Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnm rahmının oldugu yerı bılmıyormusun

yanı vajınanın dort parmak yukarsı bende bır sertlık var orda bellı yanı sert onceden yoktu

olabilir canım ben daha önce hiç duymamıştım açıkçası o yyüzden farkı anlayamam sanırım inşallah herşey gönünce olsun canım hayırlısı

evett dedim tatlımm ama kalmısım heralde olursada sorun yapmam

slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başladk ,normal yolla olmadı malesef..2senedr deniyoruzinş. bende allahım izin verirse kasıma hamile gircem..inş.inş.bana dua edin..çookkk ihtiyacım var duaya

evett dedim tatlımm ama kalmısım heralde olursada sorun yapmam

seni gidi gidi bebise blof cektin ama oda yemis haaaa yerimseniben hadi hayirlisi canim benimm cok sevindim adina,,,gecen gun canini skan sey herneyse kalp atislarini duydugunda kendine kizicaksin neden oyle demisimki diye bence,,,,

bende mi denesem su blof olayini ne belkim benim melegimde yer yerimseniben

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başladk ,normal yolla olmadı malesef..2senedr deniyoruzinş. bende allahım izin verirse kasıma hamile gircem..inş.inş.bana dua edin..çookkk ihtiyacım var duaya

inşallah canım sen iyi ve pozitif düşünmeye devam et Allah herşeyi kararlaştırmıştır elbet ve onun zamanını da biz bilemeyiz kısmet artık ne zamansa hayırlısı o zaman gelsin minnoşlarımız:Saruboceqpuyorumnanaktan

hadi kızlar ben çıktım iyi geceler herkese ALLAHA emanet olun opuyorumnanaktan

seni gidi gidi bebise blof cektin ama oda yemis haaaa yerimseniben hadi hayirlisi canim benimm cok sevindim adina,,,gecen gun canini skan sey herneyse kalp atislarini duydugunda kendine kizicaksin neden oyle demisimki diye bence,,,,

yok tatlım zaten biz ağustosta karar verdik eylülde ttumadıı ben pes etmedim dersanede yeni etüt hocalığına başladım ya bir sene etüt öğretmenliğinden sonra derslere giricem inşalalh ondan bebekten vazgectim erteleyelim dedim bu yani yoksa ben bebeği istiorum hatta ilk denemede tutmadı die ağladım :gitme:

kızlar valla bende test yaptım bugun negatıf cıktı aDETIM 19 ERKEN YAPTIM ONDAN MI OLE CIKTI BELKIDE DEGILIMDIR SONUC GIBI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…