canım sağol görüpte yazman bile bana yeter. bende seni yerimmm canımmmopuyorumnanaktanzemuszemus
Selam herkese yeni üyeyim,
Bende bebiş sahibi olmak istiyorum. Bu ay denemelere başladık ama regli olunca çok üzüldüm. Çok hazırlamıştım kendimi ama olmadı :
burası çok sessiz yaa bu akşam nerdesiniz kızlarr:hulya:
Umarım gelecek ama bakalım ne zaman gelecek. Çok heyecan verici bir bekleyiş olmuştu. Aslında tam yumurtlama zamanım nedir bilemiyorum. Yardımcı olacak varmı?
Kizlar, ayaklarim son 2 gundur cok usuyor. ne yapsam, isitamiyorum. gazim da var ve asiri aclik hissim de oldu bu gunlerde. normalde carsamba gunu adet olmaliyim. acaba hamile miyim? bu belirtiler hakknda ne diyorsunuz? umutlanabilir miyim?
Yalniz herkesin dedigi gibi goguslerimde hic bir agri yok!
Ben de buradayım canım bugün pazar olması nedeniyle sanırım kızların çoğu yyok senin nasıl gidiyo canım:hulya:
selam kızlar b3en geldim nerelerdesiniz
Ovulasyon testi ni ilk defa duyuyorum
slm canım hoşgeldin...benimde 2 gündür ayaklarım buz gibi ısınmıyo ve karnımda çok gaz var bende merak ediyom ne diye.
bana yumurtlama gününde böyle olurmuş diyolar gerçektende takvime baktım tam yumurtlama günüm. seninde ondan olabilir canımmCADIARZU
çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum ama dogana gidicem galiba yarın bi test daha yapıyım bakıyım koyulastımı bide benim oglum çok hasta havalar degişti ya oda basladı çok ateşi var bilmiyorum yarın böyle olursa onu götürücem belki bende girerim doktora onla girmekte istemiyorum daha söylemedim kesinleşmeden ba kıyım bi yarın ola haayrolahoşgeldin tatlımm. naptın hastane ve dr. işini???
çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum ama dogana gidicem galiba yarın bi test daha yapıyım bakıyım koyulastımı bide benim oglum çok hasta havalar degişti ya oda basladı çok ateşi var bilmiyorum yarın böyle olursa onu götürücem belki bende girerim doktora onla girmekte istemiyorum daha söylemedim kesinleşmeden ba kıyım bi yarın ola haayrola
bence ALLAH bilir tatlım tutuyosa takvimden biliyorlar bence çok yanlış takvimden degil LLAH tan bilmek lazım ben daha bakmadım bile saglıklı olsun eli ayagı düzgün olur kalbinden geçeni RABBİM biliyo zaten hayırlıysa olur hakkımızda İNŞALLAH vereliniortakTeşekkür ederim saansli
Birde şu çin takvimi konusunda yorumlarınızı istiyorum.Sizce tutuyormu bu takvim meselesi
Mesela Ekim ayı benim için kız Kasım ise Erkek diyor. Tutuyor diyen var mı aramızda kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?