canikom tutacağı varsa öyle bir tutar ki.. kaydirigubbakcemile3
27 günde bir ise erken baslamanda fayda var tabi, 9. gün başla, 19. gün dahil, hatta garantiye al 21. gün dahil çalışın..
tabi eşin sıkılmazzsa kaydirigubbakcemile3 bizimkiler sıkılmıstı da artık, otomatiğe bağlamış gibi kaydirigubbakcemile3
ama ne yapalım canım bebiş için calıştık.. şimdi dinleniyo işte bol bol kaydirigubbakcemile3
sağol cnm ya ben yanlış yapmışım 6 aydır.eşim dedi bana ama dinlemedim. hergün istedimki günleri kaçırmayım dedim. ama galiba o sekilde spermin kalitesini ve sayısını ayarlaya,madık
Her günde olurmu ayşecim adam gene iyi performans göstermiş
Evet şimdi tatildeler uzun bir süre:)
Her günde olurmu ayşecim adam gene iyi performans göstermiş
Evet şimdi tatildeler uzun bir süre:)
darısı basımıza tatlım.allah senide bebeğinle eşinle bir ömür mutlu eder inşallah.allah bebişini sana bağışlasın.kaç aydır istiyodunuz bebiş.hemen oldumu
çok teşekkürler canım amin inşallah seninde hemen bu ay olur.. olunca da kaybetme korkusu sarıyor insanı..
Allahıma binlerce şükür ki bizim korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu.. şimdi de yok kese görebilecek miyiz, kalp atışı duyabilecek miyiz, sıkı tutunabilecek mi bana.. bu korkuları taşıyorum ben arada bir..
sonra da olumlu düşünüyorum o günleri hayal ediyorum falan..
kısmet artık, zaten birşey olacaksa ne yaparsan yap oluyo.. hayırlısı olsun inşallah...
evet canım çok doğru onları bende düşünüyorum.pazartesi gideceğim dr.a...
ben de önümüzdeki hafta gideceğim bakalım..
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım... insan düşünmeden edemiyo ama çogu kadında oluyomus bu..
benim bundan öncekide öle olduğu için düşünmemk elde olmuyor karnımda ölmüştüde inşl bunda öle bişi olmaz.ama aklımıza getirmeyelim.
bebişkom nslsın
benim bundan öncekide öle olduğu için düşünmemk elde olmuyor karnımda ölmüştüde inşl bunda öle bişi olmaz.ama aklımıza getirmeyelim.
tesekkur ederım tatlım senı sormalı sen nasılsın
cnm ben ya hadı gozun aydın senınle aynı kaderı paylasıyoruz benımde bebısım karnımda olmustu darısı bızlerın basına
iyiyim canım benim umutlar kasıma kaldı
inşl bir dahaki seferine öle olmaz canım..[/QUOTE
ınsallahta valla ben topıclerı karıstırdım heryerden cvp yazıyorum vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?