Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nsl cnm yani.pek anlamadım.adet gününe kadar günasırı çalışmakmı lazım hegünmü.gebe kalmak için sadece 6 gün var benim bildiğim

Cnm adetinin ilk gününden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. 20. günlerinde birlikte olursan gebe kalma şansın yüksek olur.Uzman doktorların tavsiyesi bu şekilde.Hem geç yumurtlama oluyorsa 14. günde çalışmayı yapıp bırakırsan,yumurtlama günün belki 16. belki de sonraki günlerde.Onu kaçırmamış oluyorsun.Sperm ölçümlerinde bile doktorlar en az 3 gün cinsel pehriz veriyor erkeklere spermlerin daha kaliteli olması için.Yani her gün yapmak aslında şansı yükseltmiyor.

ayrıca yumurtanın da 18-24 saate kadar canlı kalabildiği de görülür...

kızlar benim anladığım kadarıyla günaşırı değilde hergün ilişkiye girmek gerek 24 saat canlı kalıyorsa ertesi güne kalmıyor bişey.benim kafam karıştı.neyse

kızlar benim anladığım kadarıyla günaşırı değilde hergün ilişkiye girmek gerek 24 saat canlı kalıyorsa ertesi güne kalmıyor bişey.benim kafam karıştı.neyse

boşver canikom sen içinde ne zaman geliyorsa o zaman çalış..
kendini şartlandırma..
bazen 2 gün üstüste olur bazen gün aşırı..
kendini şartlandırırsan stress e girersin...
muck muck kaydirigubbakcemile5

peki cnm yarn eşim doktora gidicek.büyük ihtimal sperm ölçümümü yaparlar.biz nolcağını bilmiyoruz.hemen sonuçları veriyorlarmı.birde ben 27 günde bir adet oluyorum.kritik günlerim 9-11-13-15-17-19. günlermi.bilgilendirirsen sevinirim

özgecaycım bişey sorucam.ben her ay 13. gün yumurtam çatlıyor .kan geliyor çok az 3 gün devam ediyor.yani yumurtlama günlerim oluyormuş o günler ilşkiye girmem laım ama kan geliyor nsl tutcakki.doktorlara sordum net demiyolar bişey.onşara göre normal.üstelik bitanesi çok iyi en azından yumurtladığını anlıyorsun dedi

evet ya çok enteresan yumurtladığını o şekilde anlaman :)))
bence hiç bunları takma bak dr.larda normal demişş..
sen 10. gününde başla çalışmaya..
gerisini hiç düşünme, bir sorun olmazz..

ayrıca yumurtanın da 18-24 saate kadar canlı kalabildiği de görülür...

Doktorların yanında çalışıyor olmanız birey değiştirmez hanımefendi.Burada kimse kimsenin ümitlerini kırdığı falanda yok ayrıca.Sadece objektif ve gerçekçi olmakla alakalı birşey bu.Unutmayalım ki her şeyde istisnalar olabilir ama genel bi durum varsa bizler onu dikkate alarak hareket etmeli ve bu yönde çevremizdekileri bilgilendirmeliyiz.Ben sadece sizin arkadaşa yaptığınız yorumda spermlerin 3gün canlı kaldığını söylemeniz ve 2 günde bir birlikte olmalarını tavsiye ettiğiniz için yanlış bilgi veriyorsunuz dedim.2güne bir ve gün aşrı aynı şey demek değildir ve minimum sonuçları baz alırsak yumurta 12 saat içinde spermle karşılaşamayacağı için (sizin tavsiyenize göre 2güne biri denerse arkadaşımız asla yakalayamaz) boşa bir ay geçirmiş olacak.Sinirlenmenizi anlayamadım ama önemli değil,burası paylaşım platformu herkes bildiklerini,tecrübelerini paylaşmak için burada.

