bizde izmirdeyiz cnm. yakınız.evet allahım bierde bebiş verirse mutluluğumuz dahada artacak. bilmem sizde böyle bişey oluyormu istediğim herseye sahibim allaha şükür eşimle ailemle mutluyum. ama hala bebişin eksikliğinden tat alamıyorum. bir mutsuzluk var
bizde bebiş istiyoruz....
mrb arkadaşlar
bende aranıza yeni katıldım bizde çalışmalara başlayalı 1.5 ay oldu 25 ekimde regl olmam lazım ama hamile kalmak istediğim için olmasın diye dua ediyorum.2 gün daha nasıl sabredicem bilmiyorum. . normalde ben sivilce nedir bilmem sivilce çıktı.bazen sırtım, bazen belim ağrıyor sanki kasıklarımda bazen küçük küçük ağrılar oluyor ve en sevdiğim yemeği bile bir kaç çataldan sonra yiyesim gelmiyor umutlandırıyor beni bu belirtiler ama çokda umutlanmak istemiyorum olmazsa üzülmek istemiyorum tüm anne adaylarına sağlıklı günler isteyenlerede allahı en ksıa zamanda nazip etsin inşallah...
kızlar banada en çok koyan benimle evlenen veya benden sonra hamile kalan tanıdıklarımın göbişlerini öle görünce çokk bozuluyorum senağlama kıskanmak değil imrenmek
geçen bi markete gittim bi tanıdığı yolda diğerini markette gördüm öle çokk moralim bozulduki anlatamam bu sene evlendiler onlar :1no2:
insan kötü oluyo işte yaşamayn bilmez
ben geldim kızlarr ordamısınız...
azize ablacımm bende hamileyimmmmmmmm benide listeye eklermisin :lepi:
hoşgeldin cnm aynı anda geldik
kızlar ben bu ay polen yemeğe basladım. faydası varmış duyan varmı
ne poleni kızzz:uhm:
polenin bayanlarda gebeliği artırıcı etkisi varmış.internettede yazıyor. bizim arıcı bir tanıdık dedi. verdi bana yiyorum şimdi tadıda güzel. tavsiye ederim canım. doğrusu sana artık gerek yokta nasıl olsa hamilesin bu ay sen.
selam fistiklar muhabbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?