Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlışoğluşum çooooooooook tebrik ederim canım sizi Allah sağlıklı sıhhatli hamillelik ve çok tatlı bebiş nasip etsin inşallah aayy biraz sürtüneyim valla bana da bulaşsınzemuszemuskaydirigubbakcemile3

filizim canım seni de tebrik ediyorum Allah sağlık sıhhat versin canım sana da bebişine de hamişlerimiz çoğaldı kızlar Allah arttırsın sayımızı inşallah filizim sana da sürtüneyim canım bulaşsın banada zemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba benim adet günüme 11 gün var ve göğüslerim yaklaşık 7-8 gündür acıyor. Bel ağrımda var. Bunlar hamilelik belirtisi mi sizce. Çocuk çok istiyoruz ama henüz hiç birşey yok.Hııı bu arada beni de listenize ekleyin

benim burda 8.yilima girdim canim.evlenip buraya geldim kendi ailem burda degil türkiyede kirklareliliyim ben.esimin ailesi burda.burda birtek annemle karde$ cocugu olan dayim var akraba olarak.baskada kimsem yok.

benim burda 8.yilima girdim canim.evlenip buraya geldim kendi ailem burda degil türkiyede kirklareliliyim ben.esimin ailesi burda.burda birtek annemle karde$ cocugu olan dayim var akraba olarak.baskada kimsem yok.
zordur ama alışmışsındır artık benim annen burda dayımlar teyzelerim yani annemin bütün kardeşleri dedem annanem rahmetli oldu ama almanyadalar çok zor ya bi dügün oluyo onlar gelemiyo sen gidemiyosun ben annemleri iki hafta görmesem duramıyorum biliyorum mecbur olunca alışıyosun ama genede ALLAH yardımcın olsunturkbayragi

aramiza hosgeldin:lepi:canim bunlar hamilelik belirtiside olabilir adet belirtiside cünkü ikiside ayni oluyo.insallah hamilesindir.:ecrin_bebek:

skorpion bişey sorcam msjının altında bebek resmi varya oglum yazıyo han onu nasıl ekledin canım geziniyorum bir türlü bulamadım

sagol canim.dedigin gibi zamanla ali$iyosun yada ali$mak zorunda kaliyosun.bende alistim zaten 6 yildirda caklisiyorum vakit daha cabuk geciyo.neyseki artik su net varda her gün canli canli görü$üyoruz.

inşallah öyleyimdir.25 ekim adet tarihim bugün dayanamadım test yaptım. negatif çıktı. yinede umutluyum.

vaaaayyyyyyyyyyyy
işten sonra bir arkadaşımıza gitmiştik, şimdi eve bir geldim bir de ne göreyiiim :))))

tatlişoğlum ve filizim ikinizide çookk çoookk tebrik ederimmm..
tüm liste hamiş olsun inşallah..

haydi yarın da 2 şer 2 şer bekliyoruz hamişlik haberlerini...

teşekkürler azize :) dayanamadım regl günüme 10 gün kala test yaptım sonuç negatif tabi 10 gündür feci ağrıyo göğüslerim sızlıyo, koyulaştı da sanki. Bir de ateş basıyo uykumun içinde uyanıyorum. Bu akşamda şiddetli belim ağrıyo. (yüzdüm bu akşam belki de ondan) Amaaan belki de tamamen psikolojik hepsii. Hamilemiyim dir dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…