Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Selam herkese yeni üyeyim,
Bende bebiş sahibi olmak istiyorum. Bu ay denemelere başladık ama regli olunca çok üzüldüm. Çok hazırlamıştım kendimi ama olmadı :

Umarım gelecek ama bakalım ne zaman gelecek. Çok heyecan verici bir bekleyiş olmuştu. Aslında tam yumurtlama zamanım nedir bilemiyorum. Yardımcı olacak varmı?

Umarım gelecek ama bakalım ne zaman gelecek. Çok heyecan verici bir bekleyiş olmuştu. Aslında tam yumurtlama zamanım nedir bilemiyorum. Yardımcı olacak varmı?

ablacim bunun aslinda bikac yolu var,,,vucut isisi olcme gibi,,,ovulasyon testi gibi,,,yada klasik 28 gunde bi oluyosa adetin 14,gun yumurtlama gunundur gibi,,,

Kizlar, ayaklarim son 2 gundur cok usuyor. ne yapsam, isitamiyorum. gazim da var ve asiri aclik hissim de oldu bu gunlerde. normalde carsamba gunu adet olmaliyim. acaba hamile miyim? bu belirtiler hakknda ne diyorsunuz? umutlanabilir miyim?
Yalniz herkesin dedigi gibi goguslerimde hic bir agri yok!

slm canım hoşgeldin...benimde 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyo ve karnımda çok gaz var bende merak ediyom ne diye.
bana yumurtlama gününde böyle olurmuş diyolar gerçektende takvime baktım tam yumurtlama günüm. seninde ondan olabilir canımmCADIARZU

yzını şimdi gördüm tatlım yaa. ereni yatırmıştım şimdi uyudu.
bi bakıyım dedim bende çalışmalara devam canım.:jeyyar:
Ben de buradayım canım bugün pazar olması nedeniyle sanırım kızların çoğu yyok senin nasıl gidiyo canım:hulya:

Ovulasyon testi ni ilk defa duyuyorum

bende hic kullanmadim ablacim ama bildigim kadariyla ornek 28 gunde bi adet oluyosan 10.gunnden yada 12 .gunden baslayarak ayni hamilelik testi yapar gibi yapiyosun eger cift cizgi gorursen yumurtlaman yakin zamanda olucak demek bunu anlamis oluyosun o gunlerde iliskide bulunuyosun sansin artiyo yada tutuyomus,,,bende burdan ogrendim bende bilmiyoddum eskiden,,,

hayir, benim adetim normalde carsamba gunu olmali. yani bu gunu sayma 2 gun kaldi.

hoşgeldin tatlımm. naptın hastane ve dr. işini???
çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum ama dogana gidicem galiba yarın bi test daha yapıyım bakıyım koyulastımı bide benim oglum çok hasta havalar degişti ya oda basladı çok ateşi var bilmiyorum yarın böyle olursa onu götürücem belki bende girerim doktora onla girmekte istemiyorum daha söylemedim kesinleşmeden ba kıyım bi yarın ola haayrola

Teşekkür ederim saansli
Birde şu çin takvimi konusunda yorumlarınızı istiyorum.Sizce tutuyormu bu takvim meselesi
Mesela Ekim ayı benim için kız Kasım ise Erkek diyor. Tutuyor diyen var mı aramızda kızlar?

geçmiş olsun canım yaa çok iyi bak oğuluşuna :teselli:
filiz hanımamı gidicen canım? yoksa serdar beyemi? ayy bende taktım şu dr. maselesineCADIARZU

Teşekkür ederim saansli
Birde şu çin takvimi konusunda yorumlarınızı istiyorum.Sizce tutuyormu bu takvim meselesi
Mesela Ekim ayı benim için kız Kasım ise Erkek diyor. Tutuyor diyen var mı aramızda kızlar?
bence ALLAH bilir tatlım tutuyosa takvimden biliyorlar bence çok yanlış takvimden degil LLAH tan bilmek lazım ben daha bakmadım bile saglıklı olsun eli ayagı düzgün olur kalbinden geçeni RABBİM biliyo zaten hayırlıysa olur hakkımızda İNŞALLAH vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…