inşallah dicem ama zannetmiyorum canım yaa bakalım çok istiyorum ama bu arada çok uykum geldi puff...kızlar son bi ümit ama dua edin olur mu, 22 sinde dananın kuyruğu kopuyo:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kırmızı değil çift çizgi istiyorummmmmm Allahım lütfennnn:Saruboceq:
inşallah dicem ama zannetmiyorum canım yaa bakalım çok istiyorum ama bu arada çok uykum geldi puff...kızlar son bi ümit ama dua edin olur mu, 22 sinde dananın kuyruğu kopuyo:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kırmızı değil çift çizgi istiyorummmmmm Allahım lütfennnn:Saruboceq:
kıslar benım adete 8 gun kaldı aslında hep 5 gun once olurum oyle sayarsaktaa 3 gun kaldı ay cok merak edıyorummm varsa zaten vardır heral kıslar ay dua edın bu belırsızlık cok kotu bısey ya arkadaslarrr :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hımm gop hastanesinde kezban narin'e gitmiştim ama biz test kısmında fosss çıkıyoruz bizden test istiyorlar orada kalıyoruz senağlama yani testleri yaptırmıyoruz eğer biliyorsanınz bana aşamaları yazarmısınız sizin tecrübenizden yararlanıyım bariGaziosmanpaşa hastanesinde Haluk Beyi tavsiye ederim sana.
insan düşünmüyorum dese bile bi boşlukta aklına geliveriyor. heleki bir bebek gördüğünde.... allah ım aratmasın. bende bugün çatlatma iğnemi vurdurdum hayırlısı olsun bakalım
yarın doktora gidicem kızlar dua edin bana....
hımm gop hastanesinde kezban narin'e gitmiştim ama biz test kısmında fosss çıkıyoruz bizden test istiyorlar orada kalıyoruz senağlama yani testleri yaptırmıyoruz eğer biliyorsanınz bana aşamaları yazarmısınız sizin tecrübenizden yararlanıyım bari
benim bildiğim yumurta takibi 2-3 gün arayla ultrasonda bakılması. ovülasyon testi alsana canım yumurtlama günlerin belki değismistir mesela benim 2 ay 9 ve 10. günleriydi
Canım yukarıda da yazdım.Malesef test aşamasına gelemeden gebeliğim sonlandırıldı. senin için testlerin pahalı oluşu mu sorun? Başka bir hastanede yaptırıp doktoruna gösterebilirsin.Öyle oluyo bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?