Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

allah polis eşlerine asker eşlerine sabırlar versin benim ablamın eşide asker..

sağol canımm bizde jandarmayız jandarma heran herşeye hazır her olaya gidiyolar karınca gibi çalışıyolar ama nasip olursa önümüzdeki hafta izne ayrılıyoruz inşallah bebiş açısından bi sakıncası olmaz

allah polis eşlerine asker eşlerine sabırlar versin benim ablamın eşide asker..

evlenmeden önce beni engellemek için çok uğraştılar ama severek evlendim ben eşimide çok seviyorumm onun için herşeye değer napalım artık bizim kaderimizde buymuş o nerde ben ordaa

evet yaren benimde evlenmeme tüm aile karşı çıktı ilk başta polisle evlenilirmi diye

bizde severek evlendik hatta ben okuyodum bir sene beni bekledi okul bitti evlendik

ama çokkkkk şanslı olduğum düşünüyorum ne olursa olsun diyar diyar gezsemde onunla beraberim bu herşeye değer sositososito sositososito

inşlhhhh canım sen bizlere dua et hamişlerin duası kabul olurmuşşşş

dualarında unutma tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

annemlerle konuşurken annem kendini haklı çıkarcakya soruyo nasıl dediklerim çıktımı zor dimi die hiiiç açık vermiyorum insan sevince hiiç zor gelmiyo diyorum ya aslında ben çok kızıyorum askerle polisle evlenilmez diene çok saçma belki onların işleri zor tamam ama insan olsun yeter işi çok iyi rahat olupta huyu kötü olsa hergünün zehir olsa dahamı iyi dediğin gibi ayşencim eşim o kadar iyiki o kadar mutluyum ki ne olursa olsun gözüm hiçbişi görmez

inşlhhhh canım sen bizlere dua et hamişlerin duası kabul olurmuşşşş

dualarında unutma tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah allahımm burda benimle tüm sıkıntılarımı dertlerimi paylaşan bu iyi yürekli arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerine kavuşmak nasip eyle :Saruboceq: :1hug:

evet canım aynen öle annemde bana aynısını sölüyo bende tek benim annemmi bana böle karşı diyodum kaydirigubbakcemile3
annemde sen git görürsün bakalım nasıl duracaksın diyo bende herkes iyi olsun yerinde bende eşimle mutluysam hiçç sorun olmaz diyorum gönüller bir olsunnn zemuszemus
doğduğun yer mi doyduğun yermi derler yaa işte öle napalım doyduğumuz yer bizim yurdumuz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

canım herlde polis asker eşlerinin kaderi aynı. benim ailemde karsı çıktı askerle evlenilmez rahatolmazsın dediler .severek evlendim. gözüm hiçbişeyi görmedi.çok sevdim iyikide evlenmişim hiç pişman değilim.

kesinlikle haklısın insan severse herşeye katlanır bende 6 sene eşimi bekledim.iyikide beklemişim çok mutluyuz bizde severek evlendik.neyse konular nerden nereye geldi...biz yine bebişlere dönelim..:))

canım merhaba benimd eşim asker..çannakklede görev yapıyoruz..bende cok ama cok mutluyum..allahım kimsenin mutluluğunu bozmasın...birde yavrularımız olsa daha mutlu olucaz ama kat kat artıcak mutluluğumuz ama işte allahın işi olur elbet birgün aminnnnnn

bizde izmirdeyiz cnm. yakınız.evet allahım bierde bebiş verirse mutluluğumuz dahada artacak. bilmem sizde böyle bişey oluyormu istediğim herseye sahibim allaha şükür eşimle ailemle mutluyum. ama hala bebişin eksikliğinden tat alamıyorum. bir mutsuzluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…