Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet ayşecim etraftakiler zaten mahfediyo bizi.
ben artık takmıyorum,kısmet diyorum çıkyorum,ısrarcı olmaya devam ederlersede artık olmuyor diycem kurtulmuş olurum topyekün sorulardan,napıyım:)))

canım nezamandır istiyosunuz bebek.benim 6 ay oldu tutmadı.kayınvalidemler evlendikten bir ay sonra sormaya basladılar.2.5yıllıkta evliyi.

mrb bayanlar bende bu ay hamile kalmak istiyorum kalmış bile olabilirim belki adet günüme 1 hafta var daha ama karın altımda bi şişlik ve kasıklarımda ağrı var sizce kalmış olabilirmiyim kaç aydır bekliyoruz bitek bu ayda böyle belirtiler oldu

ayşecim sorduğunla ilgili bilgim yok canım,en iyisi doktora gitmek,ama önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum..

filizim ve özgeçay hamile kalmak için naptınız.gün asırımı ilişki denediniz. hamile kalan arkadaslardan taktik almak lazım dimi

canım bzim bir yılı geçti uğraşıyoruz ama olmadı artık tedavi sürecine başladık..biz 5 yılın içine girdik..sağolsun ailelerden baskı yok bizim..ama herkes soruyor tabi uzun zaman oldu diye..ailelerde torun istiyor ama sağolsunlar zorlamıyorlar bizi:)))

umarım hamişsindir canım.

filizim ve özgeçay hamile kalmak için naptınız.gün asırımı ilişki denediniz. hamile kalan arkadaslardan taktik almak lazım dimi

canım yumurtlama günlerine yakın çalış yumurtlama gününün 2 gün öncesi 2 gün sonrası,birde kalkma yat ayaklarını kaldırıp..

6 aydır ben gittim doktora.haftayada eşim gözükcek.dün karar aldık.söylemek zor oldu birde sen gözüksen canım dedim ama zor oldu baya.tamam dedi giderim dedi çok sevindim valla

canım yaa ben dün uzun uzun yazdım taktikleri ama kaydirigubbakcemile3

dur bidaha yazayım bari..

canım yaa ben dün uzun uzun yazdım taktikleri ama kaydirigubbakcemile3

dur bidaha yazayım bari..

canım adetim benim 28 günde 1 oluyordu..

adetin 10. gününden itibaren, 20 günü dahil iki günde bir çalışma :kedi:
yani 10-12-14-16-18-20. günlerde...

öyle 1 saat falan duvarada dayamadım ben ayakları.. ama bir 15 dk. eşim banyo yapıp çıkana kadar uzandım. dizlerimi kendime doğru çektim, bir da rahat edeyin diye sarıldım bacaklarımda öyle bekledim..

sonra yıkandım da valla, duramam ben öyle.. :kedi:

öyyle oldu işte çok şükür... :kedi:

sağol tatlım ya.bunlar bize taktik olcak.ben 9. gün ilişkiye baslıyorum 18. güne kadar hergün.yanlış galiba dimi.

az önce yazdıklarımı 9. ve 21. günler arası gün aşırı da yapabilirsin.. garantiye de alırsın erken yumurtlama geç yumurtlama olacağı tutar falan kaydirigubbakcemile3

peki cnm 27 günde bir adet olan biri 9-11-13-15-17-19. günler girecek dimi ilişkiye.ben buarada yanlış hesaplayıp 10-12-14-16-18-20.günler ilişkiye girdiğimde tutmazmı yani.

az önce yazdıklarımı 9. ve 21. günler arası gün aşırı da yapabilirsin.. garantiye de alırsın erken yumurtlama geç yumurtlama olacağı tutar falan kaydirigubbakcemile3

sağol cnm ya ben yanlış yapmışım 6 aydır.eşim dedi bana ama dinlemedim. hergün istedimki günleri kaçırmayım dedim. ama galiba o sekilde spermin kalitesini ve sayısını ayarlaya,madık

peki cnm 27 günde bir adet olan biri 9-11-13-15-17-19. günler girecek dimi ilişkiye.ben buarada yanlış hesaplayıp 10-12-14-16-18-20.günler ilişkiye girdiğimde tutmazmı yani.

canikom tutacağı varsa öyle bir tutar ki.. kaydirigubbakcemile3

27 günde bir ise erken baslamanda fayda var tabi, 9. gün başla, 19. gün dahil, hatta garantiye al 21. gün dahil çalışın..
tabi eşin sıkılmazzsa kaydirigubbakcemile3 bizimkiler sıkılmıstı da artık, otomatiğe bağlamış gibi kaydirigubbakcemile3

ama ne yapalım canım bebiş için calıştık.. şimdi dinleniyo işte bol bol kaydirigubbakcemile3

sağol cnm ya ben yanlış yapmışım 6 aydır.eşim dedi bana ama dinlemedim. hergün istedimki günleri kaçırmayım dedim. ama galiba o sekilde spermin kalitesini ve sayısını ayarlaya,madık

evet canım 48 saat içerde dinlenmiş spermler daha kaliteli oluyormuş. öyle öneriyor dr.lar. öyle deneyin bkalım bu ay da

Her günde olurmu ayşecim adam gene iyi performans göstermiş
Evet şimdi tatildeler uzun bir süre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…