Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yaa bşi olmass, korkmaaa... ben de adetten 4 gün önce öğrendim, bak 4 gün geçti değerlerim yükselmeye devam ediyo..
ki herkese söylediğimde kan değerim 8,39 duu.. yani yok gibi bişii :)))
sakın korkma hiç bişicik olmaz

kızlar yaa ben yarın uçakla ızmir' e gitcem, sonra Pazar' da yine uçakla dönecem.. bu kadar erken gbeliklerde uçak zararlı değildir değil mii.. internette araştırdım bşi olmaz diyo ama.. bilen varmı içinizde..
şimdi hastanede çalışıyorum diye gık diye pık diye herşeyi dr. a sormak istemiyom..
ama binmek zorundayım zaten yapacağım bir şey yok

evet doğru söylüyo biraz bekle tekrar test yaptır erken yaptırınca tabiki değerler düşük çıkıcak

kızlar yaa ben yarın uçakla İzmir' e gitcem, sonra Pazar' da yine uçakla dönecem.. bu kadar erken gbeliklerde uçak zararlı değildir değil mii.. internette araştırdım bşi olmaz diyo ama.. bilen varmı içinizde..
şimdi hastanede çalışıyorum diye gık diye pık diye herşeyi dr. a sormak istemiyom..
ama binmek zorundayım zaten yapacağım bir şey yok

sağol canım yaa ne biliyim tedirgin oldum ..adet günümün geçmesini beklesem iyi olur.. :sinifsinif::sinifsinif:

canım ben 8 haftalık hamileyken binmiştim allahın izni ile hiçbişey olmadı. bişicik olmaz...

evet doğru söylüyo biraz bekle tekrar test yaptır erken yaptırınca tabiki değerler düşük çıkıcak

nasılsın canım.
nasıl gidiyor 10. hafta? arkandan takip ediyoz bakalım, ben hele tam tamına 6 hafta geriden geliyom opuyorumnanaktan

sağol canım yaa ne biliyim tedirgin oldum ..adet günümün geçmesini beklesem iyi olur.. :sinifsinif::sinifsinif:

ya onu bekle tabi de.. bşi olmaz yani korkma.. daha önce de gebeliğin var, hayırlısıyla alacaksın kucağına.. hiiç kötü düşünme..
ben de internetten araştıra araştıra her yerden baska birşey okuya okuya delirmiştim. son 1-2 günde topladım kendimi.. hatta sanki yürüsem düşecek gibi geliyordu.. öyle şeyler yazıyor ki. hatta bir yerde ilk gebeliklerin %80 i düşükle sonuçlanır falan diyordu.. pes yani.. hah dedim gidecek bu..

sonra sonra baktım normal ve güzel şeylerde var, eğer öyle birşey olsa kimsenin çocugu olmaz yahu..

pozitif düşün pozitif olsun.. ben artık öyle yapıyorum

keseyi gördügüm kalp atışını duydugum günleri hayal ediyorum.. sen de öyle yap

tatlişoğlum ve filizim tebrik ederim ikinizide..sağlıklı bi şekilde allah kucağınıza almayı nasip etsin...bu mutluluğun tadını çıkarın....

canım ya senin akıntın varmı benim açık kahverengi gibi hafif akıntım oluyor?

canım ya senin akıntın varmı benim açık kahverengi gibi hafif akıntım oluyor?

canım ben de yerleşme ya da üstüne görme gbi de kanama olmadı hiç.. maaşallah diyelim.. ama olanlar da çok ama çok var.. benim su gibi akıntım oluyor.
ama normal diyorlar, açık kahverengi dediğin koyu sarı falandır herhalde.. gebeliğin ilk zamanlarında olurmuş normal diyorlar.. haftaya gidersin bir doktora..

nasılsın canım.
nasıl gidiyor 10. hafta? arkandan takip ediyoz bakalım, ben hele tam tamına 6 hafta geriden geliyom opuyorumnanaktan

iyi canım sen nasılsın evet ama merak etme doğuma kadar o fark kapanabilirde arası dahada açılabilirde kaydirigubbakcemile3

hımm evet koyu sarı gibide açık kahverengi gibide ne biliyim kafamçokkarıştı kafaya çok taktım sanırım . neyse teşekkür ederim canım ...artık hayırlsı diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…