inşallah canım başladık çalışmalara bakalım :kedi:kasım ayı uğurlu gelir inş.
melis hamiş olmana çok sevindim güne güzel başladık hayırlısı olsun inş allah kucağına almayı nasıp etsin inş bende 1 -2 hafta sonra hamiş olurum
inşallah canım inanmak başarmanın yarısı derler e geriye ne kaldı diğer yarısı. O da sizden artık anlarsın ya
ayşe ece melis hepinize günaydın :CüvCüv:inş hepimiz hamile olucaz morelim çok yüksek ya sizinhihoyyyt
bana neden kimse yazmıyo mirmirmirmir yeniyim ben burda aranıza katılmak istiyorumsenağlama
bana neden kimse yazmıyo mirmirmirmir yeniyim ben burda aranıza katılmak istiyorumsenağlama
hayal dünyası valla seni görmedim sanada günaydın arkadasım hemde kocammman bir günaydınŞeniz
bu yüzden cevap yazmamış olabilirim kanımca:hulya:
günaydın tatlımrabbim en kısa zamanda isteğini veriropuyorumnanaktan
valla arkadaşım görmedim yoksa sana da yazmazmıyım günaydın diye bak ikinci kez sana günaydınnn hemde kocaman günaydın hayal dünyası inş hayallerin gerçek olur kaydirigubbakcemile5
melismelis günün kaç gün geçtikten sonra test yaptın ve belirti yasadın mı yasadıysan kaç gün önceden basladı? ya benim ovülasyon testine göre yumurtlama dönemim bitti. daha adetime 11 gün olmasına rağmen su an adet olacakmısım gibi dizlerim ve karnım ağrıyor :bbo:
yok artık canım benim.. ilk aydan neden o kadar takıyorsun yahu.. taktiklere göre çalıştın mı bu ay..?
önümüzdeki ay daha çok çalışırsın
melismelis günün kaç gün geçtikten sonra test yaptın ve belirti yasadın mı yasadıysan kaç gün önceden basladı? ya benim ovülasyon testine göre yumurtlama dönemim bitti. daha adetime 11 gün olmasına rağmen su an adet olacakmısım gibi dizlerim ve karnım ağrıyor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?