geçen ay boyumun ölçüsünü aldım canım ama varsa cuma günü çıkar herhalde yarın kayıt yaptırmak için dışarı çıkıcam farklı bi eczaneden alıyım dedim artık aynı eczaneye girmeye çekiniyorumda sen kaç yıldır yurtdışındasın canım ailen türkiyedemi ordamı
geçen ay boyumun ölçüsünü aldım canım ama varsa cuma günü çıkar herhalde yarın kayıt yaptırmak için dışarı çıkıcam farklı bi eczaneden alıyım dedim artık aynı eczaneye girmeye çekiniyorumda sen kaç yıldır yurtdışındasın canım ailen türkiyedemi ordamı
zordur ama alışmışsındır artık benim annen burda dayımlar teyzelerim yani annemin bütün kardeşleri dedem annanem rahmetli oldu ama almanyadalar çok zor ya bi dügün oluyo onlar gelemiyo sen gidemiyosun ben annemleri iki hafta görmesem duramıyorum biliyorum mecbur olunca alışıyosun ama genede ALLAH yardımcın olsunturkbayragibenim burda 8.yilima girdim canim.evlenip buraya geldim kendi ailem burda degil türkiyede kirklareliliyim ben.esimin ailesi burda.burda birtek annemle karde$ cocugu olan dayim var akraba olarak.baskada kimsem yok.
merhaba benim adet günüme 11 gün var ve göğüslerim yaklaşık 7-8 gündür acıyor. Bel ağrımda var. Bunlar hamilelik belirtisi mi sizce. Çocuk çok istiyoruz ama henüz hiç birşey yok.Hııı bu arada beni de listenize ekleyin
zordur ama alışmışsındır artık benim annen burda dayımlar teyzelerim yani annemin bütün kardeşleri dedem annanem rahmetli oldu ama almanyadalar çok zor ya bi dügün oluyo onlar gelemiyo sen gidemiyosun ben annemleri iki hafta görmesem duramıyorum biliyorum mecbur olunca alışıyosun ama genede ALLAH yardımcın olsunturkbayragi
skorpion bişey sorcam msjının altında bebek resmi varya oglum yazıyo han onu nasıl ekledin canım geziniyorum bir türlü bulamadım
bekliyorum seni irtibat listeme ekledim canım onaylarsan resimlerime bakarsın arkadaşlar görebiliyoonun acikca anlatildigi bir yer var oraya bakarak yazmistim dur bulayim buraya koyarim bekle azz
hoşgeldin dizin bittimi azizeşakkıdıben geldim
bekliyorum seni irtibat listeme ekledim canım onaylarsan resimlerime bakarsın arkadaşlar görebiliyo
alkisalkisalkisa.merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yenikatıldım. adet günüm 21 ekim ama inşallah olmam :) Dua edin nolur :) Beni de listeye eklesenizee ...a.s
ben geldim
hoşgeldin dizin bittimi azizeşakkıdı
hosgeldin sefalar getirdin canimma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?