sizin oglan erken uyuyo herhalde
gögsünün rengi degiştiyse büyük ihtimal vardır adet tarihin kaç tı seningöğsümde şişlik karnımda şişlik göğüs kenarlarında kararma idrarda deişik bi koku
cnm rahmının oldugu yerı bılmıyormusun
yanı vajınanın dort parmak yukarsı bende bır sertlık var orda bellı yanı sert onceden yoktu
iyi yapmış kız bebiş kokusu kadar güzel bişey varmıeşim istioo ben erteleyelim diyince suratıma bakmadıılmaz:
aaa ne gusel ne gusel hadi sende hamisim de de bir gunde 3 hamis vermis olsun topigimiz,,,,yanlis hatirlamiyosam gecen sen artik bebis istemiyorum zamani degil fln demismiydin ben baskasiylami karistiriyorum yoksa,,,nerden suphelendin canim anlatirmisin birazcikk??
gögsünün rengi degiştiyse büyük ihtimal vardır adet tarihin kaç tı senin
göğsümde şişlik karnımda şişlik göğüs kenarlarında kararma idrarda deişik bi koku
evt kasıma kaldımm:Saruboceq:inşallah allah gönlümüze göre verir hayırlısıyla.. bu arada çok sevindim hamiş arkadaşlarımızaa tebrik ederim arkadaşlar allah bağışlasın inşallahgeçmiş olsun canım. üzülme sende benim gibi kasıma kaldın deseneyerimseniben
maşallah bende dokuzda uyuttum yarın dokuzda kaldırırım benimkide yuvaya gidiyo dördü bitti o ilkokula başlamdan ikinciyide büyütsem biraz:icecream:21.30 da uyuttum benzemuszemusyarin 11.30 da kalkar
karnında hiç geçmeyen gaz varsa, kasıkların ağrıyorsa içten içe,, tamamdır..
hadi bakalım insallah.. adetine kaç gün vardı
evett dedim tatlımm ama kalmısım heralde olursada sorun yapmam
aynen gaz ve şişlikk
slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başladk ,normal yolla olmadı malesef..2senedr deniyoruzinş. bende allahım izin verirse kasıma hamile gircem..inş.inş.bana dua edin..çookkk ihtiyacım var duaya
hadi kızlar ben çıktım iyi geceler herkese ALLAHA emanet olun opuyorumnanaktan
seni gidi gidi bebise blof cektin ama oda yemis haaaa yerimseniben hadi hayirlisi canim benimm cok sevindim adina,,,gecen gun canini skan sey herneyse kalp atislarini duydugunda kendine kizicaksin neden oyle demisimki diye bence,,,,
hadi kızlar ben çıktım iyi geceler herkese ALLAHA emanet olun opuyorumnanaktan
iyi iyi hadi bakalım, bşi kalmamış inşallah hamişsindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?