Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım benim 17 ekimdi ben erken test yaptım ve 2. çizgi silikte olsa çıktı. kanda baktırmadım. hesaplamalara göre 24 haziran beklenen doğum tarihi.senin ne zaman oluyor sanırım 19 haziran da senin

canım benim 17 ekimdi ben erken test yaptım ve 2. çizgi silikte olsa çıktı. kanda baktırmadım. hesaplamalara göre 24 haziran beklenen doğum tarihi.senin ne zaman oluyor sanırım 19 haziran da senin

yok benim de 21 haziran görünüyor şimdilik.. ben de 4 gün kala kanda baktırmıştım ya.. şimdi de hastanedeyim diye 2-3 günde bir test yaptırıyom yine, ne kadar yükseldi diye.. hastanede çalışmak da kötü valla..

bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah..

gunaydın kızlar cok sevındım hamıslerımız artmıs tatlısoglum fılızım cok tebrıkler hayırlı olsun allah tamamına erdırsın hepımızı ıns.kendı hamılelıgımı ogrendıgım an kadar cok sevındıgımı belırtmek ısterım.cok cok cok mutlu oldum adınıza.:lepi::teytey::dance:

ahh canım yaa, başka bir dr. a falan daha gitsen yaa... gerçi evet yasmin eritiyo ama gecen ay da kullandın niye tekrarlamışki yaa..
bir de birşey soracam, kist hamile kalmaya kesin engel mi canım ya?

over kisti türündeki kistler gebeliğe engel değilmiş canım pko yada çikolata kisti şansı düşürüyormuş ama onlardan da hamiş kalabilen var.

ben de yasmini o yüzden istemiyorum işte.kisti başka bi şekilde geçirip hamişlik için çalışmaya devam etmek istiyorum

kızlar bısey sorcam sıze bılen bırınız cevaplarsanız sevınırım.bu ay hamıle kalamassam esım ıstemıyor borclarımız var dıyen tatlısoglum arkadasımız degılmıydı.yanlısmı hatırlıyorum.esımı zor ıkna ettım demıstı.yok merakım sundan cok sanslı bır arkadasmıs son anda esıne gol attı.eger tabı bahsettıgım kısı tatlısoglumsa.:teytey::dance:

günaydın kızlar tatlışoğlum ve filizim çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder allahım
benimde beklenmeyen adet tarihim bugün çok heycanlıyım olmazsam yarın sabah test yapacağım...:)

yok canım o ben deildim o yabangülü isimli arkadaşımızdı keşke o olsaydıda golü atsaydı benim eşim çok sevindi bütün sülalaye haber saldı bile aceleci şey...

canım bugün neden yapmıyorsun çıkabilir..

günaydin kizlar.. benimde dün adet olmam gerekiyodu ama olmadim bugünda daha birsey yok. adet sancisi cekerdim normalde ama yok. sadece karnimin alt tarfinda bi sizi var bazen sag bazen sol agriyo gibi. aferdersiniz ama sümüksü beyaz bi akintim var dünden beri ve gögüs uclarim yara gibi aciyo hic elliyemiyorum.. cok korkuyorum tek cizgi görmek istemiyorum artik. ne yapsam kizlar bi akil verin bana lütfen.

yok canım o ben deildim o yabangülü isimli arkadaşımızdı keşke o olsaydıda golü atsaydı benim eşim çok sevindi bütün sülalaye haber saldı bile aceleci şey...

pardon canım yaa ben hatları karıstırdım sanırım ins yabangulumde hamıs olur.bızde bızde aynen oyle yaydık butuın mıllete.saglık ocagındakı kızlar ılk 3 ay rısklı kalp atıslarını duymadan cok herkese soylemeyın dedı guuya. ben daha yolda telefonu bır aldım elıme soylemedık kımse kalmadı.hayırlısı canım ınsanda tutamıyor kendını bır an once paylasmak ıstıyor.o yuzden esını anlıyorum.cunkı bızde aynı haltı yedık.:teytey::lepi:

aslında yapmayı çok isterdim ama şu an işyerindeyim ve sabah test yapılması daha iyi olur diyebiliyorum bide çıkaz diye endişeleniyorum benim adetim çok düzenlidir gününde hep olurum bide o yüzden...:)

o zaman emin olmak için istersen yarın sabah yap. inş hamilesindir canım..

canım test yapsana :)

alemsin yaadelikafaduldendelikafadulden

kızlar biraz ev işlerine bakıyım bide oğlumla ilgileneyim yine gelirim ... bengelene kadar güzel haberler yaın bakayım....

kızlar yaaa sımdı aklıma geldı valla benım dogum hayırlısıyla ıns 15 hazıran gıbı.eeee esımınde dogum gunu 13 hazıran olduguna gore nı nı nı nım bundan guzel dogum gunu hedıyesı olurmu.onumuzdekı sene hedıyeden yırttık yasasın.:teytey:hihoyyytsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…