Saygılar,sevgiyle kalın...

kızlar ben çok heyecanlandım yarın test yapıcam inşallah pozitif çıkarda sizlere müjde veririm

konuyla alakası yok ama beni de listeye eklermisiniz acabaaaaa.....
bu arada işin sırrı stres olduydu olmadıydı deyipte kendimizi sıkmayalım ALLAH nezaman olacağını bizden iyi bilir hatta adetimizi unutup kendimize süpriz olsun...çok zor unutmak belki ama denemek lazım...

peki, stress e sokmuyorum kendimi..

ama tavsiye ederim interneti bir karıştırın ya da türkçe kitaplarını, ya da en azından cevrenize sorun ve iki günde bir ile gün aşırı nın aynı şeyler olduğunu öğrenin..
2 günde bir demek=2 günün birinde yap demektir yani bir gün yap bir gün yapma
gün aşırı demek=bir gün yap bir gün boşluk bırak yani bir gün ya bir gün yapma demektir.

demekki aynı şeylermiş!

saygılar sevgiler size de

böyle güzel şeylerin paylaşıldığı bi topicte böyle şeyler yapılması çok yanlış ayrıca spermler 3 güne kadar hatta istisnai ama 5 güne bile çıkabilir yumurta 12 24 saat arası yaşar bunları söylemenin neresi yanlış
zaten Rabbim ol derse olur gün aşırıymış hergünmüş bunlar çok önemli değil bence
ayrıca gün aşırı ile 2 günde bir aynı şeyler
birbirinizi kırmanında bi anlamı yok
bunlarda benim düşüncelerim

Bu ölçümler özel yerlerde yapıldığı için aynı gün içinde alabiliyorsunuz.Eşinizden önce sperm alacaklar ve sonuçlar çıktığında da ayrıca testislerini muayene edecekler.Hem elle hem de ultrasyonda.Önemli olan sonuçların çabuk çıkması.endişelenecek bi durum yok cnm

ayrıca kritik günlerinde söylediğin şekilde cnm ama yine de doktorunla paylaşırsan emin olursun.

Son düzenleme:

canım haklısın aslında takmamak lazım.ama işte elde değil.6 aydır takmıcam diyorum elde değil.bugün çok kötüyüm. sizinle konuştuğum iyi oldu.heyecanlıım.eşim yrn doktora itcek.nolcak bakalım dua edin.

geçmiş olsun canım. kasıma ekliyom hayırlı olur inşallahyerimseniben
azize'cim beni kasım ayına ekler misin canım.10 kasım. dün gece adet oldum. 2 gün önceden geldiler. sinirim bozuldu. nasip ne yapalım. umutlar önümüzdeki aya kaldı.

hakkınızda hayırlısı olur inşallah,benimde ilk kızım olmadan önce 4 ay olmadı bizde panikle doktora gittik bende sorun yok dedi doktor emin olmak içinde eşimden sperm örneği istedik doktor 4 ay çok erken 1 yıl olmazsa bakalım dedi biz isteyince baktılar tabi sonuç çok iyiydi 1 ay sonra hamiş kaldım ve kızımız oldu eşim sıkıntılı olduğunu söylemişti...belkide ikimizdede sorun olmadığını bildiğimden stres yapmadımda oldu.eşiniz için kolay değildir tabiki...ALLAH kolaylık versin...hayırlı sonucunu bekliyoruz...sonuç o gün çıkıyor....merak etme beklemezsiniz...

canım bak eşinin spermlerinde biraz hareketsizlik bile olsa hemen toparlıyorlar, 1 ay içinde hamile kalanlar biliyorum eşinin spermlerinde az hareketlilik olup da..
herşeyin çözümü var sakın sakın takma..
ki insallah bişi yoktur..
eşinde üzülmesin, sperm testi yaptıran binlerce erkek var..

kızlar muhabbet nerelere kaymış böyle :1no2:

kaydı evet canım..
bizim her zamanki muhabbetimiz sürüyordu ama bu gece değişti biraz..
ben daha konusmuyorum yorum da yapmıyorum zaten..
çok mutluyum beenn hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
hem sen calışsanaa, tatil mi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…