çalışma yaptık canım ama yumurtlama günlerimin sonuna gelmişti daha ancak 2 deneme yapabildik o nedenle pek umutlu değilim ama herşeyin hayırlsı yine Allahtan tabi. İnşallah canım kasımda senin güzel haberlerini alırız
kaydirigubbakcemile2
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimki de sanırım sonlarına geldi benimde ilk iki çalışma idi ıskaladık kasımda bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin
Yeni üyeyim ama çok sevdim burayı herkes herkes için iyi şeyler için temennide bulunuyor:dance:
senin ne zamandı adet günün geçti mi? ayrıca ne güzel şeyler yazmışsın huoşgeldin aramıza Allah gönlüne göre versin hepimizin :Saruboceq::hulya:
Ay benim ki çok komik ya ayın 16 sında gelmesi gerekiyordu biz bebiş istiyoruz heyecanlıyız ya :)
sen 14 ünde geldisositososito
Azize 1 beni de ekler misin kasım listesine? 8 kasım benim de beklediğim tarih. Ve geçen ay günü tutturamayan yenilerdenim :)))) Acemi şansı belki tutar dedim ama yemedi :)))))) Hepinize sağlıklı mutlu bebişler diliyorum canlar :) Bugün bize müjde verecek yok mu?
o da güzel :) en azından erken gelmesi bir yandan iyi olmuş hiç olmassa gecikme durumunda ümütlenmemişin daha ii olmuş canım opuyorumnanaktan
Bana kalsa ilişkinin 1 hafta sonrasında test yaptıracaktım çok zor sabrettim
Bana kalsa ilişkinin 1 hafta sonrasında test yaptıracaktım çok zor sabrettim
VaLLah Bende aynisi canim kaydirigubbakcemile3
Kızlar acaba kaçıncı gün yapılsa çıkar teste sonuç?
adetın gectı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?