sana da slm canım nasıl yani bastırınca derken nereyi nası bastırıyosun ve ne hissediyosun
teşekkürler azize :) dayanamadım regl günüme 10 gün kala test yaptım sonuç negatif tabi10 gündür feci ağrıyo göğüslerim sızlıyo, koyulaştı da sanki. Bir de ateş basıyo uykumun içinde uyanıyorum. Bu akşamda şiddetli belim ağrıyo. (yüzdüm bu akşam belki de ondan) Amaaan belki de tamamen psikolojik hepsii. Hamilemiyim dir dersiniz?
tamam canim hemen okeyliyorum buradan bak nasil yapiliyo cizelge diye
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir-4.html
sizin oglan erken uyuyo herhaldehoşbulduk. Bitti tatlım.
Bi sizlere bakıyım dedim. Eeee bide çalışmalarım var tabi anca:jeyyar:
üzülme canım ya herşeyde bi hayır vardırhanımlar iyi gecelerr!! azizeee duyuyomumusn beni bebeğim gelmek istemedi bu ayda hastalandım((mafoldumben
teset yaptınmı nasıl yani nereler desin sen canım ya :dance:ben geldim kzılar bu arada galiba hamileyimm ben
ben geldim kzılar bu arada galiba hamileyimm ben
teset yaptınmı nasıl yani nereler desin sen canım ya :dance:
hanımlar iyi gecelerr!! azizeee duyuyomumusn beni bebeğim gelmek istemedi bu ayda hastalandım((mafoldumben
ayol dün bebein zamanı değil vazgectim dioduun, nooldu bugün bakiim test mi yaptın
daha adetime var ama belirtiler varr bikaç kişiylede konustum kesin hamilesin dioo
sen niye geçen akşam öyle dertliydin bebişim ya
bebekmi istemiyo eşin yoksa istemiyomusun diye kızdı anlamadım ben beyzadün dedim ama demek iş işten gecmiş napalımm ama bebeği istemio deildim sadece biraz daha bekleyelim demek istedim ama zaten eşim suratıma bakmadı onu diyince
sizin oglan erken uyuyo herhalde
belirtilerin neler cnm
ben geldim kzılar bu arada galiba hamileyimm ben
bebekmi istemiyo eşin yoksa istemiyomusun diye kızdı anlamadım ben beyza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?