Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah canım..dualrım hep sizlerle gece gündüz hep aklımdasınız...hep duacınızım kalbim sizlerleopuyorumnanaktan

inş. allah hepimizin gönlüne göre verir bende 3 gün bekliycem allahım inş. hastalanmam:CüvCüv:

slm canm biraz rahat ol tatlım yaa...bak bizde bekliyoz yapacak bişey yok canım yaa. sabret hayırlısı neyse hakkında o olsun canım.
sitres hiç iyi bişey deyil canım yerimseniben

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler şu bilgisayarıda biraz azltmam lazım bu aradaopuyorumnanaktan

evet stres olmamak lazımmm ama ınsan ıster ıstemez stres oluyooo neyse benım uykum cok geldı oglusumu yatırayımm bende yatam ıyı geceler herkeseeee

kızlar bende yatıyorum çok uykum geldi:1closedeyes: bütün dua ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, perşembe hayırlı güzel bir haber verme umuduyla yatıyorum.herkese iyi gecelerzemuszemus

Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Ben 5 ay önce malesef kürtaj olmak zorunda kaldım.Kalp atışını duyamadım :çok üzgünüm: O zamanki gebeliğim tek denemeyle olmuştu. 13 ya da 14. gündü sanırım. Şaşırmıştım zaten hemen olunca ve çok sevinmiştim.Malesef bu sevinç kısa sürdü. Herneyse şimdi 3 aydır düzenli olarak deniyoruz.Yumurtlama günlerine dikkat ederek, gün aşırı falan. Ama bu ay da hüsran oldu.:a015: Son iki aydır adetim 1-2 gün erken gelmeye başladı.
Şimdi adetim 10. günü doktora gitmeyi düşünüyorum.Yumurtalarıma bakılsın,bir sorun var mı diye.Tutturamadım bir türlü şu günleri....... Yumurtlama takibi sanırım demi bu? Nasıl oluyo,bir bieniniz varsa anlatabilir mi?

insan düşünmüyorum dese bile bi boşlukta aklına geliveriyor. heleki bir bebek gördüğünde.... allah ım aratmasın. bende bugün çatlatma iğnemi vurdurdum hayırlısı olsun bakalım

Gaziosmanpaşa hastanesinde Haluk Beyi tavsiye ederim sana.
hımm gop hastanesinde kezban narin'e gitmiştim ama biz test kısmında fosss çıkıyoruz bizden test istiyorlar orada kalıyoruz senağlama yani testleri yaptırmıyoruz eğer biliyorsanınz bana aşamaları yazarmısınız sizin tecrübenizden yararlanıyım bari

benim bildiğim yumurta takibi 2-3 gün arayla ultrasonda bakılması. ovülasyon testi alsana canım yumurtlama günlerin belki değismistir mesela benim 2 ay 9 ve 10. günleriydi

insan düşünmüyorum dese bile bi boşlukta aklına geliveriyor. heleki bir bebek gördüğünde.... allah ım aratmasın. bende bugün çatlatma iğnemi vurdurdum hayırlısı olsun bakalım

hayırlısı canım allah gönlündeki en kısa zamanda versin..evet aklıma getirmeyeyim diyorum olmuyorr.hamile veya kücük bebek görünce içim bir kötü oluyorr ve aklıma düşüyor..kısmet inş. birgün bizde bebeklerimize kavuşucaz ümidimizi yitirmeyelim kızlarrkaydirigubbakcemile3

Canım yukarıda da yazdım.Malesef test aşamasına gelemeden gebeliğim sonlandırıldı. senin için testlerin pahalı oluşu mu sorun? Başka bir hastanede yaptırıp doktoruna gösterebilirsin.Öyle oluyo bildiğim kadarıyla

benim bildiğim yumurta takibi 2-3 gün arayla ultrasonda bakılması. ovülasyon testi alsana canım yumurtlama günlerin belki değismistir mesela benim 2 ay 9 ve 10. günleriydi

Güvenilir mi bilmiyorum.Bu sitede duydum bu testleri. İnternetten alınıyormuş sanırım

yok cnm maddiyattan çok eşim kendisi için istenen testi yaptırmak istemiyor ama ben bu sefer en azından benim yaptırmam gerekenleri yaptırıcam bakalım ne olacak

canım ovülasyon testleri ecz.de satılıyor. ama ecz.biraz daha pahalı geliyo.internetten bak istersen orda daha uygun fiyatlar

kızlar ben sayfayı yenile demeden göremiyorum en son benim yazdığımda kalıyor neden acaba?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…