Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

melis hamiş olmana çok sevindim güne güzel başladık hayırlısı olsun inş allah kucağına almayı nasıp etsin inş bende 1 -2 hafta sonra hamiş olurum

melismelis günün kaç gün geçtikten sonra test yaptın ve belirti yasadın mı yasadıysan kaç gün önceden basladı? ya benim ovülasyon testine göre yumurtlama dönemim bitti. daha adetime 11 gün olmasına rağmen su an adet olacakmısım gibi dizlerim ve karnım ağrıyor :bbo:

melis bana yazmışsın çok sevindimm görmedim kimse istemiyo beni burda sandım Allah bebişlerini almayı nasıp etsin inş. ikiz olur:CüvCüv:Şeniz

tmm ececim üzülmüyorum söz bende panik atak var napıcam hiç bilmiyom bide heyecan var şimdi korku da var ruh halimi bi düşün iğnelere başladım ben karından tek başıma yapmak zorundayım elim titriyo yemin ederim yerimseniben

melis tebrik ederim tatlım benim içimden hep hamiş olduğun geçiyodu
ama söyleyip ümitlendirmeyeyim dedim
neyseki sonuç çok güzel kaç gün geçmişti bide kan testi yaptırdınmı

valla arkadaşım görmedim yoksa sana da yazmazmıyım günaydın diye bak ikinci kez sana günaydınnn hemde kocaman günaydın hayal dünyası inş hayallerin gerçek olur kaydirigubbakcemile5

gamzecim günaydın canım inş. canım hepimizin bu arada bana yasemin diyebilirsin canım

ayaklarını ve belini sıcak tut fazlada yorma kendini bu günlerde hassas sın fazla hareket etme bide havuç suyu iç rahimde bebekle daha sıkı tutunurmuş havuç suyu içersen opuyorumnanaktan iyi bak kendine

yok artık canım benim.. ilk aydan neden o kadar takıyorsun yahu.. taktiklere göre çalıştın mı bu ay..?
önümüzdeki ay daha çok çalışırsın

çalıştımmm... gün aşırı olaraktan. ama sadece 9-16 günler arası. belki de süreyi mi uzatmak lazım ne dersin?

bu arada senin bebiş nasıl? yeni hamileliğini öğrenen herkesi de kutlarım. DARISI BİZ İSTEYENLERİN BAŞINA:)

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar
Raabim hepinizin göbüşüne kelebek kondursun

canım benim 2 gün geçmişti test yaptım
belirtiere gelince tabi yazayım canım ama önelikle şunu belirteyim ki benim göğüslerden en ufak bir değişiklik olmadı büyümedi, renci koyulaşması, acımadı ama etrafından bir sürü inik minik noktalar çıktı o kadar bir de adet günümde sol göğsüm ağrı yaptı. Evet şimdi gelelim asıl belirtilere

adet günüme 10 gün kala : karnımın en alt kısmında ağrı oldu ara ara ama kendini hissettirecek kadar

adet günüme 1 hafta kala : ağrı+ kasıklarda batmalar+ayaklarımın çok üşümesi özellikle gece yatmadan hemen önce başlıyodu

adet günüme 4 gün kala : ağrı+kasıklarda batma+ karnın en alt kısmında seyirme+uzandıktan sonra doğrulurken kasıklarımda acı

adet günümde : yoğun kasık ağrısı+bel ağrısı+akşam yemeklerinden sonra mide bulantısı

adet günüm 1 gün geçtikten sonra : kasık ağrısı+karın ağrısı+yemeklerden sonra mde bulantısı ve baş dönmesi

adet günümü 2 gün geçtikten sonra : tüm bu belirtiler+halsizlik+test ve sonuç pozitif
bu kadar canım inşallah yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılan birşey olursa sor canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…