kızlar yardım belim kopacak gibi ağrıyo bide eğilip kalkarken kasıklarımda batmalar oluyor ben adet öncesinde de adette de bel ağrısını yaşamam böyle batmalar falan olmaz bide karnım davul gibi şiş ve gergin doktora aldırmasam gitsem bi test yapsam mı acaba yoksa içimdeki bu sesi susturup biraz daha mı beklesem?:gitme:
cnm aynı şeyi ben yaşadım buay 4 gün geçti çok umutlandım test yaptım felan ama çıkmadı tabi inşallah senin geç döllenmedir ve bebişin vardır.:ecrin_bebek:
kızlar yardım belim kopacak gibi ağrıyo bide eğilip kalkarken kasıklarımda batmalar oluyor ben adet öncesinde de adette de bel ağrısını yaşamam böyle batmalar falan olmaz bide karnım davul gibi şiş ve gergin doktora aldırmasam gitsem bi test yapsam mı acaba yoksa içimdeki bu sesi susturup biraz daha mı beklesem?:gitme:
belkı ısınıze yarar
ii geceler mızmız sendemi gününü bekleyenlerdensin?
sımdı acayıp sırtım agrıo valla bakalım test yaptım erkenden negatıf cıktı bakalım adet gecıkırse
skorpion sanırım senin bir oğlun vardı demi canım sen bana bişey söyle sence ne yapayım ben?
off kızlarrrr, beklemek ne kadar da zor hiçbirşeye konsantre olamıyorum ki. cumartesi adetime 4 gün kalacak. ama ben cumartesi test yapıcam (cumartesiye kadar dayanabilirsem tabii) offf yardım et Allahım. hayırlısı olsun, ne olur gönlümdeki hayırlı olsun ...
günaydın kızlar
size güzel haberler vermek isterdim ama malesef dün kan testi yaptırdım negatif.
kistim tekrarlamış bu sefer iki tarafta ve daha büyük( doktor yasmin veriyo ben istemiyorum doğum kontrol hapı kullanmadan bu kisten kurtulmanın yolu yok mu mesela bitkisel??
günaydın kızlar inş güzel hamile haberleri verirsiniz bizlerde bana güzel dilekte bulunun bütün arkadaşlarımada teşekkür ederim..
off kızlarrrr, beklemek ne kadar da zor hiçbirşeye konsantre olamıyorum ki. cumartesi adetime 4 gün kalacak. ama ben cumartesi test yapıcam (cumartesiye kadar dayanabilirsem tabii) offf yardım et Allahım. hayırlısı olsun, ne olur gönlümdeki hayırlı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?