hoşgeldiiinnn azizeciimmm...
hoşbulduk canım benimyerimseniben 12 ye kadar vaktim var bi sizlere bakıyım dedim.
ereni okuldan almaya gidicem de ondan.
canim temmuzda kimasal gebelik yasadim ben cok üzülmüstük. cok korkuyorum tek cizgiden. aslinda benim adetim cok düzenlidir hep 26 veya 27 günde olurum suan 28 oldu yarina kadar beklessemmi diyorum yarin sabah mi yapsam hem hic belirti de yok bende ne dersin.
canım inş hamilesindir.bir defa öyle oldu diye hep öyle olacak değil ya. bu kimyasal hamilelikte demi çift çizgi çıkıyor anlayamıyorum ben :bbo:
evet canim tabiki cift cizgi cikiyo ucmustuk sevincten doktorda onaylamisti ama test den 3 gün sonra adet oldum bebek adetimle beraber düsmüs. cok üzülmüstüm. korkuyorum simdi de.[/QUO
evet haklısın o zaman canım biraz daha bekle o zaman test yap istersen. o zaman benimde içinde risk var çünkü zaten benim adet ta"rihim daha gelmedi bile( fisfisfis
canım 4 gün kala idrarda çıkması çok zor.. üzülme sonra..
ben 4 gün kala kan testi yaptırdım da 8,39 çıktı.. öyle öğrendim..
ama idrar yapsaydım bu değerle idrarda çıkmazdı ve çok üzülürdüm.
Özgecay canım sağol. Haklısın, şöyle bir silkinmemi sağladın. Napıyorum ya adetime kadar beklicem. 20 ekimde yapıcam. Dua et olur mu.. Çok sağola.s
evet canim tabiki cift cizgi cikiyo ucmustuk sevincten doktorda onaylamisti ama test den 3 gün sonra adet oldum bebek adetimle beraber düsmüs. cok üzülmüstüm. korkuyorum simdi de.
canım bende senın gıbı oldum 5 gun ıcınde adetımle bırlıkte dusuk yaptım korkuyorummm
valla kızlar bende korkmaya başladım benim adetimde 17 ekim testte silikte olsa çift çizgi çıktı ama adet olabilirmiyim acaba yinede??
ınsallah olmaz canım korkma
herkese aynı sey olacak dıye bısey yok ama
doktorların tavsıyesı adetten en az 3 veya 4 gun snra gebelık testını onerıyolar cunku hamılelıklerın buyuk kısmı adetle beraber sonlanıyomuş uzulmemek adına en guzelı bence gunun bıraz gecmesı ama sende olmaz ınsallah boyle bısey canım
canim msj $imdi gördüm.ben ilk hamile oldugumu ögrendigim günün ertesi günü Türkiye`ye gelmek icin arabayla yola ciktik.Avsturyadan arabayla trene bindik,edirneye kadar yolculuk toplamda 30 saat sürdü canim.bu arda yoldayken lekelenmemde vardi üstelik.hamileysen eger olmuycaksa hicbirsey olmuyor.bence sen adet gününün gecmesini bekle ve test yaptir.kafana takmadanda yolculuguna cik rahatca.olacaksa bak 2.hamileligimde yolculuk falan yapmadim ama bebegimi kaybettim.hersey kismet kismetten öte bir $ey olmuyor.gidersen iyi yolculuklar bu arada.insallah sabah erkenden okursun msjimi.opuyorumnanaktan
kafama takarım şimdi ben ...hayırlısı olsun artıkk...:gitme::gitme:
günaydın kızlar
size güzel haberler vermek isterdim ama malesef dün kan testi yaptırdım negatif.
kistim tekrarlamış bu sefer iki tarafta ve daha büyük( doktor yasmin veriyo ben istemiyorum doğum kontrol hapı kullanmadan bu kisten kurtulmanın yolu yok mu mesela bitkisel??
takma canım bak bende uzuldum:gitme::gitme::gitme::gitme: sımdı olmaz canım send eboyle bısey ınsallah keske anlatmasaydım yaaa ama butun arkadaslara soyluyorum sen kendı ustune almaya sonra uzulmesınler dıyeee ay canım senı uzduysem ozurdılerım yaaaa bak sımdııı:gitme::gitme::gitme:
tatlışoğlum ve filizim çok sevindim inanın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?