Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimki de sanırım sonlarına geldi benimde ilk iki çalışma idi ıskaladık kasımda bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin

Yeni üyeyim ama çok sevdim burayı herkes herkes için iyi şeyler için temennide bulunuyor:dance:

senin ne zamandı adet günün geçti mi? ayrıca ne güzel şeyler yazmışsın huoşgeldin aramıza Allah gönlüne göre versin hepimizin :Saruboceq::hulya:

Ben siteye girmeyeli beyza, ozmos ve caka vermiş güzel haberleri. Hayırlı olsun, kucağınıza aldığınız mutlu günlerin haberlerini de buradan verirsiniz umarım.
Sevgiler.

Ay simdi daha iyi anlayabiliyourm.
Bu bekleyis cok heycanli bisimis ya kaydirigubbakcemile3
ama cokda korkutucu yani ya olmassa diye mafoldumben

Azize 1 beni de ekler misin kasım listesine? 8 kasım benim de beklediğim tarih. Ve geçen ay günü tutturamayan yenilerdenim :)))) Acemi şansı belki tutar dedim ama yemedi :)))))) Hepinize sağlıklı mutlu bebişler diliyorum canlar :) Bugün bize müjde verecek yok mu?

Canim benimkide 8 Kasim ... Insallah ikimizde görmeyiz kirmizilari :Saruboceq:

selam kızlar nasıl durumlar yenı haberler var mı.gecen ay olmadı mafoldumbenbenım bakalım bu ay nasıl olacak ınsallah olur bu sefer.bırdaha kı ay ınsallah herkes hamıle olur

Birde yumurtlama günü nasıl hesaplıycaz internette hep farklı farklı yazıyorlar? Birde yumurtlama döneminin bir belirtisi var mı hissedilir ? Bileniniz var mı acep

bnm bıldıgım gecdıkden sonra yaplıyor ozman net sonuc verıyor mus.cevremden gordugum kadar adetın 3 gun gecdıkden sonra yaptılar sonucunu gostermısdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…