Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar benide ekleyin kasım listesine bugün regl oldum arada 1-2 gün oynayabiliyo ama beklenmeyen gün 12 kasım.

canım inş hamilesindir.bir defa öyle oldu diye hep öyle olacak değil ya. bu kimyasal hamilelikte demi çift çizgi çıkıyor anlayamıyorum ben :bbo:

azizecim bu ay dersine çok sıkı çalışıyor inş çok yüksek bir puan alır ve çift çizgisini görür:).)sizlerde çalışın kızlar...

canım inş hamilesindir.bir defa öyle oldu diye hep öyle olacak değil ya. bu kimyasal hamilelikte demi çift çizgi çıkıyor anlayamıyorum ben :bbo:

evet canim tabiki cift cizgi cikiyo ucmustuk sevincten doktorda onaylamisti ama test den 3 gün sonra adet oldum bebek adetimle beraber düsmüs. cok üzülmüstüm. korkuyorum simdi de.

Özgecay canım sağol. Haklısın, şöyle bir silkinmemi sağladın. Napıyorum ya adetime kadar beklicem. 20 ekimde yapıcam. Dua et olur mu.. Çok sağola.s

evet canim tabiki cift cizgi cikiyo ucmustuk sevincten doktorda onaylamisti ama test den 3 gün sonra adet oldum bebek adetimle beraber düsmüs. cok üzülmüstüm. korkuyorum simdi de.

canım bende senın gıbı oldum 5 gun ıcınde adetımle bırlıkte dusuk yaptım korkuyorummm

tatlişoğlummm ve filizimmm ikinizi de tebrik ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

valla kızlar bende korkmaya başladım benim adetimde 17 ekim testte silikte olsa çift çizgi çıktı ama adet olabilirmiyim acaba yinede??

ınsallah olmaz canım korkma
herkese aynı sey olacak dıye bısey yok ama
doktorların tavsıyesı adetten en az 3 veya 4 gun snra gebelık testını onerıyolar cunku hamılelıklerın buyuk kısmı adetle beraber sonlanıyomuş uzulmemek adına en guzelı bence gunun bıraz gecmesı ama sende olmaz ınsallah boyle bısey canım

kafama takarım şimdi ben ...hayırlısı olsun artıkk...:gitme::gitme:

canım benimmmm çok sağol nasıl rahatlattın beni anlatamam sabah sabah sana bol bol dua ettim Allah razı olsun canım yaa:Saruboceq: istanbula gidiyoruz diye bütün gece gözümü kırpmadım sabah hemen açtım okudum alkisalkisalkis yazından sonra kanepede sızmışım yeni cevap yazabiliyorum doğru diyorsun bu kadar çok stres yapmamın mantığı yok olacağı varsa olur zaten kan testinden de vazgeçtim eğer varsa yol boyunca bişey oldu mu olacak mı demekten kafayı yerdim eşimi de kendimi de huzursuz ederdim tekrar teşekkür ederim canım benim iyi ki varsınız çok öpüyorum senia.s.opuyorumnanaktan

kafama takarım şimdi ben ...hayırlısı olsun artıkk...:gitme::gitme:

takma canım bak bende uzuldum:gitme::gitme::gitme::gitme: sımdı olmaz canım send eboyle bısey ınsallah keske anlatmasaydım yaaa ama butun arkadaslara soyluyorum sen kendı ustune almaya sonra uzulmesınler dıyeee ay canım senı uzduysem ozurdılerım yaaaa bak sımdııı:gitme::gitme::gitme:

merhabalar sitaree aynı dertten müzdaribiz sanırım normalde benim adetim gün bile sekmezdi bu yazşıma kadar geçen haziran ayında hasta olmadım 13. gün doktora gittim hamilede değilim senin gibi 4cm lik bir kist doğum kontrol hapı kullandım 1 ay sonra gittim küçülmüştü bıraktım şimdi bu ay yine 3gün geçti ama testler negatif çıkıyor doktora gitmeye korkuyorum yine kist vardır ve doğum kontrol hapı verir diye neden kaynaklanıyor anmlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktu evneli 7 ay oldu bişeyler bulursan geçirmek için ve ya neden kanaklandığına dair paylaşalım olur mu kader arkadaşım:sinifsinif:

yok canım benim üzülme yani ben kendimi çok kaptırdım sanırım ne biliyim günümde gelmeden 2. çizgi çıkınca keşke bekleseydim söylemeseydim daha... sen sakın üzerine alınma tabikide bilgilerini paylaşacaksın benim bu konuda fazla bilgim yoktu.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…