Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Bunları yeni öğrendim iyi oldu

azize ordamısın bilmiyorum ama filiz hanıma gittim oglumu götürmüken bi giriyim dedim

selam arkadaşlarrr opuyorumnanaktan

azizecim listeyi düzenlemişsin ama beni ekimde unutmuşsun canım kaydirigubbakcemile3 14 kasım canım yazmıştım ama arada karıştı galiba. kasım listesine eklersen sevinirim opuyorumnanaktan

benimde bugün bitecek adetim ama 10. güne kadar bekliycem. bu ay özgeciğimin taktikleri deneyelim bakalım :jeyyar: :jeyyar:

yasemin, sleepy sizde bendensiniz bu ay sizden umutluydum :çok üzgünüm: neyse bol bol çalışıcaz bu ay bakalım. şu tarçın+bal+çörek otu kürünü yapan var mı arkadaşlar. okudum ben baya işe yarıyormuş ne dersiniz CADIARZU

ultrasınla baktı ve göremedi dogal olarak kan testi yaptıralım dedi sonuç 341 çıktı daha gözükmez küçük dedi tam bir hafat sonra gel dedi o zaman kalp atışlarınıda görürüz dedi düşük yaptıgımı söyleyince progestan verdi ve kusma yapar dedi :bbo:

burdayım canım..nasıl geçti anlat hemen...alkisalkisalkis
iyi geçti bekledigimden iyidi ilgili bi doktora benziyo sezeryandan korktugumu söyledim şimdi bunları düşünme dedi ve kiloma taktı çok dikkat edeceksin beş kilo alcaksın ve diyetisyen kontrolünde liste yle yemek yiycekmişim normal dogum olmaz dedi bide ilaç verdi progestan bu bebegin tutunmasını saglar dedi zaten düşecekse düşer dedicokacimcoook

ya kızlar beninm adetim gelmedi hala 17 ekimdi 3 gün geçti test yapayımmı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bu ay şiddetli bi grip geçirdiğim için ilaç kullanmıştım acaba onun içinmi gecikti yoksa hamilemiyim o yüzden bilemiyorum acaba diyorum test yaparsam çıkar mı offffffff ya gelecekse gelsin şu kırmızı kart gelmeyeceksede bi haber versin canımmmmmm çok sıkıntıdayımmmmmmmm ne diyosunuzzzz

öyle işte haftaya gel görürüz dedi öyle bir karnıma bastırdıki dedim çocuk düsecek tuvaletini tutup gel dedi dere göre iki haftalık falan dedi bilmiyorum ya şu keseyi görmeden inanamıyo insan

canım geçmiş olsun
hamileliğin ispatlanmış keseyide görürsün inşallah
senin akıntın varmıydı

sonunda şu teste yüksek bi rakam gördüm ha bu sabah tekrar idrar testi yaptım daha koyuydu çizgi kızlar testin üzerinde 20 ml u diyo duyarlılıgı ama bence daha yüksek olunca çıkıyo

canım geçmiş olsun
hamileliğin ispatlanmış keseyide görürsün inşallah
senin akıntın varmıydı
amin canım benim akıntım yok şeker ilk hamileligim de çok vardı ama bunda yok sadece tuvalette böyle beyaz bayaz parçalar görüyorum kalktıgımda bide ben ilkinde idara yollarında iltihap vardı belki onda o kadar çok akıntım oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…