ama kasıma beni eklememişsin azize yazmıştım. 18 kasım sana zahmet ekleyiver :ecrin_bebek:
canim sakin olmaya calis kendini biseylerle oyala aklina gusel seyler getir,,,hani hamilelik yeni olunca hormonlarin aniden degismesi sonucu boyle sonuclar ortaya cikabiliyomus kimi bu durumu hafif atlatir bazi durumlarda aglarken kimide herseye duygulanip aglarmis yani duyduklarim bunlar bende henuz hamis olmadigim icin bilemiyorum ama oyle diyolar,,,sende hormonlarinin aniden boyle degisikligie ugradigi icin etkilenmis olabilir ondan agliyo olabilirsin ama dedigim gibi skldigin zman aglaman geldigi zaman hemen tempolu bi muzik ac yada ne bilim kendine bi mesgale bul belki birazda olsa yardimi olur dualarimiz seninle tatlim,,,uzulme,,,
canım benim oldu mu ya neler yazmşsın öyle bak senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki bunu en iyi bilenlerden biri de sensn baksana biz hergün hamilelik belirtisi arayıp duruyoruzlaelaelaelaelae ama değilsek de kendimizi bırakmıycaz ve kötü şeyler düşünmiycez denemeye devam edicez bir kere sen ne kadar şanslısın Allah sana böyle güzel ve kutsal bir görevi anneliği nasip etmiş sen de Allaha şükret bunların yaşadıkların hamileliğin ilk günlerinde oluyor arkadaşımdan biliyorum merak etme yani böyle şeyleri yaşayan birtek sen değilsin canım herşey yolunda sen bi şöööyle kendini rahatlat bakiim senden güzel şeylet duymak istiyorum bir dahaki mesajında tamammı bak sen bize naz yapıyo olmayasın kız hadi bakalım güzel şeyler yaz bekliyorum baksositososito
canım benim inşallah öyledir yani hormanlardan dolayıdır bende anksiyete bozukluğu olduğu için şimdi ben her değişikliği ona yorup yinemi hastalanıyorum acaba diye düşünüyorum yoksa bende çok istedim bu bebeği bakalım ne olacak yarın psikiyatra gidicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun
bebisin erken degil tatlim hicbiseyi de tetiklemiyo seninn annelik duygularinin kabarmasi disinda sen anne olmaya hazirlaniyosun ve yeni hamis olan cogu bayan bu korkuyu yasiyo bak bundan cok emin olabilirsin acaba bebek icin erkenmiydi?acaba bebegim saglikli olucakmi?acaba bebegimi saglikli bi sekilde dogurabilicekmiyim?acaba iyi anne olabilicekmiyim ona iyi bakabilicekmiyim fln fln fln bu degisen hormonlarin getirdigi tatli korkular melegini kucagina aldiginda heeeppssisiii ucup gidicek caka cim hiiiiiiiicccc korkmaa kafani rahat tut hamisligin tadini cikart kocisine acciik naz yap canim sunu cekti bunu cekti diyee birak acaba onumu tetikledi bunumu itekledi diye o sana gelen en buyuk hediye paketini acmana 8 ay kaldi sabret ve hediyeni acmak icin heyecanlan baska seylere sakin kafani yorma bebisimm,,,
kızlar bu gece veya yarın kırmızılar görünmezse test yapayım mı yeniden?
2 gün geçmiş olacak.17 sinde yaptığım test negatifti.biraz daha mı beklesem acaba?
bıktım şu şişkin göbekten.ne olacaksa olsun artık.
bu belirsizlik canımı sıkıyor.
biraz daha bekle canım...yaparsan yine çıkmaz.
en az adetin 4 gün geçsin tatlımm
ay ya ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz iyi varsınız sizleri çok seviyorum ben
Of of heycan baksatı benı ha olmazmı olmayacakmı bakalım yarın ogrecemmı kırmızıları
eklerim canımm ben varsın diye biliyom...halladerim canım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?