Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Biz yine güzel şeyler paylaşıyoruz sayın ayseyildirim.''Böyle şeyler yapılması çok yanlıştan'' kastınızı anlayamadım ortada bir sorun falan yok biz karşılıklı konuşuyoruz,birbirimizi kırdığımızda yok ayrıca lütfen yanlış lanse etmeyiniz,ortada bir kavga gürültü varmış gibi.

öyle cnm ya.ben eşimede diyorum eğer sorun yoksa zaten rahatlarım o rahatlıklada muhtemelen beyinde bitttiği söyleniyor.umarım olur.olmazsada canımız sağolsun napalım. hayata birkere geliyoruz.birde özgecaycım sen demişsin günaşırı ilişki oldu sonunda bebişin geldi.işte benim akılda kalıyo kritik gün bugün ilişki güü diye yatağa girince olmuyor.ama herkes hesaplıyor. sizde hesaplıyorsunuz oldu mesela.birnevi beyin bir nevide allahın verdiği zaman.

kavga gürültü var filan demedim yanlıştan kastımda herkes fikrini paylaşır kimsenin yanlışını düzeltmek size düşmez
sizin karşılıklı konuşmaktan anladığınız buysa bişey diyemem
bundan sonrada ne yazarsanız yazın size cevap vermicem GEREK YOK

canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.. ben hep böyle dedim.. hayırlı değilse de olmasın dedim, eğer sonra daha cok üzüleceksem..
Allah bu zamana kısmet etti oldu..
senin de en hayırlı zamanda olacaktır sakın korkma..

sağol canım rahatladım senle konuşunca inan.allah bebeğinle sana sağlıklı mutlu günler nasip etsin.

selam kızlar stressss yokkkkk çalışmalara devam
sabır ve zamannn zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan

özgeçay
canım bebişimiz ne durumda bakalım
teyzesinden kocaman öpücükler mini mini bebişimize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

özgeçay
canım bebişimiz ne durumda bakalım
teyzesinden kocaman öpücükler mini mini bebişimize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyy cok duygulandım sen şimdi böyle söyleyinceee opuyorumnanaktan

ah teyzesi iyi çok şükür, rahatı yerinde herhalde.. çarşamba kese görmeye gidecez bakalım hayırlısı..

o da seni çok çok öpüyoo kaydirigubbakcemile3 Şeniz

canım ben izmirde oturuyorum. burdaki çok iyi bir özel hastaneye gitcez.ama ben çalıştığım için gidemicem.sorun olmaz dimi

ayyy ben de hafta sonu izmirdeydim.. izmir çok güsel yaa.. eşim izmirli benim. düğün vardı gittik döndük hafta sonuu..

yok canım ya sen gitmesen de olur bişi olmaz..

hadi bakalım hayırlısı canım yavaş yavaş görünmeye başlasın artık demi ama Şeniz

ay evet baslasın..
çok garip yaa sokakta yürürken millet hamile oldugumu anlasın falan istiyorum.. kaydirigubbakcemile3
biraz göbüşüm çıktı ama bu bebişin yaptıgı gazdan. bide ben normalde çok yeme yemezdim çok kısıtlardım kendimi kilo almayayım die..
şimdi yemeye süt içmeye başladım falan göbüş çıktı.. şimdiden belli olması imkansız ama ben öyle gibi görmek istiyorum hehehe delikafadulden

dur bakalım canım daha erken yahu
sonrada nasıl versem bu kiloları dersinkaydirigubbakcemile3
sağlıkla gelsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buyrunnnnnnnnn

kızlarr ben cıktıımm.. yarın iyi haberlerle birlikte tekrar görüşmek üzeree..
hepinizi çook seviyoruumm..
şimdi sütümü içeyim cevizimi yiyeyimm yatayımm..
kocaman mucklar...

biz 15 ay oldu ama bende adet düzensizliiği vardı 7 ay olucak tedavim ve düzenliyim ama bu ay ki testlerde öğrendikki
tsh az çalışıyomuş bu hafta ilaç yazılacak tedavisi için eşimdende istedi dktr
hayırlısı bakalım dualarda buluşalım inşlhhhhhhh
senin ne kadar oldu canım??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…