canıım belki yumurtalarının çatladığı günlerdir ondan sancın oluyodur ama adetin 9gün öncesindende oluyomuki acaba:sm_confused:iyi geceler ben size bişi soracaktım 9 gün öncesinden kasıklar sancı yaparmı regl olacakmış gibiyim nezamandırda bu böyle yumurtlama günlerimdede sancılarım oldu ve hala devam ediyor..
kız inşallah işe yarar koptum gülmekten:roflol:ay bide ben bol buldum ya testleri bir günde 4 tane bile yaptım pozitifken. sevinçten galiba.
canıım belki yumurtalarının çatladığı günlerdir ondan sancın oluyodur ama adetin 9gün öncesindende oluyomuki acaba:sm_confused:
kız inşallah işe yarar koptum gülmekten:roflol:
karde
merak etme canım hamiş kalınca bizde kaçırız zati delika
i'nsallah canim ya 7yildiro gunu bekliyorum ama nerde 'ikinci melegim gelmek istemiyor
benimde 1 yıl oldu canım
ama gelen giden yokkkk mafoldumben mafoldumben
hayırlısı olsun canım
bende hipotiroid çıktı meğersem boşa beklemişim 1 sene dktrum büyük ihtimal bü yüzden kalamamışsındır dedi pzrtsi tedavi başlıyorum
dua edin banada :Saruboceq:
haklısın canım belli olmaz tabi işte ama o sancıları hissedince ilk akla gelen adet oluyor zatengünlerim 2 yada 3 gün falan oynuyor bukadar erken regl olurmuyum tabi orasınıda allah bilir canım insan bişey diyemiyor herşey olabilir..
gerçekten bu ovulasyon testleri güzel bişeymiş yani kıskandım valla..bu ay hamiş kalamazsam bidahaki aya bende sipariş edicem...
ayyyyyyyyy allahım bende benim gibi olan varmıdır diyodum bende bugün başladım yapmaya ya
kağıtlara sarıp üstünede tarih atıyorummmmmmm
allahımmmmm neler yapıyorum diyodummmm
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?