nsl cnm yani.pek anlamadım.adet gününe kadar günasırı çalışmakmı lazım hegünmü.gebe kalmak için sadece 6 gün var benim bildiğim
ayrıca yumurtanın da 18-24 saate kadar canlı kalabildiği de görülür...
kızlar benim anladığım kadarıyla günaşırı değilde hergün ilişkiye girmek gerek 24 saat canlı kalıyorsa ertesi güne kalmıyor bişey.benim kafam karıştı.neyse
Cnm adetinin ilk gününden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. 20. günlerinde birlikte olursan gebe kalma şansın yüksek olur.Uzman doktorların tavsiyesi bu şekilde.Hem geç yumurtlama oluyorsa 14. günde çalışmayı yapıp bırakırsan,yumurtlama günün belki 16. belki de sonraki günlerde.Onu kaçırmamış oluyorsun.Sperm ölçümlerinde bile doktorlar en az 3 gün cinsel pehriz veriyor erkeklere spermlerin daha kaliteli olması için.Yani her gün yapmak aslında şansı yükseltmiyor.
boşver canikom sen içinde ne zaman geliyorsa o zaman çalış..
kendini şartlandırma..
bazen 2 gün üstüste olur bazen gün aşırı..
kendini şartlandırırsan stress e girersin...
muck muck kaydirigubbakcemile5
ayrıca yumurtanın da 18-24 saate kadar canlı kalabildiği de görülür...
Doktorların yanında çalışıyor olmanız birey değiştirmez hanımefendi.Burada kimse kimsenin ümitlerini kırdığı falanda yok ayrıca.Sadece objektif ve gerçekçi olmakla alakalı birşey bu.Unutmayalım ki her şeyde istisnalar olabilir ama genel bi durum varsa bizler onu dikkate alarak hareket etmeli ve bu yönde çevremizdekileri bilgilendirmeliyiz.Ben sadece sizin arkadaşa yaptığınız yorumda spermlerin 3gün canlı kaldığını söylemeniz ve 2 günde bir birlikte olmalarını tavsiye ettiğiniz için yanlış bilgi veriyorsunuz dedim.2güne bir ve gün aşrı aynı şey demek değildir ve minimum sonuçları baz alırsak yumurta 12 saat içinde spermle karşılaşamayacağı için (sizin tavsiyenize göre 2güne biri denerse arkadaşımız asla yakalayamaz) boşa bir ay geçirmiş olacak.Sinirlenmenizi anlayamadım ama önemli değil,burası paylaşım platformu herkes bildiklerini,tecrübelerini paylaşmak için burada.
Saygılar,sevgiyle kalın...
Doktorların yanında çalışıyor olmanız birey değiştirmez hanımefendi.Burada kimse kimsenin ümitlerini kırdığı falanda yok ayrıca.Sadece objektif ve gerçekçi olmakla alakalı birşey bu.Unutmayalım ki her şeyde istisnalar olabilir ama genel bi durum varsa bizler onu dikkate alarak hareket etmeli ve bu yönde çevremizdekileri bilgilendirmeliyiz.Ben sadece sizin arkadaşa yaptığınız yorumda spermlerin 3gün canlı kaldığını söylemeniz ve 2 günde bir birlikte olmalarını tavsiye ettiğiniz için yanlış bilgi veriyorsunuz dedim.2güne bir ve gün aşrı aynı şey demek değildir ve minimum sonuçları baz alırsak yumurta 12 saat içinde spermle karşılaşamayacağı için (sizin tavsiyenize göre 2güne biri denerse arkadaşımız asla yakalayamaz) boşa bir ay geçirmiş olacak.Sinirlenmenizi anlayamadım ama önemli değil,burası paylaşım platformu herkes bildiklerini,tecrübelerini paylaşmak için burada.
Saygılar,sevgiyle kalın...
peki cnm yarn eşim doktora gidicek.büyük ihtimal sperm ölçümümü yaparlar.biz nolcağını bilmiyoruz.hemen sonuçları veriyorlarmı.birde ben 27 günde bir adet oluyorum.kritik günlerim 9-11-13-15-17-19. günlermi.bilgilendirirsen sevinirim
konuyla alakası yok ama beni de listeye eklermisiniz acabaaaaa.....
bu arada işin sırrı stres olduydu olmadıydı deyipte kendimizi sıkmayalım ALLAH nezaman olacağını bizden iyi bilir hatta adetimizi unutup kendimize süpriz olsun...çok zor unutmak belki ama denemek lazım...
azize'cim beni kasım ayına ekler misin canım.10 kasım. dün gece adet oldum. 2 gün önceden geldiler. sinirim bozuldu. nasip ne yapalım. umutlar önümüzdeki aya kaldı.
canım haklısın aslında takmamak lazım.ama işte elde değil.6 aydır takmıcam diyorum elde değil.bugün çok kötüyüm. sizinle konuştuğum iyi oldu.heyecanlıım.eşim yrn doktora itcek.nolcak bakalım dua edin.
canım haklısın aslında takmamak lazım.ama işte elde değil.6 aydır takmıcam diyorum elde değil.bugün çok kötüyüm. sizinle konuştuğum iyi oldu.heyecanlıım.eşim yrn doktora itcek.nolcak bakalım dua edin.
kızlar muhabbet nerelere kaymış böyle :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?