....

selam kızlar iyi geceler herkese bunlara bende imrendim yarın test alıcam cuma günü yaparım artık canım çekti valla hamişleri görünce

alkisalkisalkisa.merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yenikatıldım. adet günüm 21 ekim ama inşallah olmam :) Dua edin nolur :) Beni de listeye eklesenizee ...a.s

Son düzenleme:
arkada$im ne kadar sabirlisin yaa ben olsan $imdiye kadar on kere yapmi$tim walladelikafaduldendelikafadulden
geçen ay boyumun ölçüsünü aldım canım ama varsa cuma günü çıkar herhalde yarın kayıt yaptırmak için dışarı çıkıcam farklı bi eczaneden alıyım dedim artık aynı eczaneye girmeye çekiniyorumda sen kaç yıldır yurtdışındasın canım ailen türkiyedemi ordamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…