Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

anladım canım..

aspirin kanı sulandırmak için..folik asiti zaten içiyoruz ama progestan düşüklerde veya bir tehlike olduğunda veriliyor canım..sormadınmı dr.a..

sordum ıste oda rahımı desteklemek ıcın verıyoruz dedı kanama gıbıde bır sıkayetım yok cok sukur.bende kanama olursa verılıyor dıye bılıyordum

magnezyum kramp olursa diye birde kabızlık için aspirin kanı sulandırmak için kullanılır folic asit bebk gelişimi progestanı niye verdi anlamadım canım

bırde ben dr soyle bır soru sordum kızlar.dedımkı nasıl yerlestıgı yer ıyımı dedım oda ıyı olması gerektıgı yerde dedı.tabıkı canım dusugun onune gecmek ıcın her ıhtımale karsı verıyorlar sanırım.alkisalkisalkis

olabilir bir bilgi daha öğrendik fenada olmadı hani:kedi:

tamam canım kolay gelsin yorma kendini ben ev bile süpürmedim:)

kızlar doktor banada progestan verdi daha bebiş filanda yok
ama olursa rahmi beslediği için bu ilaç daha çabuk yerleşiyormuş düşük olma riski azalıyormuş yani
hem ban vajinal verdi

sımdık gordm msjını bebem saol tesellın ıcın bu sıteyı o yuzden sewıorum kımse olumsuz konusmuor herkes tesellı edıo bırbırını..ewet bu ay calısmalara dewam..calısınca oluyorrrr...:):):):):)

ben de valla.. kocam süpürüyo sağolsun kaydirigubbakcemile3

özgecim sana bişey danışayım
benim göğüs ağrım çok değişik sanki sırtımdan vuruyor gibi hani kendini üşütünce olur ya öyle karnımdada adet olacakmışım gibi sancı var son 4 gün bebiş yok galiba

günaydın kızlar yeni anne adylarımız var sanrıım hepsini tebrik ediyorum allahım inş tamamına erdirsin..çok sevindim..

Bebem benmde oleydı ben 14 unu beklıodum 10 unda oldum gogsum agrıodu oldum adet..ama one kaydı 4 gun ole cok one gelınce yumurtalıklar arayısa gecıomuus.ben 1 bucuk yıllık ewlıyım daha yrnı basladık calısmalaraa:)o yusden dıe kafama takmıorumm

canım benim adet olacakmış gibi kasık ağrım adetten 1 hafta önce başladı, hala da devam ediyor... bugün biraz az.. kasıklarımda çekilde falan oluyor..
göğüslerimde yeni acımaya başladı benim. adetten önce bişi yoktu, ama olan çok kişi var, herkeste değişik oluyomus..
bence olabilirsin canım neden olmasın..

en cok dikkat çeken, karında geçmeyen gaz + kasık ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…