Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay bide ben bol buldum ya testleri bir günde 4 tane bile yaptım pozitifken. sevinçten galiba.

ayyyyy allah iyiliğini versin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi geceler ben size bişi soracaktım 9 gün öncesinden kasıklar sancı yaparmı regl olacakmış gibiyim nezamandırda bu böyle yumurtlama günlerimdede sancılarım oldu ve hala devam ediyor..
canıım belki yumurtalarının çatladığı günlerdir ondan sancın oluyodur ama adetin 9gün öncesindende oluyomuki acaba:sm_confused:

yok canım biz 2 yılı geçirdik evlilikte. ama bebek düsüncemiz 1 yılı geçti. dr bi problem yok dio.

benimde 1 yıl oldu canım
ama gelen giden yokkkk mafoldumben mafoldumben
hayırlısı olsun canım
bende hipotiroid çıktı meğersem boşa beklemişim 1 sene dktrum büyük ihtimal bü yüzden kalamamışsındır dedi pzrtsi tedavi başlıyorum
dua edin banada :Saruboceq:

canıım belki yumurtalarının çatladığı günlerdir ondan sancın oluyodur ama adetin 9gün öncesindende oluyomuki acaba:sm_confused:

günlerim 2 yada 3 gün falan oynuyor bukadar erken regl olurmuyum tabi orasınıda allah bilir canım insan bişey diyemiyor herşey olabilir..

birde yaptığım testleri sıraladım bi yere. her banyoya girdiğimde bakap duruyordum. az önce eşim at onları koleksiyon mu yapcan deyınce attım

ayyyyyyyyy allahım bende benim gibi olan varmıdır diyodum bende bugün başladım yapmaya ya
kağıtlara sarıp üstünede tarih atıyorummmmmmm
allahımmmmm neler yapıyorum diyodummmm
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

allah gönlüne göre versin canım. herkesin öyle. allah aratmasın kucaklarımızı boş bırakmasın. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda. cümlemize. :Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyyyy allahım bende benim gibi olan varmıdır diyodum bende bugün başladım yapmaya ya
kağıtlara sarıp üstünede tarih atıyorummmmmmm
allahımmmmm neler yapıyorum diyodummmm
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

:roflol: yalnız değilsin canım :roflol: kaydirigubbakcemile5

evet canlarım yalnız değilim
sizin olduğunuzu bilmek gerçekten çokkk güzel iyi varsınız kızlar iyiki varsın :enbuyukkk:

gerçekten bu ovulasyon testleri güzel bişeymiş yani kıskandım valla..bu ay hamiş kalamazsam bidahaki aya bende sipariş edicem...

:roflol: yalnız değilsin canım :roflol: kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

şu hamilelik işi iyice aklımızı alıyo bizim hee bende hep şu alışveriş yerlerindeki cihazlar varya hani onlardan geçmiyorum belki hamileyimdir diyedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…