Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3

canım ben "kocasının kuzusu" diye yazdıım ayy kusura bakma işteyim bi yandan iş yapıp bi yandan laf yetiştirmeye çalışırsan böyle olur işte kafamçokkarıştı

göriyim senisengözlerimebaksanab adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışcan canım:jeyyar: kaytarmak yok kaydirigubbakcemile3 benim bu günler yumurtlama dönemim karnımın alt sağ ve sol tarafları ağrıyo iyi değerlendirmem lazım anlarsın yaaa:jeyyar:
inşallah canım kasım ayına hızlı başlıyacam kaydirigubbakcemile3:kedi:

adetım hala gelmedı of ya gelsın ya 9 ay hıc gelmesın ALLAHIM NE OLURR bunun stresı ayrı bırseymıs ya beklemek

adetım hala gelmedı of ya gelsın ya 9 ay hıc gelmesın ALLAHIM NE OLURR bunun stresı ayrı bırseymıs ya beklemek

canım yaa sen neden bu kadar çok strese giriyorsun ama psikolojin kötü etkilenecek biraz sakin olll herşey olacağına varır böyle yapmakla bebişin varsa ona zarar veriyorsun yoksada adetini geciktirirsin ne olur sakin ol...

yok canım kaytarırmıyım hiçlmaz:kaydirigubbakcemile3 anladım ben onu

evet azizecim benimde yumurtlama dönemimde başlayan hemen hemen 1 hafta devam eden ağrılarım oldu sen bu dönemi çok iyi değerlendir canım kasım ayınada az kaldı haa... güzel haberlerini bekliyoruz canım...kaydirigubbakcemile5

bene de sen de geciktirirsin canım böyle yapma biraz rahat bırak kendini tamammı tatlım

yya tatlım ben listeye bakıyom varsın...ama 88 eklemeyi umutmuşum canım pardon. listede sadece sen varsın bebisko diye ben biliyom ya nasıl görmez kendini diyom deminden berikaydirigubbakcemile3 meyer 88 eklememişim şimdi oldu canım hayırlı haberini alırız inşallah:Saruboceq: bende sabırsızlıkla kasmı bekliyom 4 kasım benim büyük günümmmm:Saruboceq:
Kiz Azize Hala beni listeye eklememissin canim

ayy inşallah canım benim...valla çok çalışıyom bir gün arayla bugünde çalışma günüm dediğim gibi karnımda ağrılar oluyo yaa adet sancısı gibiCADIARZU

kaydirigubbakcemile3 tamam canim önemli degil
Insallah güzel haberler verirsin canim bize
Vallah kasimada bisi kalmadi cok heycanliyim
Fakat yumurtlamamakdan korkuyorum yani hep agrilarim olurdu bu ay temeli atmak istiyoruz ama agri sizi felan yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…