Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben buradan izleyemiyorum doğal olarak :) internete düşer düşmez indirip izleyeceğim.iyi seyirler :içelim:

canim neden izleyemiyosun uydunuz yokmu turk kanallarini gosteren???sadece bulundugun ulkenin kanallarinimi izliyosun???ayrica indirmene gerek yok diziyi sadece acip izleyebilirsin bosuna bilgisayarinin beynini doldurma derim ben canim ama sen bilirsin tabi,,,

bu arada kızlar testlerim geldi bugün yapmaya başladım
8 günden başladım gün kaçırmak istemiyorum sositososito sositososito

meliscim tebrikler canım çok sevindim senin adına umarım darısı bizlere olur bol bol dua et :Saruboceq:

aysen pzt. bende geliyorum arkandan umarım eşim bir an önce döner :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

ben yatıyorum kızlar ii geceler mirmirmirmir

deverux
canım sende başladın ovlsyon testine
hadi bakalım hayırlısı bakalım kaçıncı gün yakalıycaz çift çizgiyi kaydirigubbakcemile5

deverux
canım sende başladın ovlsyon testine
hadi bakalım hayırlısı bakalım kaçıncı gün yakalıycaz çift çizgiyi kaydirigubbakcemile5
canım benim testler bugün geldi ben hala adetim, 3.günümdeyim.ilaç alırken 29.günde oluyordum kesince bu ay 27.gün oldum sence ben ne zmn başlıım pzt erken mi olur ki kafamçokkarıştı

canım benimkilerde bugün geldi yerimseniben görünce baya şaşırdım ayyyyyyy bu ne ufak bişey kesin yapamam çıkmaz felan dedim ama oldu kaydirigubbakcemile3 tek çizgi
canım pzrtesi erken olur bence bende erken yaptım amannnn nasıl olsa çokkk var dedim delikafadulden
bi kaç gün daha bekle istersen tatlım

Tebrik ederim Melis, ne mutlu size! Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle,
Darısı bizlere artık.:lepi:

bende kociyle konuştum az önce çrş gelmeye çalışıcam dedi, geleceği varsa göreceği de var ŞenizŞeniz

ayyyy hadi bakalım çalışmalar tam gaz devam
bende koçişe keçiboynuzu kürü uygulanıyorum adam biraz zorla içiyo ama ne yapalım katlanacaklar artık :jeyyar:
biraz daha gayrettt sırnaşık şey

kızlarr yaa hamilelik belirtisi adete kaç gün kala belli olur acaba?
benim adete 12 gün kaldı belli olmaz dimi belirti falan?

bı de hamıle kaldıktan sonra ne yapıcaklar onu dusunuyorum kocısler bunalıma gırıcek bu sefer ıslerı bıttı dıeee sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlarr yaa hamilelik belirtisi adete kaç gün kala belli olur acaba?
benim adete 12 gün kaldı belli olmaz dimi belirti falan?

ben'mde 4gunum kaldi belli olmaz diye test yapmiyorum 1haftadir aksamlari bulantim oluyor sadece dun sabah bulntim oldu bide idrarida farkli koku var ama hic umudum yok

bı de hamıle kaldıktan sonra ne yapıcaklar onu dusunuyorum kocısler bunalıma gırıcek bu sefer ıslerı bıttı dıeee sırnaşık şeysırnaşık şey

anım yada çok sevinecekler ne de olsa her gece her gece kapılarını çalmıyacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy evet yaaa delikafadulden
bebişler gelsinde onlarıda idare ederiz canımm :sm_cool:

azizecim daha erken değilmi tatlım yaaww :1closedeyes:

aslında bu durumdan onlarda hoşnutlardırda bize pek belli etmek istemiyolardır :jeyyar: :jeyyar:
benim koçiş en azından o günler daha bitmedi(yumurtlama günleri) demiycek artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bu ay bende kullandım ovülasyon testini kullandım.tam 14.cü gün pozitif çıktı ve 3 gün sürdü. bugün yine yaptığımda ise negatif olmuştu.

ecegün
inşlhhh tutmuştur canım hadi bakalım gün sayımın başladı desene artık yerimseniben
bakalım ben kaçıncı gün görücem kaç gün sürüyo siklus dönemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…