Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:roflol: yalnız değilsin canım :roflol: kaydirigubbakcemile5

şu hamilelik işi iyice aklımızı alıyo bizim hee bende hep şu alışveriş yerlerindeki cihazlar varya hani onlardan geçmiyorum belki hamileyimdir diyedelikafadulden [/QUOTE]

aynen bende geçmiyorum ama olsun biz tedbirimizi alalımda..allah akıl vermiş dimi yani zararlı şeyleri yapmamak gerekiyor..

şu hamilelik işi iyice aklımızı alıyo bizim hee bende hep şu alışveriş yerlerindeki cihazlar varya hani onlardan geçmiyorum belki hamileyimdir diyedelikafadulden [/QUOTE]

ay canım bak bende buna güldüm tedbirli olmak güzel bende pazar alışverislerinde çok ağır kaldırmamaya çalısıyorum. hatta takılıyorum eşime,hamile karına taşıtma böyle şeyleri ayıp ama die :jeyyar:

nerden sipariş veriyodunuz ecegün canım ama yaa?? hem eczanelerden gidip öle ovulosyon testi istiyorum deyip alabilirmiyiz yoksa doktormu sölüyo??

canım ben ilk ecz. aldım zannediyordum ki içinde 30 tane var. ve fiyatı da 25 mlyondu. ama eve gelip birde baktım ki 5 tane. yani 5 günlük. bende gg dan siparıs verdim 30 adet ovülasyon testi,6 adet gebelik testi toplam 30 mlyon. düsünsene tanesi 1 lira bile değil. sende ordan siparıs ver karlı olur şutarafagitti

şu hamilelik işi iyice aklımızı alıyo bizim hee bende hep şu alışveriş yerlerindeki cihazlar varya hani onlardan geçmiyorum belki hamileyimdir diyedelikafadulden

ay canım bak bende buna güldüm tedbirli olmak güzel bende pazar alışverislerinde çok ağır kaldırmamaya çalısıyorum. hatta takılıyorum eşime,hamile karına taşıtma böyle şeyleri ayıp ama die :jeyyar:[/QUOTE]

aslında ağır işleri hiç yapmasak süper olcak da işte bakma yine dayanamıyoruz sanki sağlığımızdan çok önemli..

ama bu gg neresi yaw çok soru sordum ecegün hakkını helal et:kedi:

aslında ağır işleri hiç yapmasak süper olcak da işte bakma yine dayanamıyoruz sanki sağlığımızdan çok önemli..[/QUOTE]

canım nereye yapmıcaz ki, ev hanımıyız sonuçta. evi temizlemek ölüm zaten. gerçi biz pozutufi görünce baya yorgun düstük ya, gündüzleri hep dinlendim ev isleri duruo simdilik. ama yarın ellerimden öper. yapmasak yapan mı var sankı sırnaşık şey

ama bu gg neresi yaw çok soru sordum ecegün hakkını helal et:kedi:

ay canım helal olsun. ne demek biz burada herseyi paylasıyoruz valla burada paylastığım çoğu şeyi görüstüğüm arkadaslarımla bile paylasamıyorum. iyiki varsınız ya gg yi de ben sana özelden yazayım

ben çıkıyorum sizinle muhabbet çok güzeldi kızlar...hayırlı geceler yarın güzel bi güne başlamak dileğiyle...

karabiber gönderdim canım msjı. kızlar size doyum olmuyor ama uykum geldi başımda dönmeye basladı uykusuzluktan galiba erken kalkmıstım sabah. neyse herkese iyi geceler öpsün sizi bebişler yerimseniben

karabiber gönderdim canım msjı. kızlar size doyum olmuyor ama uykum geldi başımda dönmeye basladı uykusuzluktan galiba erken kalkmıstım sabah. neyse herkese iyi geceler öpsün sizi bebişler yerimseniben
aldım mesajı sağolasınn valla akıl edemedim kusura bakma opuyorumnanaktan hayırlı geceler sana daa allahım dualarımızı yerde koymasınn

günaydın arkadaşlar
gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah
cumanız mübarek olsun

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…