biz 15 ay oldu ama bende adet düzensizliiği vardı 7 ay olucak tedavim ve düzenliyim ama bu ay ki testlerde öğrendikki
tsh az çalışıyomuş bu hafta ilaç yazılacak tedavisi için eşimdende istedi dktr
hayırlısı bakalım dualarda buluşalım inşlhhhhhhh
senin ne kadar oldu canım??*
evet canım ben farklı bir bölümdeyim, idari kadrodayım, alakam yok kaydirigubbakcemile3
ama ben de kezban hn'a gitmiştim ilk, şimdi de kezban hn ya da haluk bey le devam edecem karar veremedim daha tam
hahaha canım yaa ben de şimdi çok güldüm :)))
yok bak hergün calışınca spermlerin kalitesi azalıyormus gerçekten de.. e nasıl olsa içinde 3 güne kadar yaşıyorlar ne gerek var.. hem daha önce hergün denemişsin. boşver bu sefer de 2 günde bir olsunn.. hiçbişiyi kaçırmazsın merak etmee :kedi:
kızlar aranızda klomen kullanan oldumu
evet canım ben kullandım yumurtlamayı kolaylastırıyooo
kızlar aranızda klomen kullanan oldumu
kızlar o ılacları kafadan mı aldınız yoksa doktormu verdı
canım o ilaçları kafadan kullanmak çok zararlı. çünkü kist yapma ihtimali de var. biz 1 yıldır çocuk düsünüyoruz fakat olmadı. bu ay dr verdi klomen ve çatlatma iğnesi. insallah sonucunu da alırız hayırlısıyla :Saruboceq:
hmmm ınallah bıran once kavusuruz meleklerımıze
evet canım ben kullandım yumurtlamayı kolaylastırıyooo
ayseyıldırım,canım,bu ay kullandım ben klomeni. ve pazar günüde çatlatma iğnemi yaptırdık. sen de mi klomen tedavisi görüyorsun?
Herkese güaydııınnnnnn
Benim gibi 20 Ekim'liler var mı arkadaşlar Bugün bekliyorum ama sanırım gelecek benim kırmızılar sabah midem bulandı şu anda karın ağrıs da var sanırım yoldananiknanik
slm gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
benımde hala tık yok adetten ALLAHIM YAAAAA NE OLUR NE OLUR HAMILE OLAYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?