Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan güzel haberlerle dolu bir hafta olsun ınşallah :ecrin_bebek:

Hadi yaaa.Çok şaşırdım ve sevindim canım.:1shok:Sen farklı bir bölümdesin sanırım.

evet canım ben farklı bir bölümdeyim, idari kadrodayım, alakam yok kaydirigubbakcemile3
ama ben de kezban hn'a gitmiştim ilk, şimdi de kezban hn ya da haluk bey le devam edecem karar veremedim daha tam

HIIM BENDE YAKINIM O HASTAHANEYE BIRAZ PAHALI DIYOLAR AMA HAMIS KALIYIMDA DUSUNURUM O ZAMAN
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gunaydın kızlar...
nasılsınız anne adayları....
hersey yolundadır umarım.....
hadı baska adaylarda gorelım topıkde inşallah...
bugunu bekleyen yokmuydu....

son durum ne kızlar var mı yeni hamilelerimiz
ben de yarını bekliyorum ama sanırım gelicek gibi ağrısı hafi hafif başladı bile :hulya:

melis - melis. adet belirtileri hamile olsan dahi aynı şiddetle olur muş bende yeni öğrendim. Bizde yeni başlamıştık çalışmalara ama denk gelmedi ilki ıska geçti bakalım kasım ne olacakzemuszemus

slm kızlar bende geldimopuyorumnanaktan aaa bu arada benım bı adaşım varmış bebişkom88 nabersin kız

melis - melis. adet belirtileri hamile olsan dahi aynı şiddetle olur muş bende yeni öğrendim. Bizde yeni başlamıştık çalışmalara ama denk gelmedi ilki ıska geçti bakalım kasım ne olacakzemuszemus

çalışma yaptık canım ama yumurtlama günlerimin sonuna gelmişti daha ancak 2 deneme yapabildik o nedenle pek umutlu değilim ama herşeyin hayırlsı yine Allahtan tabi. İnşallah canım kasımda senin güzel haberlerini alırız
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…