Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ver tabi ya valla ben deliririm herhalde böyle bir haberee:)))) tabi inşallah birgün yaşarsam(

hayırlısı ayşecim,artık kasımda beraber bekleriz burda napalımm...

öyle olcak cnm ya.kurban bayramında eşimin memleketine gidecektik ama ben bunaldım bebek sormalarından. kasımda tutmaz ve biz gidersek söylenecek lafları düşünebiliyorum.o bende sıkıntı yapıyor.doğrusu eşime kalsa 3 günlüğüne uzak memlekete bayrama gidilmez çalışıyoruz diyor. bakalım.

cok teşekkür ederim sana tatlımm yaa ne güzel seyler yazmıssınn :gitme: duygulandımm inşalalh rabbim sanada sağlıklı hayırlı bebek verir en kısa zamandaaa öpüorumm sneiii kaydirigubbakcemile5

ins ins ins canim allah razi olsun benim icinde dua etmen beni duygulandirdi zaten dun gece cicekcik ablamizin haberini aldigimdan beri ota cope agliyorum...cicekcik kim diyenler icin soylim ates olcme yontemi topiginde bi abla bikac gun once hamis oldugunu ogrenmisti simdi dun gece acillerde surunmus(kendi tabiriyle)kanamasi cok fazlaymis degerleri cok dusmus bebegimi dusuruyorum galiba demisti ondan beri cok uzgunum herseye duygulanip agliyorum,,,hadi haberini ver barisin bende merak ettim bak simdi esinin tepkisini,,,optum canim,,,

kızlar birde bişey sorcam.benim o bölgemde beze gibi mantar gibi bişeyler var.dışta.böyle bişeyle karsılasan yada bilgisi olan varmı.doktora gidicem ama burdaki en iyi doktara bile randevulu 2 haftadan önce gidemiyorsun

evet ayşecim etraftakiler zaten mahfediyo bizi.
ben artık takmıyorum,kısmet diyorum çıkyorum,ısrarcı olmaya devam ederlersede artık olmuyor diycem kurtulmuş olurum topyekün sorulardan,napıyım:)))

azizecim normalde benim adetim ilk bikaç gün kahve akıntıyla baslar sonra kana dönüşür.dün kahvarengileri gördüm.kasıklarımda berbat ağrıyo. bugün yarın kırmızıları görürüm.ben adetimi kahvarengilere göre ayarlıyorum.çünkü kanla karışık oluyo arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…