anladım canım..
aspirin kanı sulandırmak için..folik asiti zaten içiyoruz ama progestan düşüklerde veya bir tehlike olduğunda veriliyor canım..sormadınmı dr.a..
sordum ıste oda rahımı desteklemek ıcın verıyoruz dedı kanama gıbıde bır sıkayetım yok cok sukur.bende kanama olursa verılıyor dıye bılıyordum
magnezyum kramp olursa diye birde kabızlık için aspirin kanı sulandırmak için kullanılır folic asit bebk gelişimi progestanı niye verdi anlamadım canım
anladım canım her ihtimale karşı vermiş sanırım..
bırde ben dr soyle bır soru sordum kızlar.dedımkı nasıl yerlestıgı yer ıyımı dedım oda ıyı olması gerektıgı yerde dedı.tabıkı canım dusugun onune gecmek ıcın her ıhtımale karsı verıyorlar sanırım.alkisalkisalkis
bencede oyle cunku sordum oda acıkladı.bırsey olsa soylemezmıydı kı.
tamam canım kolay gelsin yorma kendini ben ev bile süpürmedim:)
ben de valla.. kocam süpürüyo sağolsun kaydirigubbakcemile3
sımdık gordm msjını bebem saol tesellın ıcın bu sıteyı o yuzden sewıorum kımse olumsuz konusmuor herkes tesellı edıo bırbırını..ewet bu ay calısmalara dewam..calısınca oluyorrrr...:):):):):)canım üzülme kasıma daha çok çalışırız artıkkaydirigubbakcemile ben de 17sini bekliyorum ama hiç belirti yok şimdi zaten kasım listesine yazdırdım bile adımı.hayırlısı olsun.inşallah öbür aya.zaten listede 30 kişi varsa 5 kişi hamiş oluyor.normal bir durum sanırım.sıramız gelince biz de havalara uçacağız.:teytey:hihoyyyt
ben de valla.. kocam süpürüyo sağolsun kaydirigubbakcemile3
benim öle olcak artık:)ben de valla.. kocam süpürüyo sağolsun kaydirigubbakcemile3
kızlar doktor banada progestan verdi daha bebiş filanda yok
ama olursa rahmi beslediği için bu ilaç daha çabuk yerleşiyormuş düşük olma riski azalıyormuş yani
hem ban vajinal verdi
günaydın kızlar yeni anne adylarımız var sanrıım hepsini tebrik ediyorum allahım inş tamamına erdirsin..çok sevindim..
özgecim sana bişey danışayım
benim göğüs ağrım çok değişik sanki sırtımdan vuruyor gibi hani kendini üşütünce olur ya öyle karnımdada adet olacakmışım gibi sancı var son 4 gün bebiş yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?