Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dilemma
canım ben gg den aldım çoğumuz ordan alıyo:) çeşitleri ve fiyatları var siyete girersen görürsün
ben 30 ovlsyon testi 12 geblik testi olanını aldım 29 30 civarı fiyatı
umurım açıklayıcı olmuştur canım
opuyorumnanaktan

Yarın sipariş versem 2 güne gelir mi acaba?Bir de doğruluğu nedir?Soruyorum çünkü daha önce böyle bir testin varlığından haberim yoktu canım

kızlar bende gg aldım 30 mlyon civarıydı içinde 30 adet ovülasyon, 6 adet gebelik testi vardı. evet canım adetime son 11 gün. 1 kasım büyük gün yani genelde adet dönemlerim çok düzensizdir bazen 2 gün erken yada geç gelebiliyor ama bu test isi iyi oldu ya

dilemma 2 güne geldi benimki canım....

ecegün hadi bakalım hayırlısı olsun inşlhhh bebişin seninledir 1 kasım senin günün olsun Şeniz

acaba memnunlarmi bu durumdan eskiden kadinlar basim agriyor yorgunum deyip kocisleri basindan savarlarmis simdi ise kocisler bizden kaciyor kaydirigubbakcemiledunya tersinemi donuyormu ne

dilemma 2 güne geldi benimki canım....

ecegün hadi bakalım hayırlısı olsun inşlhhh bebişin seninledir 1 kasım senin günün olsun Şeniz

ayy sağol canım ya,bak simdi sen öyle deyince kendimi bi tuhaf hisettim sanki hamileymisim gibi. önceki aylarda çok gergin oluyordum ilişki anında. bu ayda eşim çok stresliydi. bu kadar gerginliğe olursa çok sasırırım sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar insallah bu ovülasyon testleri işe yarar. hepimize uğurlu gelir. ben negatifi görünce ilişkiyi bitirdim.sizce devam etmeli miydim?

bebeğim olsa dahada iyi olurdum(çok şükür iyi olmaya çalışıyorum bende!şu ovulosyon testi ama işe yaramıyormuş çoğu kişide yaa hayalkırıklığına uğrarım diye almıyorum:sinifsinif:

ama gülüm ouülasyon testi bence çok faydalı. yoksa insan kesin olarak ne zaman yumurtluyacak tam bilemiyor tahminen bilebiliyorsun ama inan pozitifi görünce çok sevineceksin. kesin emin oluyorsun. tabi hamiş kalıp kalmamak yine allah tan canım. dua edelim bol bol.

acaba memnunlarmi bu durumdan eskiden kadinlar basim agriyor yorgunum deyip kocisleri basindan savarlarmis simdi ise kocisler bizden kaciyor kaydirigubbakcemiledunya tersinemi donuyormu ne
bence hamile kaldıktan sonra anlarlar memnun olup olmadıklarını belli ederlerkaydirigubbakcemile3

Kızlar guloo sanırım böyleydi nicki o da ovulasyon testini uygalayarak hamile kaldığını söylemişti.Ekim listesinde hamile o da

karde
merak etme canım hamiş kalınca bizde kaçırız zati delikafadulden

ecegün
aaa canım eşini niye strese sokuyosun bakim :jeyyar: :jeyyar:
inşlhhh olur canım.....

iyi geceler ben size bişi soracaktım 9 gün öncesinden kasıklar sancı yaparmı regl olacakmış gibiyim nezamandırda bu böyle yumurtlama günlerimdede sancılarım oldu ve hala devam ediyor..

bencede kızlar acaba yumurtladımmı fisfisfis yumurtlamadımmı
ayyy hangi günler önemli şu günmüydü bugünmüydü
ayyyyyyyy düşünmek yok artık ohhh beee :sm_cool: :sm_cool: valla ben şimdiden rahatladım
kafam rahat yani

dualarımız hep dilimizde canım.. allahım bebişlerimize kavuşturur inşallah(daha 15 aylık evliyiz sorunum yok çok şükür yumurtada falan ama insanlar bunalıma sokuyo artık sorulardan ya!insanın aklına hertürlü kötü şey geliyo :çok üzgünüm:

ecegün
aaa canım eşini niye strese sokuyosun bakim :jeyyar: :jeyyar:
inşlhhh olur canım.....[/QUOTE]

ah canım ben ne yapayım adama? o kendini bu ay olacak die çok hazırlamış o yüzden gerildi. olmazsa çok üzülecek tabi bende ona...üzülecegim

işte canım rahatlığı yeter...yerimsenibenyerimseniben

karabiber
bende 15 aylık evliyim yerimseniben
boşver canım takma kafana bende hepsini gördüm artık oralı olmuyorum
ama en azından ben sorunumu neden hamiş kalamadığımı öğrendim iki gün önce sositososito artık kafam dahada rahat
sorun yoksa stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…