canımcım çok sevindim sana da yaa... sositososito
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...
sağol canım yaa çok teşekkür ederim. bende senin gibi iyi çalışma yaptım bu ay adamı epey bıktırdım ama olsun:lepi:
sağol canım yaa çok teşekkür ederim. bende senin gibi iyi çalışma yaptım bu ay adamı epey bıktırdım ama olsun:lepi:
canım benim 17 ekimdi ben erken test yaptım ve 2. çizgi silikte olsa çıktı. kanda baktırmadım. hesaplamalara göre 24 haziran beklenen doğum tarihi.senin ne zaman oluyor sanırım 19 haziran da senin
ahh canım yaa, başka bir dr. a falan daha gitsen yaa... gerçi evet yasmin eritiyo ama gecen ay da kullandın niye tekrarlamışki yaa..
bir de birşey soracam, kist hamile kalmaya kesin engel mi canım ya?
kızlar bısey sorcam sıze bılen bırınız cevaplarsanız sevınırım.bu ay hamıle kalamassam esım ıstemıyor borclarımız var dıyen tatlısoglum arkadasımız degılmıydı.yanlısmı hatırlıyorum.esımı zor ıkna ettım demıstı.yok merakım sundan cok sanslı bır arkadasmıs son anda esıne gol attı.eger tabı bahsettıgım kısı tatlısoglumsa.:teytey::dance:
günaydın kızlar tatlışoğlum ve filizim çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder allahım
benimde beklenmeyen adet tarihim bugün çok heycanlıyım olmazsam yarın sabah test yapacağım...:)
canım bugün neden yapmıyorsun çıkabilir..
yok canım o ben deildim o yabangülü isimli arkadaşımızdı keşke o olsaydıda golü atsaydı benim eşim çok sevindi bütün sülalaye haber saldı bile aceleci şey...
aslında yapmayı çok isterdim ama şu an işyerindeyim ve sabah test yapılması daha iyi olur diyebiliyorum bide çıkaz diye endişeleniyorum benim adetim çok düzenlidir gününde hep olurum bide o yüzden...:)
günaydin kizlar.. benimde dün adet olmam gerekiyodu ama olmadim bugünda daha birsey yok. adet sancisi cekerdim normalde ama yok. sadece karnimin alt tarfinda bi sizi var bazen sag bazen sol agriyo gibi. aferdersiniz ama sümüksü beyaz bi akintim var dünden beri ve gögüs uclarim yara gibi aciyo hic elliyemiyorum.. cok korkuyorum tek cizgi görmek istemiyorum artik. ne yapsam kizlar bi akil verin bana lütfen.
pardon canım yaa ben hatları karıstırdım sanırım ins yabangulumde hamıs olur.bızde bızde aynen oyle yaydık butuın mıllete.saglık ocagındakı kızlar ılk 3 ay rısklı kalp atıslarını duymadan cok herkese soylemeyın dedı guuya. ben daha yolda telefonu bır aldım elıme soylemedık kımse kalmadı.hayırlısı canım ınsanda tutamıyor kendını bır an once paylasmak ıstıyor.o yuzden esını anlıyorum.cunkı bızde aynı haltı yedık.:teytey::lepi:
o zaman emin olmak için istersen yarın sabah yap. inş hamilesindir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?