böyle güzel şeylerin paylaşıldığı bi topicte böyle şeyler yapılması çok yanlış ayrıca spermler 3 güne kadar hatta istisnai ama 5 güne bile çıkabilir yumurta 12 24 saat arası yaşar bunları söylemenin neresi yanlış
zaten Rabbim ol derse olur gün aşırıymış hergünmüş bunlar çok önemli değil bence
ayrıca gün aşırı ile 2 günde bir aynı şeyler
birbirinizi kırmanında bi anlamı yok
bunlarda benim düşüncelerim
özgecim naber tatlımmopuyorumnanaktan
canım bak eşinin spermlerinde biraz hareketsizlik bile olsa hemen toparlıyorlar, 1 ay içinde hamile kalanlar biliyorum eşinin spermlerinde az hareketlilik olup da..
herşeyin çözümü var sakın sakın takma..
ki insallah bişi yoktur..
eşinde üzülmesin, sperm testi yaptıran binlerce erkek var..
Biz yine güzel şeyler paylaşıyoruz sayın ayseyildirim.''Böyle şeyler yapılması çok yanlıştan'' kastınızı anlayamadım ortada bir sorun falan yok biz karşılıklı konuşuyoruz,birbirimizi kırdığımızda yok ayrıca lütfen yanlış lanse etmeyiniz,ortada bir kavga gürültü varmış gibi.
öyle cnm ya.ben eşimede diyorum eğer sorun yoksa zaten rahatlarım o rahatlıklada muhtemelen beyinde bitttiği söyleniyor.umarım olur.olmazsada canımız sağolsun napalım. hayata birkere geliyoruz.birde özgecaycım sen demişsin günaşırı ilişki oldu sonunda bebişin geldi.işte benim akılda kalıyo kritik gün bugün ilişki güü diye yatağa girince olmuyor.ama herkes hesaplıyor. sizde hesaplıyorsunuz oldu mesela.birnevi beyin bir nevide allahın verdiği zaman.
canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.. ben hep böyle dedim.. hayırlı değilse de olmasın dedim, eğer sonra daha cok üzüleceksem..
Allah bu zamana kısmet etti oldu..
senin de en hayırlı zamanda olacaktır sakın korkma..
sağol canım rahatladım senle konuşunca inan.allah bebeğinle sana sağlıklı mutlu günler nasip etsin.
amin canım sana da inşallah..
yarın sonucunu alınca yaz hemen mutlaka..
hangi hast. gideceksiniz
özgeçay
canım bebişimiz ne durumda bakalım
teyzesinden kocaman öpücükler mini mini bebişimize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ben izmirde oturuyorum. burdaki çok iyi bir özel hastaneye gitcez.ama ben çalıştığım için gidemicem.sorun olmaz dimi
hadi bakalım hayırlısı canım yavaş yavaş görünmeye başlasın artık demi ama Şeniz
dur bakalım canım daha erken yahu
sonrada nasıl versem bu kiloları dersinkaydirigubbakcemile3
sağlıkla gelsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buyrunnnnnnnnn
ayşece adaşım
benimde eşim spermiyogram yaptıracak bakalım hayırlısı olsun hakkımızdayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?