ben buradan izleyemiyorum doğal olarak :) internete düşer düşmez indirip izleyeceğim.iyi seyirler :içelim:
canım benim testler bugün geldi ben hala adetim, 3.günümdeyim.ilaç alırken 29.günde oluyordum kesince bu ay 27.gün oldum sence ben ne zmn başlıım pzt erken mi olur ki kafamçokkarıştıdeverux
canım sende başladın ovlsyon testine
hadi bakalım hayırlısı bakalım kaçıncı gün yakalıycaz çift çizgiyi kaydirigubbakcemile5
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :CüvCüv: kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :teytey: :teytey::teytey::teytey:
çift çizgiyi gördüm bu akşaaaammmm
Şu an ezan okunuyo dua ediyorum Allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin için de dua ediyorum Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
bende kociyle konuştum az önce çrş gelmeye çalışıcam dedi, geleceği varsa göreceği de var ŞenizŞenizcanım benimkilerde bugün geldi yerimseniben görünce baya şaşırdım ayyyyyyy bu ne ufak bişey kesin yapamam çıkmaz felan dedim ama oldu kaydirigubbakcemile3 tek çizgi
canım pzrtesi erken olur bence bende erken yaptım amannnn nasıl olsa çokkk var dedim delikafadulden
bi kaç gün daha bekle istersen tatlım
kızlarr yaa hamilelik belirtisi adete kaç gün kala belli olur acaba?
benim adete 12 gün kaldı belli olmaz dimi belirti falan?
bı de hamıle kaldıktan sonra ne yapıcaklar onu dusunuyorum kocısler bunalıma gırıcek bu sefer ıslerı bıttı dıeee sırnaşık şeysırnaşık şey
canım bu ay bende kullandım ovülasyon testini kullandım.tam 14.cü gün pozitif çıktı ve 3 gün sürdü. bugün yine yaptığımda ise negatif olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?