Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

darısı basımıza tatlım.allah senide bebeğinle eşinle bir ömür mutlu eder inşallah.allah bebişini sana bağışlasın.kaç aydır istiyodunuz bebiş.hemen oldumu

sağol cnm ya ben yanlış yapmışım 6 aydır.eşim dedi bana ama dinlemedim. hergün istedimki günleri kaçırmayım dedim. ama galiba o sekilde spermin kalitesini ve sayısını ayarlaya,madık

bir de zaten kadının içinde spermler 48-72 saate kadar yaşayabiliyor. o yuzden günü kaçırcam die korkma.. içinde bekliyo olur onlar senin kaydirigubbakcemile3

darısı basımıza tatlım.allah senide bebeğinle eşinle bir ömür mutlu eder inşallah.allah bebişini sana bağışlasın.kaç aydır istiyodunuz bebiş.hemen oldumu

çok teşekkürler canım amin inşallah seninde hemen bu ay olur.. olunca da kaybetme korkusu sarıyor insanı..

Allahıma binlerce şükür ki bizim korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu.. şimdi de yok kese görebilecek miyiz, kalp atışı duyabilecek miyiz, sıkı tutunabilecek mi bana.. bu korkuları taşıyorum ben arada bir..
sonra da olumlu düşünüyorum o günleri hayal ediyorum falan..

kısmet artık, zaten birşey olacaksa ne yaparsan yap oluyo.. hayırlısı olsun inşallah...

ya bir de böle gün aşırı falan diye kendini şartlandırma canım düşünmemeye çalış böle yaparsanda olacağı varsada olmaz..

evet canım çok doğru onları bende düşünüyorum.pazartesi gideceğim dr.a...

evet canım çok doğru onları bende düşünüyorum.pazartesi gideceğim dr.a...

ben de önümüzdeki hafta gideceğim bakalım..

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım... insan düşünmeden edemiyo ama çogu kadında oluyomus bu..

ben de önümüzdeki hafta gideceğim bakalım..

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım... insan düşünmeden edemiyo ama çogu kadında oluyomus bu..

benim bundan öncekide öle olduğu için düşünmemk elde olmuyor karnımda ölmüştüde inşl bunda öle bişi olmaz.ama aklımıza getirmeyelim.

benim bundan öncekide öle olduğu için düşünmemk elde olmuyor karnımda ölmüştüde inşl bunda öle bişi olmaz.ama aklımıza getirmeyelim.

evet getirmeyelim aklımıza..
eğer olacaksa zaten biz düşündükçe olmayacak diye birşey yok, yapabileceğimiz de birşey yok.. herşeyde bir hayır vardır mutlaka..
o yüzden bü günlerin ve bu heyecanın mutlulugun tadını çıkaralım.. biz mutlu olalım çok, bebişler de mutlu olsun..sıkı sıkı tutunsunlar bize..

kızlar ben geldimmm. bu ne hız arkadaslar sizi bıraktığım sayfadan itibaren takip edeyim dedim ama hızınıza yetisemedim ben 1 sayfa okuyana kadar uçuyorsunuz

kızlar bu arada yeni hamiş haberlerimiz gelmiş onları kutluyorum tebrikler canım insallah hamileliğinizi çok çok rahat yasarsınız. darısı bekleyenlerin bizlerin başına:teytey:

cnm ben ya hadı gozun aydın senınle aynı kaderı paylasıyoruz benımde bebısım karnımda olmustu darısı bızlerın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…