evet canım ya mesela bugun izinli evde olması gerek şuan karakolda bir saattir yok dediğin gibi bi telefon hazır kıta olaya demek bu haziran doğuya bizde haziranda batıya gitcez ama allahtan size doğu bir kere bizde 8 yıl zorunlu bu ilk doğumuz daha iki doğu daha varsenağlama
çok iyi anlıyorum canım seni.adamlar çok yoğun ve zor bir mesleğin içindeler. birde eve gelip kritik günmü diyip soruyolart.senin için daha zor tatlım benim eşim denizci olduğundan genelde merkezdeyiz.hastane şartların falan zor.allah yardımcın olsun
allah polis eşlerine asker eşlerine sabırlar versin benim ablamın eşide asker..
ayy yavrularımız gelsinde bizlere can yoldaşı olsunlar yalnızlıktan kurtulalım
evet yaren benimde evlenmeme tüm aile karşı çıktı ilk başta polisle evlenilirmi diye
bizde severek evlendik hatta ben okuyodum bir sene beni bekledi okul bitti evlendik
ama çokkkkk şanslı olduğum düşünüyorum ne olursa olsun diyar diyar gezsemde onunla beraberim bu herşeye değer sositososito sositososito
inşlhhhh canım sen bizlere dua et hamişlerin duası kabul olurmuşşşş
dualarında unutma tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallah allahımm burda benimle tüm sıkıntılarımı dertlerimi paylaşan bu iyi yürekli arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerine kavuşmak nasip eyle :Saruboceq: :1hug:
evet yaren benimde evlenmeme tüm aile karşı çıktı ilk başta polisle evlenilirmi diye
bizde severek evlendik hatta ben okuyodum bir sene beni bekledi okul bitti evlendik
ama çokkkkk şanslı olduğum düşünüyorum ne olursa olsun diyar diyar gezsemde onunla beraberim bu herşeye değer sositososito sositososito
kıslarr ben çıkıyorumm eşim geldi hepinize hayırlı akşamlarr
annemlerle konuşurken annem kendini haklı çıkarcakya soruyo nasıl dediklerim çıktımı zor dimi die hiiiç açık vermiyorum insan sevince hiiç zor gelmiyo diyorum ya aslında ben çok kızıyorum askerle polisle evlenilmez diene çok saçma belki onların işleri zor tamam ama insan olsun yeter işi çok iyi rahat olupta huyu kötü olsa hergünün zehir olsa dahamı iyi dediğin gibi ayşencim eşim o kadar iyiki o kadar mutluyum ki ne olursa olsun gözüm hiçbişi görmez
canım herlde polis asker eşlerinin kaderi aynı. benim ailemde karsı çıktı askerle evlenilmez rahatolmazsın dediler .severek evlendim. gözüm hiçbişeyi görmedi.çok sevdim iyikide evlenmişim hiç pişman değilim.
canım merhaba benimd eşim asker..çannakklede görev yapıyoruz..bende cok ama cok mutluyum..allahım kimsenin mutluluğunu bozmasın...birde yavrularımız olsa daha mutlu olucaz ama kat kat artıcak mutluluğumuz ama işte allahın işi olur elbet birgün aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?