Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar ben kasım 1'e kadar nasıl bekliyeceğim? Hamile kalıp da göğüsleri acımayan var mı? Ben göğüslerde bir değişiklik gözlemlemiyorum ama karnım ağrıyor çok acaba sadece yumurtluyor muyum? Of of..:1no2:

bizim de 21 haziran evlilik tarihimiz.. bebişin doğum tarihi de şimdilik o gözüküyo..

canım benim de göğüslerim acımadı hiç.. hala da pek acımıyor

bi de bakmışsın doğumun da 13 haziran da olur çifte mutluluk sağlıkla inşallah...

gunaydin arkadaslar ben dun gece adet oldumm.4 gunluk gecikme basunaymiss o kadar umutlar bos cikti offf..benide kasim ayina ekleyebilirsiniz artik

GUNAYDIN,
1 KASIM REGL TARIHI ISE SIMDIDEN HAMILELIK BELIRTISI GORMEN COK ZORBUYUK OLASILIKLA YUMURTLAMA BELKI DE CATLAMA TEPKISI DIR DIYE DUSUNUYORUM..HAYIRLISI ..

bende 28 ine kadar bekliyorum bakarsın ikimizde aynı tarihlerde müjdeyi alırız :) zemuszemus

selam kızlar bugün benim muhtemel adet tarihim yarında olabilir ama ben test yaptım çıkabiliyo silikte olsa görsem diye yok hiçbişe negatif çok moralim bozuldu ya ağlamak üzereyim 2 gündür yaşadığım adet ağrılarımda geçti adet olmuş bitmiş gibiyim heveslendim oldu galiba diye ama ne yazıkkı negatif bakalım ne zaman adet olurum......... mafoldumben

canım benim de göğüslerim acımadı hiç.. hala da pek acımıyor

canım benım sat ım 6 ekım yanı senden bır hafta onceyım.senın 12 ekım sanırım.herkeste aynı olurmu bılmıyorum ama benım goguslerım 3 gundur cok acıyor dokunamıyorum.beklıyelım bıraz daha buyuk ıhtımalle senınde sıser.sanırım 5 haftadan sonra sısıyor.:teytey::dance:

hoşbulduk tatlım. ben iyiyim ayy içimde bi heycan var.
kasım ayından çok ümitliyim:Saruboceq: sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo tatlımyerimseniben

ins canım kasım ayında mujdelı haberını alırız.bu heyecan bosa degıl bence ıcıne dogan.bende ıyıym canım saol hamılelık ıyı gıdıyor goguslerım cok sıstı acıyor dokunamıyorum onun harıcınde ıyıyız. cok sukur rabbıme.:lepipuyorumnanaktan

maşallah canım allah seni ve meleğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…