yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3
Azizecim baktim benide yazmamissin lütfen eklersen sevinirim canim 8 Kasim
slm kızlar azizecim benide 17 kasıma yazarmısın
yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3
yazarım canım...inşallah kasın hayırlı olur.
geçmiş yazıları okuyodum gördüm yazını canım şimdi ekliyom herkezi:lepi:
inşallah canım kasım ayına hızlı başlıyacam kaydirigubbakcemile3:kedi:
adetım hala gelmedı of ya gelsın ya 9 ay hıc gelmesın ALLAHIM NE OLURR bunun stresı ayrı bırseymıs ya beklemek
göriyim senisengözlerimebaksanab adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışcan canım:jeyyar: kaytarmak yok kaydirigubbakcemile3 benim bu günler yumurtlama dönemim karnımın alt sağ ve sol tarafları ağrıyoiyi değerlendirmem lazım anlarsın yaaa:jeyyar:
göriyim senisengözlerimebaksanab adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışcan canım:jeyyar: kaytarmak yok kaydirigubbakcemile3 benim bu günler yumurtlama dönemim karnımın alt sağ ve sol tarafları ağrıyoiyi değerlendirmem lazım anlarsın yaaa:jeyyar:
canım yaa sen neden bu kadar çok strese giriyorsun ama psikolojin kötü etkilenecek biraz sakin olll herşey olacağına varır böyle yapmakla bebişin varsa ona zarar veriyorsun yoksada adetini geciktirirsin ne olur sakin ol...
Kiz Azize Hala beni listeye eklememissin canim
evet azizecim benimde yumurtlama dönemimde başlayan hemen hemen 1 hafta devam eden ağrılarım oldu sen bu dönemi çok iyi değerlendir canım kasım ayınada az kaldı haa... güzel haberlerini bekliyoruz canım...kaydirigubbakcemile5
yya tatlım ben listeye bakıyom varsın...ama 88 eklemeyi umutmuşum canım pardon. listede sadece sen varsın bebisko diye ben biliyom ya nasıl görmez kendini diyom deminden berikaydirigubbakcemile3 meyer 88 eklememişim şimdi oldu canım hayırlı haberini alırız inşallah:Saruboceq: bende sabırsızlıkla kasmı bekliyom 4 kasım benim büyük günümmmm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?