dene canım..
ama benim çok şüphelerim vardı, kasıklarda yoğun adet sancısı gibi sancı, karında geçmeyen gaz.. geceleri üşüme fln.. baktım ki bunlar belirtiymiş, ben de test yaptırdım, zaten hastanede calışıyorum... burada gaza getirdiler beni 4 gün kala, ben de yaptırdım kaydirigubbakcemile3
Azize Hanım bende yeni üyeyim Kasım için benide yazarmısın?
14 veya 16 Kasım
selam kzlar ben bugün dra gittim
azize ordamısın bilmiyorum ama filiz hanıma gittim oglumu götürmüken bi giriyim dedim
öyle işte haftaya gel görürüz dedi öyle bir karnıma bastırdıki dedim çocuk düsecek tuvaletini tutup gel dedi dere göre iki haftalık falan dedi bilmiyorum ya şu keseyi görmeden inanamıyo insaneeeeeeeeeeeeeeeee
ne oldu anlat
selam kızlar nasılsınız
azizecim sıkı çalış bugünleri değerlendir tatlımopuyorumnanaktan
iyi geçti bekledigimden iyidi ilgili bi doktora benziyo sezeryandan korktugumu söyledim şimdi bunları düşünme dedi ve kiloma taktı çok dikkat edeceksin beş kilo alcaksın ve diyetisyen kontrolünde liste yle yemek yiycekmişim normal dogum olmaz dedi bide ilaç verdi progestan bu bebegin tutunmasını saglar dedi zaten düşecekse düşer dedicokacimcoookburdayım canım..nasıl geçti anlat hemen...alkisalkisalkis
öyle işte haftaya gel görürüz dedi öyle bir karnıma bastırdıki dedim çocuk düsecek tuvaletini tutup gel dedi dere göre iki haftalık falan dedi bilmiyorum ya şu keseyi görmeden inanamıyo insan
amin canım benim akıntım yok şeker ilk hamileligim de çok vardı ama bunda yok sadece tuvalette böyle beyaz bayaz parçalar görüyorum kalktıgımda bide ben ilkinde idara yollarında iltihap vardı belki onda o kadar çok akıntım oluyoducanım geçmiş olsun
hamileliğin ispatlanmış keseyide görürsün inşallah
senin akıntın varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?