Bence Hemen Cikabilir en güzel örnek Özgecay
canımcım asıl sen nasılsın iyisin dimi..merhaba bayanalr nasılsınız inş haftaya güzel hamile haberleri ile başlarız...
ben kan testi yaptırmıştım...
Evanurcum evet doğru, idrar testi için adetin geçmesini beklemek gerekiyor. ama kan testi adetten 4-5 gün önce bile gösteriyor..
ben kan testi yaptırmıştım...
Evanurcum evet doğru, idrar testi için adetin geçmesini beklemek gerekiyor. ama kan testi adetten 4-5 gün önce bile gösteriyor..
ben adete 4 gün kala yaptırdım, dayanamadım :1shok: kaydirigubbakcemile3
evet canım aynen oyle cevermden yengelerımden ve arkadaslarımdan gordugum bu.sadece bıldıklerımı soyluyorum yanlıs bılgılerde vermek ıstemıyorum.gecen ay tutmadı bnm kı ınsallah bu ay olur.bugun hamıle haberı yok sanırım herkes calısma pesınde ınsallah olur yaaaaa bu sefer hepımızın
canımcım asıl sen nasılsın iyisin dimi..
ne kadarlık oldu şimdi bebişler hayırlısıyla..
ben çarşamba 5+2 oluyorum dr. gel demişti, keseyi görürüm belki..
Kasım ayında bende deneyeyim kan testinisositososito
Yok canım bu ay ıskaladık bir sonraki ay için soruyorum
Birde yumurtlama günü nasıl hesaplıycaz internette hep farklı farklı yazıyorlar? Birde yumurtlama döneminin bir belirtisi var mı hissedilir ? Bileniniz var mı acep
selam canım sağol iyiyim şükür interneten baktııma göre benimde 4+4 ben biraz daha geçsin öyle gitmeyi düşünüyorum doktora senin çarşamba günü mutlaka görünür çünkü bende oğlumda ilk gittiğimde 5+2 idi kese çok net görünmüştü. hadibakalım inş hayırlısı olur. opuyorumnanaktan
insallah canım en kısa zamanda hamiş kalırsın... :Saruboceq:
hadi bakalım inşallah görünür..
günler geçtikçe korkun azalır, ben de bişi olcak die çok korkuyorum, ama ilk zamanlara göre azaldı, alıştım bebişe... ilk günler yürümeye korkuyordum, sanki düşer gibi geliyordu yürürken bile kaydirigubbakcemile3
Allah korusun hepsini, Allah sorunsuz hamilelikler, bize de bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah... Hayırlısıyla kucağımıza alalım..
canım yumurtlama tarihinin günü gününe bilinmesinin mümkün olmadığı söylüyor doktorlar. O nedenle şiş garantiye almak için adet bitiminden itibaren 10. günü başlıycaksın çalışmalara 1'er gün arayla yani birgün yapıcaksın birhün boş geçicek bu da sperm kaitesinin ve sayısının daha yüksek olması için. Yani 10.12.14.16.18.ve 20. günleri yapıcaksın çalışmalarını. Bir de internette google yazarsan "yumurtlama tarihi hesaplama" diye gir çıkan sitede regl tarihlerini yazıyorsun o sana otomatik olarak gösteriyor. Ama 1 gü ara ver bu çok önemli. Bir de çalışmaları sabah yapmak daha etkili sonuç veriyormuş bildiğim kadarıyla. Şİmdilik bu kadar canım aklına takılan bişey olursa sorabilirsin
canım birbirimize destek için buradayız... ınşallah en kısa zamanda mucizen gerçekleşir. ben de buradaki herkesi çok seviyorum.. :asigim:ınsallah canım yaaa vallahı agzından bal damlıyor ıyıkı varsınız.sızlerde olmasydı ne yaprdım ben.esım anlayıslı bırısı ama benı en ıyı anlayan sızlersınız tesekkur ederım sızlerı cokkkkk sevıyorummmmm
haklısın canım o ilk öğrendiğim günlerdeki gibi değilim birde adetim geçti biraz daha arahatım o da apayrı bir psikoloji sanırım allahım isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin...
işte benim formlüm kaydirigubbakcemile3
tek fark biz gece çalıştık :kedi:
hımmmm sanırım çalışma saatleri değişicek desene Allah kolaylık versin canım kaydirigubbakcemile3:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?