Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bence bekle cnmmmmmm adetın gecsın ondan sonra gıt

cnm aynı şeyi ben yaşadım buay 4 gün geçti çok umutlandım test yaptım felan ama çıkmadı tabi inşallah senin geç döllenmedir ve bebişin vardır.:ecrin_bebek:

ayyy ins canim hic bilmiyorum ne yapsam. en iyisi beklemek galiba.. takip ettigim kadariyla bu ay gecikme yasayan arkadaslarim yogunlukta galiba..

cnm hamilelik belirtilerinede benziyo dayanabiliosan bekle ama istiyosan yap enazından kafandaki acabalar gider.

ama içimdeki ses de git yaptır diyo duramıyorum yerimde yarında yola gidicez istanbula acaba varsa tehlikelimidir?

yaptır ozaman cnm bekle demesi kolay bende olsam beklemezdim çünküzemuszemus tehlikeli kısmını hamiş bayanlar yanıtlasın yokmu kızlar cvp vercek hamiş bayanlar.

ya aksi gibi de yarın çıkıyoruz yola hislerime güveniyorum bu ay var bende bişeyler ama gene de çok kaptırmıycam kızlar gebelik geçirmiş biri yok mu eğer varsa şu dönemde yola çıkmam tehlikelimi yada napmam gerek uyku tutmuyo bu yüzden beniii

sımdı acayıp sırtım agrıo valla bakalım test yaptım erkenden negatıf cıktı bakalım adet gecıkırse

skorpion sanırım senin bir oğlun vardı demi canım sen bana bişey söyle sence ne yapayım ben?

canim msj $imdi gördüm.ben ilk hamile oldugumu ögrendigim günün ertesi günü Türkiye`ye gelmek icin arabayla yola ciktik.Avsturyadan arabayla trene bindik,edirneye kadar yolculuk toplamda 30 saat sürdü canim.bu arda yoldayken lekelenmemde vardi üstelik.hamileysen eger olmuycaksa hicbirsey olmuyor.bence sen adet gününün gecmesini bekle ve test yaptir.kafana takmadanda yolculuguna cik rahatca.olacaksa bak 2.hamileligimde yolculuk falan yapmadim ama bebegimi kaybettim.hersey kismet kismetten öte bir $ey olmuyor.gidersen iyi yolculuklar bu arada.insallah sabah erkenden okursun msjimi.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
size güzel haberler vermek isterdim ama malesef dün kan testi yaptırdım negatif.
kistim tekrarlamış bu sefer iki tarafta ve daha büyük ( doktor yasmin veriyo ben istemiyorum doğum kontrol hapı kullanmadan bu kisten kurtulmanın yolu yok mu mesela bitkisel??

off kızlarrrr, beklemek ne kadar da zor hiçbirşeye konsantre olamıyorum ki. cumartesi adetime 4 gün kalacak. ama ben cumartesi test yapıcam (cumartesiye kadar dayanabilirsem tabii) offf yardım et Allahım. hayırlısı olsun, ne olur gönlümdeki hayırlı olsun ...

günaydın kızlar inş güzel hamile haberleri verirsiniz bizlerde bana güzel dilekte bulunun bütün arkadaşlarımada teşekkür ederim..

canım senin adet günün ne zamandı?

ahh canım yaa, başka bir dr. a falan daha gitsen yaa... gerçi evet yasmin eritiyo ama gecen ay da kullandın niye tekrarlamışki yaa..
bir de birşey soracam, kist hamile kalmaya kesin engel mi canım ya?

günaydın kızlar inş güzel hamile haberleri verirsiniz bizlerde bana güzel dilekte bulunun bütün arkadaşlarımada teşekkür ederim..

canımcım çok sevindim sana da yaa... sositososito
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...

canım 4 gün kala idrarda çıkması çok zor.. üzülme sonra..
ben 4 gün kala kan testi yaptırdım da 8,39 çıktı.. öyle öğrendim..
ama idrar yapsaydım bu değerle idrarda çıkmazdı ve çok üzülürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…