Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım benim inşallah öyledir yani hormanlardan dolayıdır bende anksiyete bozukluğu olduğu için şimdi ben her değişikliği ona yorup yinemi hastalanıyorum acaba diye düşünüyorum yoksa bende çok istedim bu bebeği bakalım ne olacak yarın psikiyatra gidicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ay canım benim inan bende hergün bi belirti aradım öyleki kasıklarım çok ağrıyodu kistten bile şüpelendim hatta buraya da yazmıştım hamile olduğumu öğrenince öyle sevindimki elimden düşürmedim test çubuğunu ama ertesi gün kalktığımda tamamen başka bir psikolojideydim yemek yiyemiyodum sürekli ağlıyodum içim sıkılıyodu hatta bugünde öyleydi şimdi biraz rahatladımda oturdum başına yoksa siteye bile girmek istemiyodu canım daha öncedende anksiyete bozukluğu yaşadığım için bebek onu tetikledi diye çok korktum ve giderek dahada kötüleştim beklemekten günlerdir uyuyamadığım bebeğimi acaba erkenmi oldu diye düşünmeye başladım bi korku sardı anlıcan panikledim yarın psikiatıra gidicem bakalım o neler diyecek böyle giderse ben çok kötü olucam çünkü eşimide çok üzüyorum anlıcan en mutlu olucam şu 2 günde ben bunları yaşıyorum ne yapıcam bilemiyorum tatlım şuan acayip başım ağrıyo uykum var ama ben uyuyamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze göre versin

hayir hayir canim bak bu durum konusunda bi bilgim yoktu ama sen boyle yazinca ne dir ne degildir diye baktim biraz nette,,,ama sen boyle dusunursen acaba yinemi hastalaniyorum diye suanda hasta degilsen bile kendin bunu yaratabilirsin sadece sakin ol bak,,,kafana bisey takma senden istdigim tek bu,aklina kotu seyler geldiginde hemen bebegin dogdugunda onun pamuk pamuk ellerini optugunu sana boncuk boncuk gozlerle baktigini hayal et,,,yada disari cik bi markata git raflara gozat,yada dedigim gibi muzik ac internetten sevdigin eski dizilerin eski bolumlerine bak (mumkunse komik diziler olsun)inanki ise yaricak bak,,,bende canim skkn oldugunda cikip markete gidiyorum biraz raflara goz atiyorum halbuki herzamanki seyler ama en azindan eve dondugumde rahatlamis ve icimdeki daralma gecmis oluyo,,,bu dedigin anksiyete bozuklugunda kisi kendi kendine oturdugu yerde diken ustundeymis gibi hissedermis baskalarina onemsiz gelen konulara takarlarmis ve hemen hemen herseye aglayabilirlermis ama PSIKOLOJIK yani sen kafanda dusunup yaratiyosun yani onemsiz bi olayi kafanda onemli gibi dusundugun icin yada karamsar biseyler aklina getirdigin icin oluyomus anladigim kadariyla bu anksiyete,oyuzden dedigim seyleri bi dene canim yaa bisey kaybetmessin,,,gunduz canin sklirsa evde muzik ac yada dooogru markete raflara bakmaya,,,aksam canin sklirsa sevdigin eski dizilerin eski bolumlerine bak,,,yada yapmakdan zevk aldigin onu yaparken zamanin nasil gectigini anlamadigin bi hobin varsa o ne olursa olsun yeterki kafani dagitcak bisey olsun tamammi tatlim bak sen iyi dusun stres yapmaki bebisin de icerde rahat rahat otursun tamammi tatlim,,,

bebisin erken degil tatlim hicbiseyi de tetiklemiyo seninn annelik duygularinin kabarmasi disinda sen anne olmaya hazirlaniyosun ve yeni hamis olan cogu bayan bu korkuyu yasiyo bak bundan cok emin olabilirsin acaba bebek icin erkenmiydi?acaba bebegim saglikli olucakmi?acaba bebegimi saglikli bi sekilde dogurabilicekmiyim?acaba iyi anne olabilicekmiyim ona iyi bakabilicekmiyim fln fln fln bu degisen hormonlarin getirdigi tatli korkular melegini kucagina aldiginda heeeppssisiii ucup gidicek caka cim hiiiiiiiicccc korkmaa kafani rahat tut hamisligin tadini cikart kocisine acciik naz yap canim sunu cekti bunu cekti diyee birak acaba onumu tetikledi bunumu itekledi diye o sana gelen en buyuk hediye paketini acmana 8 ay kaldi sabret ve hediyeni acmak icin heyecanlan baska seylere sakin kafani yorma bebisimm,,,

ah canım benim ne kadar güzel yazmışsın öyle bütün bunların farkındayımda iste insan öyle durumda canı hiç bişey istemeyi en kötü tarafıda u oluyo ya en zevk aldığım şey burada sizlerle konuşmak ama 2 gündür klavyeye bile dokunasım gelmiyo şimdi yeni oturabildim bu psikoloji o kadar berbat bişeyki bütün düzenini insanın allak bullak ediyo bir anda herşey boş geliyo inana bana çok istedeğin bebeğin bile ama nşallah geçicek bu bir geçiş sürecidir bende bebeğimde atlatıcaz bu süreci hayırlısıyla çok teşekkür derim sanada bitanem inşallah sende biran önce duyarsın güzel haberi öpüyorum canım

ay ya ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz iyi varsınız sizleri çok seviyorum ben

kızlar bu gece veya yarın kırmızılar görünmezse test yapayım mı yeniden?
2 gün geçmiş olacak.17 sinde yaptığım test negatifti.biraz daha mı beklesem acaba?
bıktım şu şişkin göbekten.ne olacaksa olsun artık.
bu belirsizlik canımı sıkıyor.

kızlarr benimde 2 gündür karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.
ama adtime daha var 2 hafta. karnımın alt kısmı daha erkendir dimi hamilelik belirtisi için?

biraz daha bekle canım...yaparsan yine çıkmaz.
en az adetin 4 gün geçsin tatlımm

ay ya ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz iyi varsınız sizleri çok seviyorum ben

canim benim her nekadar tanimasam da bende seni cok sevdim ve inaniyorumki cok buyuk bi askla baglisin bebisine bunu hissediyorum inan bana bak,,,bunu asman icin biraz kendini zorlaman gerek canim oyle olupda canin bisey istemediginde biras kendini zorlayip kafani dagiticak biseyler yapman gerekecek,cok degil inaniyorum vucudun hormonlara alistiginda hepsi ucup gidicek ve sen elin karninda bebisini severken bulucaksin kendini,,,ozaman hicbi korkun kalmicak sadece bu donemde biraz kendini oyalaman gerek tatlim....

caka cım sen bunun da üstesinden geliceksin eminim hem artık yalnız da değilsin bebişin de sana yardım edicek annesi merak etme sen zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…