filiz hanıma giderim canım ben erkek doktor istemiyorum begenirsem filiz hanıma giderim yoksa bende dr arıycam yazarım burdan iyimi kötümü diye sagolcanım geçmiş olsun dileklerin için ben bakıyorum ama genede hastalanıyo ya çok üstüne düşüyorum ondanmıdır nedir bünyesi çok hassas burda bakıyorum çocuklar kısa kollu ayakta terlki geziyorlar bişey olmuyo bizimkiler hemen hasta anlamadımCADIARZUgeçmiş olsun canım yaa çok iyi bak oğuluşuna :teselli:
filiz hanımamı gidicen canım? yoksa serdar beyemi? ayy bende taktım şu dr. maselesineCADIARZU
Teşekkür ederim saansli
Birde şu çin takvimi konusunda yorumlarınızı istiyorum.Sizce tutuyormu bu takvim meselesi
Mesela Ekim ayı benim için kız Kasım ise Erkek diyor. Tutuyor diyen var mı aramızda kızlar?
filiz hanıma giderim canım ben erkek doktor istemiyorum begenirsem filiz hanıma giderim yoksa bende dr arıycam yazarım burdan iyimi kötümü diye sagolcanım geçmiş olsun dileklerin için ben bakıyorum ama genede hastalanıyo ya çok üstüne düşüyorum ondanmıdır nedir bünyesi çok hassas burda bakıyorum çocuklar kısa kollu ayakta terlki geziyorlar bişey olmuyo bizimkiler hemen hasta anlamadımCADIARZU
slm canım hoşgeldin...benimde 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyo ve karnımda çok gaz var bende merak ediyom ne diye.
bana yumurtlama gününde böyle olurmuş diyolar gerçektende takvime baktım tam yumurtlama günüm. seninde ondan olabilir canımmCADIARZU
Nasıl yani? Ben adete 6 gün kala bu belirtileri yaşadım ve hamilelik belirtilerine yordum:uhm: Okadar geç yumurtlamış olabilirmiyim?:uhm:
Nasıl yani? Ben adete 6 gün kala bu belirtileri yaşadım ve hamilelik belirtilerine yordum:uhm: Okadar geç yumurtlamış olabilirmiyim?:uhm:
bi keseyi görsem kalp atışlarını duysam rahatlıycam bilmem çok tuhaf ya ama güzel daha bi eşim bide kız kardeşlerim bide siz biiliyosunuz altından kalkabilecekmiyim iki çocuga bakabilecekmiyim acaba nasıl olacak oglum büyüdü tekrar yeni baştan başlamak ne biliyim biraz korkuyorum sonra onu kucagıma aldıgımı düşünüyorum biraz rahatlıyorum öyle işteevet canım doğru söylüyon biz çok üstüne düşüyoruz daha çok hastaoluyolarr...dr. işide hayırlısı olsun canım yaa benimde düşüncem evime yakındiye doğan hastanesi gelip gitmasi rahat olur bizim için.
arabalarla dr. gitmek hiç istemiyerum...bunun 8,9 ayıda var koskoca karınla ayy off.
bazen korkuyom yeniden sil baştan bütün acılara katlamak zor geliyo yaa. canım sen neler hissediyon şimdi ikin ci bebek geliyo diye?
canım herkezin bünyesi farklıdır...
benim adetime 2 hafta var daha erken hamilelik belirtisi bende.
ama sende bu şekilde belirti göstermiş olabilir hemen umutsuzluğa kapılma.
belkide geç yumurtlama oluyodur...
canım seni umutlandırmıyım ama belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyorhihoyyytwalla bende de bu aralar deli gibi uyku modu var bi de bugün hastalanacakmişim gibi geldi 2 kere tuvalete gittim ama bi şey yok artı deli gibi terliyorum ateş basıp duruo özellikle sabaha karşı kasıklarımda ağrıyo ama hastalığıma bugünü saymazsak 4 gün kaldı ben artık ona yormaya başladım.kısmet değilmiş :umursamaz:
bu arada azizecim kasım günümü yanlış vermişim canım onu bi kontrol edip yarın söylerim düzeltirsen memnun olurum opuyorumnanaktan
walla ablacim bilmiyorumki tutuyomu tutmuyomu ama ben mesela kendimden ornek verim eskiden hep derdim ki ikiz bebeklerim olsun bi kiz bi erkek,erkek olan babasi gibi esmer ama ananesi gibi yesil gozlu olsa,kizda benim gibi kumral yada sarisin olsa lule lule saclari olsa yine ananesi gibi yesil gozleri olsa ne guzel olurdu derdim ama simdi sadece eli ayagi duzgun ve saglikli bi bebegim olsun hayirlisiyla ve hayirlisiysa diyorum,,,bi bakmistim bende cin takvimine ama baktimki(ben boyle dusunuyorum)rabbim beni bebisimle siniyo artik kiz erkek demiyorum hayirli ve sagliklisi olsun diyorum,,,,
bi keseyi görsem kalp atışlarını duysam rahatlıycam bilmem çok tuhaf ya ama güzel daha bi eşim bide kız kardeşlerim bide siz biiliyosunuz altından kalkabilecekmiyim iki çocuga bakabilecekmiyim acaba nasıl olacak oglum büyüdü tekrar yeni baştan başlamak ne biliyim biraz korkuyorum sonra onu kucagıma aldıgımı düşünüyorum biraz rahatlıyorum öyle işte
walla bende de bu aralar deli gibi uyku modu var bi de bugün hastalanacakmişim gibi geldi 2 kere tuvalete gittim ama bi şey yok artı deli gibi terliyorum ateş basıp duruo özellikle sabaha karşı kasıklarımda ağrıyo ama hastalığıma bugünü saymazsak 4 gün kaldı ben artık ona yormaya başladım.kısmet değilmiş :umursamaz:
bu arada azizecim kasım günümü yanlış vermişim canım onu bi kontrol edip yarın söylerim düzeltirsen memnun olurum opuyorumnanaktan
benim özel sigortam var 22 23 veriyorumnormalde muayeneye bide limitim var ama oda çok az o bitince kalanı cebimden vericem bakalım testleri falan orda yptırmayı düşünmüyorum çünkü çok pahalı gerçekten benim eltim ssklı muayeneye indirimli 65 verdi bidahada gitmedi zaten 50 tl hastaneye 15 tl de devlete sezeryanıda sorarım ben 2000 lira diye biliyorum ama ozamana kadar zam gelir eminimcanım yaa bide şu muayene ücreti çok muş hastanede. sen bi gitte bakalım nekadar bana yazarsın canım. sen ssk lımısın? ozaman indirimli oluyomuş muayene ve doğum...sen sezeryen doğum fiyatınıda sor canım çok merak ediyom.
inşallah dicem ama zannetmiyorum canım yaa bakalım çok istiyorum ama bu arada çok uykum geldi puff...kızlar son bi ümit ama dua edin olur mu, 22 sinde dananın kuyruğu kopuyo:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım seni umutlandırmıyım ama belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyorhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?