Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

belirsizlikten kurtuldun ne güzel..yolundadır canım sen kötü şeyler aklına getirme sakın..aaay süper ya çok sevindim ve değerlerini çok merak ediyorum..

bende acaba diyorum gecen aydan varmıydı yoksa bu aymı tuttu geçen aydan varsa bebişim büyümüş olması lasımm

yarencik benim eşimde asker canım.

evet adaşım inşlhhhhhhh peş peşe veririz hamiş haberlerimizi

dktrum bundan sonra hamile kalma olasılığın çok yüksek olur bi sorun yaşamazsın dedi

o yüzden de çokk mutluyum bu ara ama tedavim pzrtsi başlıycak bakalım hayırlsı

canım dualarım seninle inşallah güzel haberler bekliyorum senden

yarencik benim eşimde asker canım.

o zaman beni çok iyi anlarsınız iki haftadır belirsizlikten ölüyodum burası tam bir mahrumiyet bölgesi iki haftadır bi hastaneye gidip kesinleştirmedik kafayı yicektim ama artık pazartesi gitcez pazar eşim nöbetci pazartesi nasip olursa gitcez askeriyede hiçbişi kesin değildir bilirsiniz bugun gitcez diyoruz personel eksiği var şuan burda bi iş çıkıyo kalıyo askerlik zor iş

inşlhhh canım bu ay baya bi sıkı çalışma var

eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum ve ovlsyon testi

rabbim kimseyi aratmasın inşlhhhhhh

yaren
canım seni çokkk iyi anlıyorumm bende bilirim bugün izinlisiniz diye gece yarısı haber gelir sonra bi bakarsın sabah ezanları okunmadan aramışlar çağırıyolarr kötükedihüso
çok zor iş ya allah onlara yardım etsin bizlerede sabırlar versin

ama allahtan ben şu an için istbldyım önümüzdeki haziran bende doğu yolcusuyum :a015:

çok iyi anlıyorum canım seni.adamlar çok yoğun ve zor bir mesleğin içindeler. birde eve gelip kritik günmü diyip soruyolart.senin için daha zor tatlım benim eşim denizci olduğundan genelde merkezdeyiz.hastane şartların falan zor.allah yardımcın olsun

evet canım ya mesela bugun izinli evde olması gerek şuan karakolda bir saattir yok dediğin gibi bi telefon hazır kıta olaya demek bu haziran doğuya bizde haziranda batıya gitcez ama allahtan size doğu bir kere bizde 8 yıl zorunlu bu ilk doğumuz daha iki doğu daha varsenağlama

evet canım siz daha çok geziyosunuz ayy ben kara kara düşünüyorum nasıl etcem ne yapacam oralarda diye isblda doğdum büyüdüm doğu tarafını hiç görmedim bileee mafoldumben
bakalım nasıl yapıcam
allah kolaylık versin hepimize inşlhhh :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…