evet ayşecim etraftakiler zaten mahfediyo bizi.
ben artık takmıyorum,kısmet diyorum çıkyorum,ısrarcı olmaya devam ederlersede artık olmuyor diycem kurtulmuş olurum topyekün sorulardan,napıyım:)))
mrb bayanlar bende bu ay hamile kalmak istiyorum kalmış bile olabilirim belki adet günüme 1 hafta var daha ama karın altımda bi şişlik ve kasıklarımda ağrı var sizce kalmış olabilirmiyim kaç aydır bekliyoruz bitek bu ayda böyle belirtiler oldu
filizim ve özgeçay hamile kalmak için naptınız.gün asırımı ilişki denediniz. hamile kalan arkadaslardan taktik almak lazım dimi
canım bzim bir yılı geçti uğraşıyoruz ama olmadı artık tedavi sürecine başladık..biz 5 yılın içine girdik..sağolsun ailelerden baskı yok bizim..ama herkes soruyor tabi uzun zaman oldu diye..ailelerde torun istiyor ama sağolsunlar zorlamıyorlar bizi:)))
filizim ve özgeçay hamile kalmak için naptınız.gün asırımı ilişki denediniz. hamile kalan arkadaslardan taktik almak lazım dimi
canım yaa ben dün uzun uzun yazdım taktikleri ama kaydirigubbakcemile3
dur bidaha yazayım bari..
canım yaa ben dün uzun uzun yazdım taktikleri ama kaydirigubbakcemile3
dur bidaha yazayım bari..
sağol tatlım ya.bunlar bize taktik olcak.ben 9. gün ilişkiye baslıyorum 18. güne kadar hergün.yanlış galiba dimi.
canım adetim benim 28 günde 1 oluyordu..
adetin 10. gününden itibaren, 20 günü dahil iki günde bir çalışma :kedi:
yani 10-12-14-16-18-20. günlerde...
öyle 1 saat falan duvarada dayamadım ben ayakları.. ama bir 15 dk. eşim banyo yapıp çıkana kadar uzandım. dizlerimi kendime doğru çektim, bir da rahat edeyin diye sarıldım bacaklarımda öyle bekledim..
sonra yıkandım da valla, duramam ben öyle.. :kedi:
öyyle oldu işte çok şükür... :kedi:
az önce yazdıklarımı 9. ve 21. günler arası gün aşırı da yapabilirsin.. garantiye de alırsın erken yumurtlama geç yumurtlama olacağı tutar falan kaydirigubbakcemile3
peki cnm 27 günde bir adet olan biri 9-11-13-15-17-19. günler girecek dimi ilişkiye.ben buarada yanlış hesaplayıp 10-12-14-16-18-20.günler ilişkiye girdiğimde tutmazmı yani.
sağol cnm ya ben yanlış yapmışım 6 aydır.eşim dedi bana ama dinlemedim. hergün istedimki günleri kaçırmayım dedim. ama galiba o sekilde spermin kalitesini ve sayısını ayarlaya,madık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?