kızlar yaaa sımdı aklıma geldı valla benım dogum hayırlısıyla ıns 15 hazıran gıbı.eeee esımınde dogum gunu 13 hazıran olduguna gore nı nı nı nım bundan guzel dogum gunu hedıyesı olurmu.onumuzdekı sene hedıyeden yırttık yasasın.:teytey:hihoyyytsositososito
arkadaşlar ben kasım 1'e kadar nasıl bekliyeceğim? Hamile kalıp da göğüsleri acımayan var mı? Ben göğüslerde bir değişiklik gözlemlemiyorum ama karnım ağrıyor çok acaba sadece yumurtluyor muyum? Of of..:1no2:
kızlar yaaa sımdı aklıma geldı valla benım dogum hayırlısıyla ıns 15 hazıran gıbı.eeee esımınde dogum gunu 13 hazıran olduguna gore nı nı nı nım bundan guzel dogum gunu hedıyesı olurmu.onumuzdekı sene hedıyeden yırttık yasasın.:teytey:hihoyyytsositososito
canım test yapsana :)
bizim de 21 haziran evlilik tarihimiz.. bebişin doğum tarihi de şimdilik o gözüküyo..
hediyeler hazır desenize ne güzel...:)
canım benim de göğüslerim acımadı hiç.. hala da pek acımıyor
arkadaşlar ben kasım 1'e kadar nasıl bekliyeceğim? Hamile kalıp da göğüsleri acımayan var mı? Ben göğüslerde bir değişiklik gözlemlemiyorum ama karnım ağrıyor çok acaba sadece yumurtluyor muyum? Of of..:1no2:
bi de bakmışsın doğumun da 13 haziran da olur çifte mutluluk sağlıkla inşallah...
canım benim de göğüslerim acımadı hiç.. hala da pek acımıyor
slm kızlarrrrr ben geldim.
gunaydin arkadaslar ben dun gece adet oldumm.4 gunluk gecikme basunaymiss o kadar umutlar bos cikti offf..benide kasim ayina ekleyebilirsiniz artik
selam azızecım hos geldın nasılsına.s.opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım. ben iyiyim ayy içimde bi heycan var.
kasım ayından çok ümitliyim:Saruboceq: sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo tatlımyerimseniben
slm kızlarrrrr ben geldim.
ins canım kasım ayında mujdelı haberını alırız.bu heyecan bosa degıl bence ıcıne dogan.bende ıyıym canım saol hamılelık ıyı gıdıyor goguslerım cok sıstı acıyor dokunamıyorum onun harıcınde ıyıyız. cok sukur rabbıme.:lepipuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?