Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merhaba bayanalr nasılsınız inş haftaya güzel hamile haberleri ile başlarız...
canımcım asıl sen nasılsın iyisin dimi..
ne kadarlık oldu şimdi bebişler hayırlısıyla..
ben çarşamba 5+2 oluyorum dr. gel demişti, keseyi görürüm belki..

ben kan testi yaptırmıştım...

Evanurcum evet doğru, idrar testi için adetin geçmesini beklemek gerekiyor. ama kan testi adetten 4-5 gün önce bile gösteriyor..

evet canım aynen oyle cevermden yengelerımden ve arkadaslarımdan gordugum bu.sadece bıldıklerımı soyluyorum yanlıs bılgılerde vermek ıstemıyorum.gecen ay tutmadı bnm kı ınsallah bu ay olur.bugun hamıle haberı yok sanırım herkes calısma pesınde ınsallah olur yaaaaa bu sefer hepımızın

KIZLAR GUNLER GECMEK BILMIYOR.... DAHA 9 GUN VAR AMA ICIMDEN BIR HIS BENDE HAMIS LISTESINE GIRECEKMISIM GIBI GELIYOR COK ILGINC :)
SAĞ KASIĞIMDAKI ANI KRAMPLAR VE BEL AĞRISI DISINDA HERSEY NORMAL ZATEN BELIRTI ICINDE COK ERKEN DEGIL MI

insallah canım en kısa zamanda hamiş kalırsın... :Saruboceq:

canımcım asıl sen nasılsın iyisin dimi..
ne kadarlık oldu şimdi bebişler hayırlısıyla..
ben çarşamba 5+2 oluyorum dr. gel demişti, keseyi görürüm belki..

selam canım sağol iyiyim şükür interneten baktııma göre benimde 4+4 ben biraz daha geçsin öyle gitmeyi düşünüyorum doktora senin çarşamba günü mutlaka görünür çünkü bende oğlumda ilk gittiğimde 5+2 idi kese çok net görünmüştü. hadibakalım inş hayırlısı olur. opuyorumnanaktan

Kasım ayında bende deneyeyim kan testinisositososito

dene canım..
ama benim çok şüphelerim vardı, kasıklarda yoğun adet sancısı gibi sancı, karında geçmeyen gaz.. geceleri üşüme fln.. baktım ki bunlar belirtiymiş, ben de test yaptırdım, zaten hastanede calışıyorum... burada gaza getirdiler beni 4 gün kala, ben de yaptırdım kaydirigubbakcemile3

Yok canım bu ay ıskaladık bir sonraki ay için soruyorum

hemen hemen benımde oyle bende gecen ay kacırdım bu ay ne olacak bılemem.o kadr cok calısıyoruz kı artık dermanım olmuyor bakalım ne olacak bu ay ancak kasım ayında bellı olur sanırım cun ku daha yenı bıttı adetım.artık okaadr cok ıstıyorum kı olmayacak dıyede cok korkuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Birde yumurtlama günü nasıl hesaplıycaz internette hep farklı farklı yazıyorlar? Birde yumurtlama döneminin bir belirtisi var mı hissedilir ? Bileniniz var mı acep

canım yumurtlama tarihinin günü gününe bilinmesinin mümkün olmadığı söylüyor doktorlar. O nedenle şiş garantiye almak için adet bitiminden itibaren 10. günü başlıycaksın çalışmalara 1'er gün arayla yani birgün yapıcaksın birhün boş geçicek bu da sperm kaitesinin ve sayısının daha yüksek olması için. Yani 10.12.14.16.18.ve 20. günleri yapıcaksın çalışmalarını. Bir de internette google yazarsan "yumurtlama tarihi hesaplama" diye gir çıkan sitede regl tarihlerini yazıyorsun o sana otomatik olarak gösteriyor. Ama 1 gü ara ver bu çok önemli. Bir de çalışmaları sabah yapmak daha etkili sonuç veriyormuş bildiğim kadarıyla. Şİmdilik bu kadar canım aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

hadi bakalım inşallah görünür..

günler geçtikçe korkun azalır, ben de bişi olcak die çok korkuyorum, ama ilk zamanlara göre azaldı, alıştım bebişe... ilk günler yürümeye korkuyordum, sanki düşer gibi geliyordu yürürken bile kaydirigubbakcemile3

Allah korusun hepsini, Allah sorunsuz hamilelikler, bize de bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah... Hayırlısıyla kucağımıza alalım..

insallah canım en kısa zamanda hamiş kalırsın... :Saruboceq:

ınsallah canım yaaa vallahı agzından bal damlıyor ıyıkı varsınız.sızlerde olmasydı ne yaprdım ben.esım anlayıslı bırısı ama benı en ıyı anlayan sızlersınız tesekkur ederım sızlerı cokkkkk sevıyorummmmm

haklısın canım o ilk öğrendiğim günlerdeki gibi değilim birde adetim geçti biraz daha arahatım o da apayrı bir psikoloji sanırım allahım isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin...

işte benim formlüm kaydirigubbakcemile3
tek fark biz gece çalıştık :kedi:

canım birbirimize destek için buradayız... ınşallah en kısa zamanda mucizen gerçekleşir. ben de buradaki herkesi çok seviyorum.. :asigim:

haklısın canım o ilk öğrendiğim günlerdeki gibi değilim birde adetim geçti biraz daha arahatım o da apayrı bir psikoloji sanırım allahım isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin...

amin canım inşallahh..

hımmmm sanırım çalışma saatleri değişicek desene Allah kolaylık versin canım kaydirigubbakcemile3:kedi:

yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…