Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

6 ay oldu canım

evet canım ben farklı bir bölümdeyim, idari kadrodayım, alakam yok kaydirigubbakcemile3
ama ben de kezban hn'a gitmiştim ilk, şimdi de kezban hn ya da haluk bey le devam edecem karar veremedim daha tam

Haluk bey gerçekten iyi bir doktor. Sormadan pek çok şeyi size güzelce izah ediyor. Yaklaşımı çok güzel. Zaten ben sağlıkçı bir tanıdığım vasıtasıyla gitmiştim. Şimdi kontrole gidicem inşallah. Umarım çok geçmeden gebelik için de giderimhihoyyytKezban hanımın da çok hastası oluyor bildiğim kadarıyla. Sen işin içinde olduğun için tercihini iyi yaparsın zaten

evet canim gecen ay hergun denedik ama nasil denedik bi duy da bak,,,gecen ay ben 13 eylulde hastalandim 18 i gibi bittim tahminen (unuttum simdi)benim adet uzunlugum 26 gun suruyomus hic dikkat etmemistim ve 18 inde bittim gecen ayinkini bu ay hesapladim farketikden sonra 19--25 eylul yumurtlama donemimmis,tabi ben adetimin 26 gunde bir oldugunu farketmedigim icin 12.14.16.18.gunleri takip ediyorum akilliyimya 25 i yumurtlaamanin son gunu ben 26 eylulde basladim calismalara dusunebiliyomusun sırnaşık şey o arada 10 gunluk hergun olan calisma bu yuzden bosa gitti belki ozaman anlasaydim okadar calismayla simdi 1 1,5 aylik hamis olcaktim,,,yani megersem ben adetim biter bitmez yumurtluyomusumda hberim yokmus :roflol: neyse vardir bundada bi hayir,,,bunu anladigim icin bu ay adet biter bitmez calismalara basladik su gunlerde yumurtlama donemimdeyim ve buay da hergun denemeye karar verdim zaten 2 gunum kaldi yumurtlama bitmesine yarin our gunde fikfiklendimmi sonrasinda beklemek kaliyo geriye ha olmadi obur ayda gunasiri denerik cicim,,,ama gun asiri sperm kalitelestirme soyle duydum ben eger esin spermlerinde problem varsa azlik,sekil bozuklugu,hareket yavasligi fln varsa birgun dinlendirip birgun yapmak kalitelendiriomus ama problem yok hersey normalse (ki kocisin hhersey normalmis)hergun yapmak tabiki hamile kalma sansini yukseltir diyodu okudugum yerlerde bilmiyorum aman canim yaa neye inanacagimizi sasirdik walla,,,,

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize selamlar. Bu akşam annemler bizdeydi giremedim. Şimdi geçmiş sayfalara bir göz atayım dedim pek hoş olmayan birkaç dialog geçmiş. Öncelikle hepimiz burda ortak birşeyler paylaşıyoruz. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyor ve birbirimize destek olmaya moral vermeye çalıyoruz. Birbirimize biraz daha anlayışlı davranmalıyız bence çünkü hepimiz belli bir yaşa gelmiş olgun insanşarız. ÖZELLıKLE rica edicem aramızda HAMıLE olan arkadaşlarımız var onlar şu anda bizlerden biraz daha hassaS ve kırılgan. Bence biraz daha dikkatli davranmamız gerekiyor. Biz birbirimizi anlamazsak zaten burda olmanın da bir anlamı kalmaz. Biraz daha dikkat ve hoşgörülü olabiliriz. Hiç de zor değil aksine güzel dostluklar kurulması açısından çok da şanslıyız diye düşünüyorum böyle bir yede olmak bile çok güseeellll

kızlar o ılacları kafadan mı aldınız yoksa doktormu verdı

canım o ilaçları kafadan kullanmak çok zararlı. çünkü kist yapma ihtimali de var. biz 1 yıldır çocuk düsünüyoruz fakat olmadı. bu ay dr verdi klomen ve çatlatma iğnesi. insallah sonucunu da alırız hayırlısıyla :Saruboceq:

selam kzılar yani iyigeceler uyku tutmadı fenada yagmur yagdırıyo RABBıM içim sıkıldı iki satır yazı yazıyım dedim mafoldumbenbelki biraz rahatlarım dedim

hmmm ınallah bıran once kavusuruz meleklerımıze

Herkese güaydııınnnnnn
Benim gibi 20 Ekim'liler var mı arkadaşlar Bugün bekliyorum ama sanırım gelecek benim kırmızılar sabah midem bulandı şu anda karın ağrıs da var sanırım yolda naniknanik

evet canım ben kullandım yumurtlamayı kolaylastırıyooo

canım ben bu ay kullanmaya başladım iğneden kaç gün sonra regl bekleniyor onu merak ettim

ayseyıldırım,canım,bu ay kullandım ben klomeni. ve pazar günüde çatlatma iğnemi yaptırdık. sen de mi klomen tedavisi görüyorsun?

evet canım bu ay ilk bugünde iğnenin 15.günü beklemedeyim

Herkese güaydııınnnnnn
Benim gibi 20 Ekim'liler var mı arkadaşlar Bugün bekliyorum ama sanırım gelecek benim kırmızılar sabah midem bulandı şu anda karın ağrıs da var sanırım yolda naniknanik

canım ben 20 ekimcilerdenim ama perşembede olabilir iğneden dolayı bilemiyorum
regl belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…