nerden sipariş veriyodunuz ecegün canım ama yaa?? hem eczanelerden gidip öle ovulosyon testi istiyorum deyip alabilirmiyiz yoksa doktormu sölüyo??mutlaka al canım valla. bende kalamazsam bir daha siparıs etcem simdiden bitti gibi testler sırnaşık şey
:roflol: yalnız değilsin canım :roflol: kaydirigubbakcemile5
nerden sipariş veriyodunuz ecegün canım ama yaa?? hem eczanelerden gidip öle ovulosyon testi istiyorum deyip alabilirmiyiz yoksa doktormu sölüyo??
şu hamilelik işi iyice aklımızı alıyo bizim hee bende hep şu alışveriş yerlerindeki cihazlar varya hani onlardan geçmiyorum belki hamileyimdir diyedelikafadulden
ama bu gg neresi yaw çok soru sordum ecegün hakkını helal et:kedi:canım ben ilk ecz. aldım zannediyordum ki içinde 30 tane var. ve fiyatı da 25 mlyondu. ama eve gelip birde baktım ki 5 tane. yani 5 günlük. bende gg dan siparıs verdim 30 adet ovülasyon testi,6 adet gebelik testi toplam 30 mlyon. düsünsene tanesi 1 lira bile değil. sende ordan siparıs ver karlı olur şutarafagitti
valla acıyorum bazen kocişime ama kızlar yazık valla onlarada:kedi:hamileyim belki diye çok şey yaptırıyorum ona hep
ama bu gg neresi yaw çok soru sordum ecegün hakkını helal et:kedi:
sana da hayrlı geceler canımm inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınn:Saruboceq:ben çıkıyorum sizinle muhabbet çok güzeldi kızlar...hayırlı geceler yarın güzel bi güne başlamak dileğiyle...
aldım mesajı sağolasınn valla akıl edemedim kusura bakma opuyorumnanaktan hayırlı geceler sana daa allahım dualarımızı yerde koymasınnkarabiber gönderdim canım msjı. kızlar size doyum olmuyor ama uykum geldi başımda dönmeye basladı uykusuzluktan galiba erken kalkmıstım sabah. neyse herkese iyi geceler öpsün sizi bebişler yerimseniben
hu hu orda olan varmı süprizzzzz
hu huuu burda olan birileri var da sen nereye kayboldun.süprizin nee?kesin hami$sin dimi:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?